• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala şoktayım

inanamıyorum gerçekten şoklardayımmm...
Meslegiyle yargılamayın demişsin adam doktormuş nerden baksan 30 yasında vardır üniverste okuyan kültürlü bir insan kız arkadasının yanında bu tarz muhabbetler mi yapıyor?Ergenlige giren çocuklar bile kendi aralarında böyle şeyler konuşmuyorlar 'Adam inzivaya çekildi'kelimesinden ben ima çıkartırım arkadasım sence bu ne demektir?Biraz gözünü aç ....
Nişanlıma şükrettim burayı okuyunca araba kullanırken agzından küfür çıktıgı zaman bile özür diliyor

kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdeyim yuh artık söylenecek söz yok valla ve ayrıca ah be arkadasım herifler banyoya girdi sende kuzu kuzu yemekmi hazırladın bencede bi an önce çıkıp gitmeliydin
bana çok uçuk geldi bu olay

şok şok şok!!!!!:53:

bu birlikte duş yapmanın hiçbir açıklanacak,olabilir tabii denilecek tarafı olamaz!

bence gaylik durumu falan yoktur.arkadaşlar fazlaca rahatlar anlaşılan.böyle tiplere benim de rastgelmişliğim vardır.mesela eşimin bir arkadaşı bizim eve oturmaya gelmişti o da böyle fırlama bir tip.
dedikleri beni şok etmişti.
şimdi bana habire
-akillibidik8 yenge bana bir kız bulsana diyordu
-ben de bakarız kör topal bir şey dedim.
-ya özürlü de olabilir ama mesela 3 memeli falan olabilir dedi :53:
-ha bir de grup sekse falan açık olmalı demez mii:30:
ya şok oldum ben eşimin yerinde olsam en azından hafif yollu uyarırdım ama eşim duymamazlıktan geldi.

yani böyle tuhaflıklar olabiliyor.banyoya da 3 kişi girmişler ama banyo yapmamışlardır bence hep beraber.seninki traş oluyormuş.ne bileyim biri duştadır, biri de saç yapıyordur falan.suyun altına gireceklerini sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
grup sex mı dedı ve esınız bı sey demedı :53:hayret valla akıllıbıdık

Arkadaşlarını kıramadığı için banyoya giriyor, sana açıklayabilmek için de duş almayıp traş oluyor, iki tarafı da idare etme durumları var gibi.

Yalnız, günah almak da istemem, bazen gerçekten çok saçma sapan davranan insanlar olabilir. Yani beraber denize girer gibi duşa girebilen erkek grupları var mıdır bilmem ama cidden normal de geliyor olabilir bu davranış onlara.

Şimdiye kadar bir anormallik sezdin mi sevgilinde? Önemli olan bu bence.

bence gaylik durumu falan yoktur.arkadaşlar fazlaca rahatlar anlaşılan.böyle tiplere benim de rastgelmişliğim vardır.mesela eşimin bir arkadaşı bizim eve oturmaya gelmişti o da böyle fırlama bir tip.
şimdi bana habire
ya şok oldum ben eşimin yerinde olsam en azından hafif yollu uyarırdım ama eşim duymamazlıktan geldi..

:27: :52: :53: şok oldum terbiyesiz .eşin de baya bir sakinmiş benim ki ağzını yüzünü dağıtırdı :47:

Son düzenleme:
yok artık daha neler:96:.ne kadar meshebebi geniş insanlar var bu hayatta ya:57::57: duşa girmeler iğrenç bir dille konuşmalar ayrıl arkadaşım bu kadar basit:97: fake konu değilse tabi:51:

şimdi bana habire
ya şok oldum ben eşimin yerinde olsam en azından hafif yollu uyarırdım ama eşim duymamazlıktan geldi.

yani böyle tuhaflıklar olabiliyor.banyoya da 3 kişi girmişler ama banyo yapmamışlardır bence hep beraber.seninki traş oluyormuş.ne bileyim biri duştadır, biri de saç yapıyordur falan.suyun altına gireceklerini sanmıyorum.

Siz kendi cümlenizi normal buluyor musunuz peki? "Kör topal birini buluruz sana." derken espri mi yaptığınızı düşünüyorsunuz, bende bu cümleniz bir erkeği zıvanadan çıkaracak bir konuşma başlangıcıdır, az bile demiş. :47:

Kör veya topal olmayacağımızı nerden biliyoruz günün birinde!!! :47:

tancım senin konularını uzun zamandır takip ediyorum..erkek arkadaşınla biraraya gelmen epey zaman aldı, baya entrikalar, savaşlar, eski karısı, gece hayatı vs vs..artık adamı nerdeyse tanıyoruz ama bu son olay şok üzerine şok yaşattı bana...
tamam hade adam gay değil ama biseksüel olma ihtimali de var, pekala kızlarla da erkeklerde de işi götürebilir çünkü anladığım kadarıyla çapkın da biriydi eskiden :52
hade herşeyi geçtim..arkadaşlarının senin yanında bu kadar iğrenç, seviyesiz espriler yapmalarına izin vermemesi gerekirdi..eğer sen evleneceği bayansan özellikle ...
erkek erkeğe banyo mide kaldırıcı..gerçi filmlerde görüyoruz sporcular falan duşlarda gayet ulu orta geziyolar falan..ama bizim kültürümüzde böyle birşey olmazzz olamazzz
sabun muhabbeti ise tamamen gay bir hava estiriyo..
ay ne biliym şoktayım..
ama sen de biliyosun ki bu adamdan sana koca olmazzzzzzzzz :26::47:

evet bizim kültürümüzde yok yabancilarda bu normal..
mesela ben yurt disinda yasiyorum spora gidiyorum kadinlar cirilciplak pat soyunup dusa giriyor kabinlide degil öyle ciplak vaziyette sohbet ediyorlar ben sahsen utaniyorum.soyunma odasinda kimse olmadan giyinmeye bakiyorum görmek istemiyorum..iste oralarda daha rahat oluyordur ama bir evde sevgilisi olan bir bayan var adam kiz sofra kaldirip hazrlarken dusa giriyor arkadaslariyla o kizinda orda olmasi bile sacma cekip gitmeliydi...

Siz kendi cümlenizi normal buluyor musunuz peki? "Kör topal birini buluruz sana." derken espri mi yaptığınızı düşünüyorsunuz, bende bu cümleniz bir erkeği zıvanadan çıkaracak bir konuşma başlangıcıdır, az bile demiş. :47:

Kör veya topal olmayacağımızı nerden biliyoruz günün birinde!!! :47:

ya arkadaşım öyle bir deyiş vardır hani.lafın gelişi.bunu söyleyipte o lafları hakkettiğimi düşünmüyorum açıkçası.

konu sahibi sen şok olmuşsun bu durum karşısında ama biz daha çok şok olduk senin nasıl o ortamı terk etmediğine!!!:37:

evet bizim kültürümüzde yok yabancilarda bu normal..
mesela ben yurt disinda yasiyorum spora gidiyorum kadinlar cirilciplak pat soyunup dusa giriyor kabinlide degil öyle ciplak vaziyette sohbet ediyorlar ben sahsen utaniyorum.soyunma odasinda kimse olmadan giyinmeye bakiyorum görmek istemiyorum..iste oralarda daha rahat oluyordur ama bir evde sevgilisi olan bir bayan var adam kiz sofra kaldirip hazrlarken dusa giriyor arkadaslariyla o kizinda orda olmasi bile sacma cekip gitmeliydi...

evett bunu bende yasadim... gercektende hic utanmadan birbirlerinin karsisinda cirilciplak soyunup gayet normalmis gibi sohbet ediyorlar :19: ama bu konu sahibininki daha farkli bi durum yaaaaa
bencede hemen ordan cekip gitmeliydi :36:

konu sahibi sen şok olmuşsun bu durum karşısında ama biz daha çok şok olduk senin nasıl o ortamı terk etmediğine!!!:37:

vallaaaa öle :53:

Yapılan espriler iğrenç bu konuda herkesle hemfikirim.

Duş konusunda, 3 ihtimal görüyorum.

Bir tanesi zaten hep yazılmış
.
İkincisi, evin yerleşim düzenine de bağlı tabi. Bunlar aslında 3 birden duş yapmadı, 2si bir başka odada ne bileyim, gidiyorlarmış ya, çantasını falan hazırlarken, birer birer duşa girdiler. Ama cıvık esprilerine bir tane daha eklemek için, konu sahibine üçü aynı anda girmiş gibi yaptılar. (hayal alemindeyim muhtemen)

3. ihtimal, futbolcuların falan (en azından eskiden) açık bir yerde duş yaparlarmış diye duymuştum, ondan sonrada anadan üryan kurulanıp falan giyinirlermiş. Belki bunlara da doğal geliyordur. Erkekler bizim kadar çıplaklıktan huzursuz olmuyorlar.

Bir tane de olumlu yorum olsun diye yazayım dedim. Bana kızmayın.:74:

Ben olsam arkama bile bakmadan kaçardım :53:Birde sormuşsunuz üçünüz mü girdiniz diye acilen kurtulun o kişiden:53:Yuh diyorum cüşş diyorum birde sizin yanınızda yapmışlar:53:Daha neler göreceğiz siz nasıl korkmadınız hala sizi eve bırakmasına izin verdiniz:53:

Ayrıca arkadaşlarıda çok edepsiz duvara tırmanmak ne demek :53:Sizin yanınızda böyle konuşabiliyorlarsa uzak durun arkadaşınız erkek olsaydı zaten arkadşlarını böyle konuşturmazdı edep denen şey var herhalde:20:

Lütfen konu içeriğine uygun mesajlar yazınız,ikili polemiklere kavgalara girmeyiniz ve konu dışı yorum yazmayınız...

yuh diyorum

böyle bir saçmalığı senin yanında yapacak kadarda fütursuzlar ilginç valla senin erkek arkadaşın her iki cinstende hoşlananlardanmı acaba:53:

Back
X