Hala sorunu

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Mrb arkadaslar konuyu çok uzatmak istemiyorum. Ben öğretmenim kuzenim de havalimanında çalışan bir memur. Kendisi halamın oğlu olur. Birbirimizden hoşlanıyoruz. Ama halamdan hoşlandığımı söyleyemem. O da beni pek sevmez. Daha doğrusu annemle falan çok çekişir. Bizi beğenmez. Eminim bunu duyunca onay vermeyecektir. Annem için de aynı şey geçerli. Nasil bir yol izlemeliyiz ?Başından böyle birşey geçen oldu mu .

Napcan kuzeni ya. Bizde kuzen kardeş demektir. Aynı yatakta bile yatarız. Birde sevmedigin halanın oğlu. Bırak vazgeç. Aileler birbirine girmesin

Yani açıkçası pek uygun gördüğüm şeyler degil böyle kuzenle sevgili olmak veya ciddi düşünmek.Çünkü kardeş sayılır o ve ilerde evlilik olsa bir tartışma olsa aileler birbirine girer bu riski almaya deger mi?
Ayrıca bugün gerçekten böyle konular çoğunlukta sanırım malüm gündemdeki magazin haberinden dolayı olsa gerek Bazıları uydurma geliyor o yüzden.

Savunma degil, var olan birseye "benim icin boyle" denmesi garip sadece.. kendiniz soyluyosunuz zaten sizin icin oyle ama aslinda oyle degil.. tartisacak birsey yok zaten :)
tartışılacak şey var ama konu ister istemez dine kayacak ve ben din konusunda başka bir hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…