Aminnncanim benim Allah razı olsun Sende kendini strese vs sokma çok çok mutlu ol doya doya çıkar tadınıAmin allah razı olsun inşallah❤ bende size ediyorum yemin ederim dünden beri hepiniz inşallah tez zamanda hayırlı haberler alırsınız minişlerin ❤
Canım sonucun belli oldumuMerhaba regle 1-2 gün kaldı. İdrar testlerim negatif olsa çıkar mıydı ? Batta ya da gecikmede öğrenenler varsa yazabilir mi ?
Henüz regl olmadım bi kaç gün beklicem bakalım sende durumlar nasılCanım sonucun belli oldumu
Bugünü saymazsam iki gün var bata bugunda kalçadan başlıyor sol bacağım ağrıyoHenüz regl olmadım bi kaç gün beklicem bakalım sende durumlar nasıl
Senin belirtin vs varmıHenüz regl olmadım bi kaç gün beklicem bakalım sende durumlar nasıl
Canım bulantı kusma var başım dönüyor ama psikolojik olduğunu düşünüyorum olsa testte silikte olsa çıkardıSenin belirtin vs varmı
Onlar bendede var kuzum baş dönmesi aniden oluyor hafif şekilde mide bulantısı var kusma değil ara ara kasık ağrısı aşırı göğüs hassasiyeti de var bugünde sağ kasığımdn bacağıma vuran ağrım var galiba benim regl geliyorCanım bulantı kusma var başım dönüyor ama psikolojik olduğunu düşünüyorum olsa testte silikte olsa çıkardı
En kısa sürede vericem ben de inşallah dediğiniz gibidirSize bir şey diyim mi, ben keseyi gördüğümde idrar testim pozitife döndü. Hatta keseyi gördüm bu test neden hala negatif diye kafayı yiyordum.En mühimi kan testi
Adetinizden kaç gün geçti ve yumurtlama tarihlerinizi biliyor musunuz. Düşük değerlerde bunlar önemli. yaşadığım için soruyorumAmin allah razı olsun inşallah❤ bende size ediyorum yemin ederim dünden beri hepiniz inşallah tez zamanda hayırlı haberler alırsınız minişlerin ❤
Adetim henüz geçmedi yarın bekliyorum bakalım ama kasıklarım bile ağrımıyor ki benim öncesinde hep ağrır. Yumurtlamanın üstünden 13 gün geçti çıksa evde çıkardı diye düşünüyorum ama umudumu da tam kaybetmedimAdetinizden kaç gün geçti ve yumurtlama tarihlerinizi biliyor musunuz. Düşük değerlerde bunlar önemli. yaşadığım için soruyorum
şöyle ki ben adetim 1 gün geçtikten sonra hcg baktırdım 277 ile öğrendim. Ayrıca yerleşme kanaması yaşadım 1 gün sonra hemen kesildi dolayısıyla adet sandım ama anneme deyince o yerleşme kanamasıdır git hemen kan ver dediAdetim henüz geçmedi yarın bekliyorum bakalım ama kasıklarım bile ağrımıyor ki benim öncesinde hep ağrır. Yumurtlamanın üstünden 13 gün geçti çıksa evde çıkardı diye düşünüyorum ama umudumu da tam kaybetmedim
ayrıca evde dediğim gibi kesem göründüğünde pozitife döndü bünyeden bünyeye değişiyorAdetim henüz geçmedi yarın bekliyorum bakalım ama kasıklarım bile ağrımıyor ki benim öncesinde hep ağrır. Yumurtlamanın üstünden 13 gün geçti çıksa evde çıkardı diye düşünüyorum ama umudumu da tam kaybetmedim
Adetim geçmedi yumurtlama günümü bilmiyorum adetine 5 gün kala öğrendimAdetinizden kaç gün geçti ve yumurtlama tarihlerinizi biliyor musunuz. Düşük değerlerde bunlar önemli. yaşadığım için soruyorum
O zaman ihtimaliniz çok yüksek değeriniz yükselecek hayırlı olsun :)Adetim geçmedi yumurtlama günümü bilmiyorum adetine 5 gün kala öğrendim
Ay gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum Allah sizden razı olsun Rabbim tez zamanda hepinize mutlu sevinçli haberi almayı nasip etsin Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın İnşallah yüreğime su serpiniz Korkulacak bir şey söyleyeceksiniz sandım çok korktumO zaman ihtimaliniz çok yüksek değeriniz yükselecek hayırlı olsun :)
Tabi Allah bilir ama görünen bu şekilde benim içime doğan da o. Allah kalbinizdekinden de güzelini versinAy gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum Allah sizden razı olsun Rabbim tez zamanda hepinize mutlu sevinçli haberi almayı nasip etsin Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın İnşallah yüreğime su serpiniz Korkulacak bir şey söyleyeceksiniz sandım çok korktum
Çok sağ olun Allah razı olsun dualarınıza beni de Katar mısınız Allah rızası için şimdiden çok teşekkür ederim Allah razı olsunTabi Allah bilir ama görünen bu şekilde benim içime doğan da o. Allah kalbinizdekinden de güzelini versin
Ne demek Allah size en hayırlısından evlat versin kaç tane dilersenizÇok sağ olun Allah razı olsun dualarınıza beni de Katar mısınız Allah rızası için şimdiden çok teşekkür ederim Allah razı olsun
İnşallah Rabbim sizinde evlatlarınızı size bağışlasın inşallah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin Rabb'im evlat istiyorsanız da tez zamanda Hayırlı bir haber alın inşallah yarın hastaneye kontrole gideceğim Bana dua edin lütfen❤Ne demek Allah size en hayırlısından evlat versin kaç tane dilersenizbenim de gebeliğim çok zor oldu ve çok istiyordum o yüzden isterim ki rabbim kimsenin hevesini kursağında koymasın. Yarın bir kan daha verin sonuçlarınızı heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?