Evet ya çok ilginç bi gün kk içinKK kulübü bugün lut kavminden hallice helak olmaya ramak var kuzenler kardeşler fanteziler havada uçuşuyo
Aynı şey degil abartmayın.bir murat başoğlu vakası daha öff kusacağım ya.
elbette abartacağım, ha yeğen ha kuzen ya şaka mı, benim için aynı.Aynı şey degil abartmayın.
Ama bende kuzenler arası akraba evliligine karşıyım.
Bahsettiginiz şey ensest.elbette abartacağım, ha yeğen ha kuzen ya şaka mı, benim için aynı.
oo caiz mi pardon ya o zaman sorun yokmuş.Bahsettiginiz şey ensest.
Konuda bahsedilen şeyle aynı kefeye koymak saçma.
Caiz olan birşey sonuçta,digeri ise haram.
aaa öyle deme caizmiş o halde çok normal.Kuzen nedir ya ...bir yerde yari kardesin sayilir senin...millet normal degil ya!
Kuzen baska yegen baska seyler.. yegen mahrem kuzen namahremdir . Bu yuzden nikah duserKK kulübü bugün lut kavminden hallice helak olmaya ramak var kuzenler kardeşler fanteziler havada uçuşuyo
Senin icin ayni olmasi fark olmadigi anlamina gelmiyorelbette abartacağım, ha yeğen ha kuzen ya şaka mı, benim için aynı.
bunu savunmayın gerçekten ya, bunun için tartışmak istemiyorum.Senin icin ayni olmasi fark olmadigi anlamina gelmiyor
Savunma degil, var olan birseye "benim icin boyle" denmesi garip sadece.. kendiniz soyluyosunuz zaten sizin icin oyle ama aslinda oyle degil.. tartisacak birsey yok zaten :)bunu savunmayın gerçekten ya, bunun için tartışmak istemiyorum.
tartışılacak şey var ama konu ister istemez dine kayacak ve ben din konusunda başka bir hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum:)Savunma degil, var olan birseye "benim icin boyle" denmesi garip sadece.. kendiniz soyluyosunuz zaten sizin icin oyle ama aslinda oyle degil.. tartisacak birsey yok zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?