• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala şoktayım

çok özür dileyerek yazıyorum
arkadaşın diğer tüm konularınıda sayfa sayfa takip eden biri olarak arkana bakmadan kaç diyenlere söylemek isterimki
bu adamın sevgili olmadan önceki vukuatlarına yaptığı her açıklamaya inanan arkadaşımız sevgilisinin bu konuyla ilgili açıklamsınada inanacak ve AYRILMAYACAK

Biraz acıklasana canım? Adam daha önce ne yapmıs ki..?

orası öyle de bu durum baya tuhaf yahu, adam olan adam sevgilisinin yanında bu kadar abuk ve sabuk davranabilirmi aklım almıyor fake olma ihtimali geliyor aklıma kişi gerçek diyenler var kafam karıştı :44::44::44:

konuyu bilmm ama sahibi ve sevgilisi gerçek
diğer konularından yola çıkarak bu yorumu yaptım

Son düzenleme:
bu arada sabun düsürmeceyi arkadasima sordum
filmlerden gelen birsey dedi taciz gibi olaylarda dedi ve söyle acikladi
" kadın sabunu düşürür eğilir erkek arkadan gördüğü manzarayla hemen harekete geçer "

tanufuk un daha önceki konusuna yazdığı bişey

Aramızda cinsel anlamda bir ilişki yok yanlız enterasan olan yanlız kaldığımız zamanlarda bile benden uzak duruyor. Evlenip boşanan biri illaki cinselliği bir kadınla mı yaşaması gerekir cidden bunu aldatma olarak görmeyen erkek var mı? cidden şaka gibi...

Biraz acıklasana canım? Adam daha önce ne yapmıs ki..?

valla karışık biraz canım ya
bikere gece hayatı düşkünü
tayin için bi tanıdık kızıyla evlenmiş
rahat birisi
tanufuğun ilk açtığı konuda hepsi var canım bak istersen şimdi yanlış bişeyler söylemek istemem

taş banaydı canm, cevap yazmayacaktım ama tutamadım kendimi. çok afedersiniz ama siz burada cevap beklerken o arkadaşınız, hani psikolojisi çökmüş, şu an depresyon olan arkadaşınız nerde acaba?? kuvvetle muhtemel ya başka üyelikten girip takip edip gülüyordur ya da yarın bu yazılanları okuyup gülecektir. o kadar çökmüş insan buraya yem atıpta sonra offline olmazdı. kimse kusura bakmasın!! desteğinize ihtiyacı wardı madem şimdi nerde diye sorarlar.. ayrıca tekrarlıyorum, isteyen istediği mesajı yazar. buna siz değil site yöneticileri müdahale edebilir. inanırım, inanmam kimseyi bağlamaz. o yüzden polemik açacak tarzda cevaplar yerine sorunu oldugunu düşünüdüğünüz arkadaşınıza destek olun.. gerçekten iyi muhabbetler.

burda yalan yada doğru bir konu açılmış kızcağız zahmet edip o kadar yazmış neden böyle bişiy yapsın? hemen yargılamak ne kadar basit!
şuan erzurum, diyarbakır, artvin, urfa doğu illerimizde kadınlarımız neler neler yaşıyor bir duysanız inanın buna bile neymiş ki dersiniz! azıcık açın dünyaya gözünüzü. bunlar olağan şeyler ankara da istanbul öyle bir şehir oldu ki artık pavyonları , fuhuşhaneleri, biraneleri ...
en basitinden bi tv yi açın insanlar orasını burasını göstermekten ne alemde! artık kim kime ilgi duyuor belli değil bu mu çok saçma geldi. Allah aşkına sizin başına gelseydi biz size deseydik hahaha bu ne iyi senaryo deseydik? belki işi vardı çıktı, belki net bağlantısı kötü, belki annesi babası geldi ne kadar dar alanda düşünceleriniz yahu bi insanın hayatını bu kadar basite almayın!!!!

yaa cok afedersiniz ama ben de diger bayanlara katılıyorum..3 erkek aynı anda dus alırken sizin o evde ne işiniz var..hadi erkek arkadasınız tras oldum demiş neyse artık..yemekte o muhabbetler dönerken insan tavrını koyar siz laf söylemediyseniz erkek arkadasınızın bu muhabbete musade etmemesı lazım..birde ufukla evlenınce hayatında bizde olcaz.. ohaaaaa artık ne biçim adammış yaa..:47::47:valla acıkcası benim nişanlım olsa sen ne diyorsun diye adamın üstüne yürümüştü..cok özür dilerim ama sevgiliniz pek genişmiş...:19::19::19:

İşin şok kısmı da varya insan hakikaten şoka uğrar şakamı bu ya diye kabus gibi...Bence o erkek arkadaş dediği bu kızcağızın arkasından nasıl atıp tuttuysa o arkadaşları da bu kadar rahat basitçe konuşuyorlar...Kızı da o kişi ciddiye almıyor dalga keçiyor yazık konu sahibine...

Yok arkadaş,benim aklım almıyor.Bir insan neden eğlenmek için böyle konular açsın ki,neyle eğlenecekler yani.Böyle düşünceleri aklım almıyor...

Baştan sona okudum tüm yorumları.Gayet yol gösterici mesajlar yazanda olmuş,konu sahibiyle dalga geçip gülenlerde,neden hala o evde durduğunu soranlarda.Bakın işte,herkes ne kadar farklı düşünce ve duygulara sahip.Ortak nokta erkek arkadaşının GAY olabileceği olsa da herkes farklı açıklama yapmış.Ben olsam şöyle yapardım,ben olsam böyle yapardım.Ben hiç rastlamadım başıma şöyle bir olay geldi de,o an yıktım ortalığı tarzı bir konuyla.İnsanlar zaten şaşkınlıklarına yenik düşüp sormazlar mı zaten çevresindeki insanlara.O an ki şokla,şaşkınlıkla,şu an ki durumunuzu kıyaslamayın lütfen.Konu sahibinin yerinde olsam ben de bu kadar yoruma utancımdan giremezdim siteye.

Herkesin kişilik yapısı aynı değil arkadaşlar,kimisi daha açıktır kişisel olarak,kimisi sessizdir,hakkını arayamaz,savunamaz kendini.Bunlar dalga geçilecek şeyler değildir benim gözümde...

burda yalan yada doğru bir konu açılmış kızcağız zahmet edip o kadar yazmış neden böyle bişiy yapsın? hemen yargılamak ne kadar basit!
şuan erzurum, diyarbakır, artvin, urfa doğu illerimizde kadınlarımız neler neler yaşıyor bir duysanız inanın buna bile neymiş ki dersiniz! azıcık açın dünyaya gözünüzü. bunlar olağan şeyler ankara da istanbul öyle bir şehir oldu ki artık pavyonları , fuhuşhaneleri, biraneleri ...
en basitinden bi tv yi açın insanlar orasını burasını göstermekten ne alemde! artık kim kime ilgi duyuor belli değil bu mu çok saçma geldi. Allah aşkına sizin başına gelseydi biz size deseydik hahaha bu ne iyi senaryo deseydik? belki işi vardı çıktı, belki net bağlantısı kötü, belki annesi babası geldi ne kadar dar alanda düşünceleriniz yahu bi insanın hayatını bu kadar basite almayın!!!!

benim SEVGİLİM dediğim adam ERKEK ERKEĞE duşa girecek, hem de ben ordayken, ne mi yapardım arkadaşım, okkalı bir tükürük sonrada ardıma bakmadan kaçardım. ama sonra buraya gelipte amaan böyle bişey yaşadım da ayy çok magdurum da, wayy sizin sevgilinizin kocanızın da böyle arkadaşları war mı demezsdim. 27 yaşında insan Allahın insanı 2 cins yarattığını we bu cinslerin birbirlerine olması gereken doğru münesebetlerini bilir değil mi? gözüm gayet açık, eğitim seviyemde yüksek çok şükür. doğuyu birahaneyi pavyonu karıştırıp olayı ajite etmeye gerek yok. ha yaftalamak kolay diyosunuz ya siz de yapmayın o zaman. belki sevgilisi we arkadaşları içerde pişpirik oynuyordur dimi, neden günah alıyorsunuz hemen. olay bence bu kadar basittir. ama dedim ya siz bana cevap yetiştirmeyin, arkadaşınıza destek olun!:34:

kızlar biraz mantıklı düşününce bunlar gay se ve bu adamın kız arkadaşı var aslnda bu kadar raht olcağına saklamaya çalışmazmıydı ?

bu nedir yaaaaaaa :53::53::53:
sakın bir daha görüşme bu adamla, bide rahat rahat anlatıyorlarsa 4.leri sen olursun bu gidiş!
töbe töbeee

bu nedir yaaaaaaa :53::53::53:
sakın bir daha görüşme bu adamla, bide rahat rahat anlatıyorlarsa 4.leri sen olursun bu gidiş!
töbe töbeee

yok cnm o 4. olamaz... çünkü o bir bayan. 4. olması için gereken şeye sahip değil yani.
konusahiibinin d,iğer konularının bazılarına da göz attım ama bu durum da bardağı taşıran son damla olması lazım artık. gözlerini 4açıp görmesi lazım gerçekleri

yani aradan epey zamn geçmiş lakin mesajı yeni gördüm bu nasıl erkeklik demektende kandimi alamadım :47:yazıklar olsun yani

Erkek arkadaşımın memleketinden arkadaşları geldi. Bunlar beraber büyümüşler. Seni çok merak ediyorlar, akşama gidecekler dedi. Ben de erkek arkadaşımın evine gittim yani onlarla iki saat falan oturduk. Eve yeni geldim ama hala şoktayım. Arkadaşının biri yola çıkmadan duşa girelim dedi ve üçü birlikte duşa girdiler:53: erkek arkadaşımda onlarla birlikte banyoya girdi. Ben sofra hazırladım yemek yiyip çıkacaklardı. Sofrada dayanamadım sordum banyoya üçünüz sığdınız dedim. Arkadaşının biri biz çok birlikte banyo yaptık hele bir kere Alp'i köpek şampuanı ile yıkadık dedi. Banyoda sabun düşürmece yaparız dedi bu espriden de bir şey anlamadım bu ne demek sizce? Erkek arkadaşım da kapatın şu konuyu dedi. Aşkım sakın beni gay falan zannetme gayet normal bir erkeğim dedi. Arkadaşı memleketten kuru incir getirmiş. Alp da bana verdi ye diye bu arada kendisi de yiyor arkadaşı da Alp'e fazla yeme lan zaten inzivaya çekildin duvarlara tırmanırsın dedi:26: Bir de arkadaşının biri biz Alp'in çocukluk arkadaşıyız dedi Alp'le evlendiğinde bizi de hayatına almış olursun dedi. Arkadaşlarını aştiye bıraktık beni de eve bıraktı yolda gelirken de sen onların konuştuğu laflara bakma biraz patavatsızlardır ama çok iyiler dedi ama ben hala banyo olayının şokundayım. Sizlerin erkek arkadaşlarınızın böyle garip arkadaşları var mı?

:60: :60: :60: :60: :60:
Gecenin saat 1inde 47 kullanıcı burayı okuyor :1: ama dikkat çekmeyecek gibi de değilki arkadaş bu nedir böyle senaryo olsa kimse gördüğüne inanmaz ammada sallamış bunu yazan der :90:

Doluya koyuyorum almıyor boşa koyuyorum dolmuyor saçma bir olay olay erkek arkadaşının gay olması falan değil beraber banyoya girmeleri de problem değil. Sorun şu yazdıklarında beni hadi canım dedirten 3 şey var birincisi yanında bu tarz sabundur incirdir muhabbeti olması ikincisi evlenince bizi kabul edeceksin de ne demek bence acayip saçmaaa fantazileri olan bir grup olabilir bu arkadaş takımı üçüncüsü bir erkek sevgilisinin yanında nasıl böyle şeyler konuşturur kusura bakma canım ama senin sevgilinin mezhebi bayaaaaaa bir geniş bence o adamdan ayrılmalısın hemde tek bir kelime bile söylemeden saçmalıktan ibaret erkeklikten adamlıktan nasibini almamış bu insanların arasında olmaman gerektiğini düşünüyorum.

yüzünüze sözle diyemediklerini arkadaşları ile eylem yolu ile anlatmış bence AYRIL sen ondan o senden kurtulsun....

ne diyecegimi ne söyliyecegimi sasirmis durumdayim yahu :53::53:
ne denirki bu duruma :44::44:

peeeeeesssssssss yaniiiiii utanmaz herifler reziller :37:

yok cnm o 4. olamaz... çünkü o bir bayan. 4. olması için gereken şeye sahip değil yani.
konusahiibinin d,iğer konularının bazılarına da göz attım ama bu durum da bardağı taşıran son damla olması lazım artık. gözlerini 4açıp görmesi lazım gerçekleri

ıyy bayılacam şimdi yaa..

kızlar bende dayanamadım sevgılıme sordum ıb.e bunlar dedı ya yanlıs anlamayın butun doktorlar oyle degıldır de bı de sevgılım doktorların boyle muhabbetı oluyo dedı hatta ıstanbulda ozel yerlerı varmıs bazı doktorların hatta erkek arkadasıma bı doktor evıne cagırmıs o da kaçmıs ay cok guldum anlatınca ama cok pıs bı durum,

Back
X