- 11 Nisan 2009
- 4.068
- 683
- 123
Sağolun bir de yazdıklarınızla şoka girdim. Yorumların çoğunu okumadım bile bir çoğınuz alay etmişsiniz, geyik muhabbetine çevirmişsiniz. Sizler olayı eleştirirken iğrenç derken mide bulandırıcı mesajlar yazmayı ihmal etmiyorsunuz. Sizinle paylaşmak hataydı böyle bir durumu en yakın arkadaşıma bile anlatamayacağım için yazdım ama neyse bu bana bir ders oldu. çok mu zor arkadaşım bu durum normal değil benim sevgilimin veya eşimin böyle arkadaşı yok demek. Sadece bunu duymak istedim ama ahlakımı bile sorgulayıcı mesajlar yazmışsınız.
igrenc kelimesini ben kullandim, bana ithafen mi boyle soylediniz bilmiyorum ama yazdigim seyde igrenc dedigim olay erkek arkadasinizin arkadaslarinin sizin yaninda ettikleri muhabbet.
gercekten bir bayanin yaninda oyle konusulmaz, cok cok cok kotu konusma tarzlari bunlar.
sabun muhabbeti falan. igrenc yani...
yaptiklari seye degil konusulanlara o kelimeyi kullandim dikkat ederseniz...
siz kirmak istemem o yuzden aciklama yaptim...
O da böyle olduğunu söylüyor ben traş oldum biri de zaten gazeteyle tuvalete girdi dedi. Bütün gece tartıştık. Sabah altıda evin önündeydi yanımda ağladı sana kendimi nasıl ispat edeceğim diye. Neyse hata ettim yazdım.
kendimden ornek verdigim gibi banyoda birden fazla kisinin bulunmasi normal ama bu yorumunuza karsilik ben bir de baska soruyu yoneltecegim simdi...
bir insan baskasinin yaninda nasil tuvalete girebilir...?
yani bu da ilginc...
biz cok yakiniz cekinmiyoruz diyorlarsa orasi ayri tabi, kendi tercihleri...
ama yine de bana cok normal gelmiyor cunku o ortamda siz de vardiniz.
kiz arkadas yaninda bunlarin yapilmamasi gerekliydi...
belki de bunu dusunemediler bilemeyecegim...
neyse baska bir sey yazmayayim ben...
Son düzenleme: