Hala ümit var mı ?

Amin allah razı olsun inşallah❤ bende size ediyorum yemin ederim dünden beri hepiniz inşallah tez zamanda hayırlı haberler alırsınız minişlerin ❤
Aminnncanim benim Allah razı olsun Sende kendini strese vs sokma çok çok mutlu ol doya doya çıkar tadını

Canım bulantı kusma var başım dönüyor ama psikolojik olduğunu düşünüyorum olsa testte silikte olsa çıkardı
Onlar bendede var kuzum baş dönmesi aniden oluyor hafif şekilde mide bulantısı var kusma değil ara ara kasık ağrısı aşırı göğüs hassasiyeti de var bugünde sağ kasığımdn bacağıma vuran ağrım var galiba benim regl geliyor

Size bir şey diyim mi, ben keseyi gördüğümde idrar testim pozitife döndü. Hatta keseyi gördüm bu test neden hala negatif diye kafayı yiyordum. En mühimi kan testi

Amin allah razı olsun inşallah❤ bende size ediyorum yemin ederim dünden beri hepiniz inşallah tez zamanda hayırlı haberler alırsınız minişlerin ❤
Adetinizden kaç gün geçti ve yumurtlama tarihlerinizi biliyor musunuz. Düşük değerlerde bunlar önemli. yaşadığım için soruyorum

Adetinizden kaç gün geçti ve yumurtlama tarihlerinizi biliyor musunuz. Düşük değerlerde bunlar önemli. yaşadığım için soruyorum
Adetim henüz geçmedi yarın bekliyorum bakalım ama kasıklarım bile ağrımıyor ki benim öncesinde hep ağrır. Yumurtlamanın üstünden 13 gün geçti çıksa evde çıkardı diye düşünüyorum ama umudumu da tam kaybetmedim

şöyle ki ben adetim 1 gün geçtikten sonra hcg baktırdım 277 ile öğrendim. Ayrıca yerleşme kanaması yaşadım 1 gün sonra hemen kesildi dolayısıyla adet sandım ama anneme deyince o yerleşme kanamasıdır git hemen kan ver dedi sizin de daha adetinize varsa değer iyi görünüyor 2 günde bir yaklaşık yüzde 60 ve 2 kat arası artması gerek yani 25 çıkan değerden 2 gün sonra baktığınızda 40-50 arası bir değer görmeniz lazım minimum

ayrıca evde dediğim gibi kesem göründüğünde pozitife döndü bünyeden bünyeye değişiyor

O zaman ihtimaliniz çok yüksek değeriniz yükselecek hayırlı olsun :)
Ay gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum Allah sizden razı olsun Rabbim tez zamanda hepinize mutlu sevinçli haberi almayı nasip etsin Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın İnşallah yüreğime su serpiniz Korkulacak bir şey söyleyeceksiniz sandım çok korktum

Tabi Allah bilir ama görünen bu şekilde benim içime doğan da o. Allah kalbinizdekinden de güzelini versin

Çok sağ olun Allah razı olsun dualarınıza beni de Katar mısınız Allah rızası için şimdiden çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Ne demek Allah size en hayırlısından evlat versin kaç tane dilerseniz benim de gebeliğim çok zor oldu ve çok istiyordum o yüzden isterim ki rabbim kimsenin hevesini kursağında koymasın. Yarın bir kan daha verin sonuçlarınızı heyecanla bekliyorum

İnşallah Rabbim sizinde evlatlarınızı size bağışlasın inşallah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin Rabb'im evlat istiyorsanız da tez zamanda Hayırlı bir haber alın inşallah yarın hastaneye kontrole gideceğim Bana dua edin lütfen❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…