- 10 Haziran 2024
- 125
- 141
- 18
- 28
Günaydın hayırlı haberlerini bekliyorum :)İnşallah Rabbim sizinde evlatlarınızı size bağışlasın inşallah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin Rabb'im evlat istiyorsanız da tez zamanda Hayırlı bir haber alın inşallah yarın hastaneye kontrole gideceğim Bana dua edin lütfen❤
Canım ne durumdasın ? Regl olmadım ben hala.Onlar bendede var kuzum baş dönmesi aniden oluyor hafif şekilde mide bulantısı var kusma değil ara ara kasık ağrısı aşırı göğüs hassasiyeti de var bugünde sağ kasığımdn bacağıma vuran ağrım var galiba benim regl geliyor
Kuzum ben çok karmaşık bir durumdayım dün çok ozurdiliyorum açık kahve leke geldi sonra açık pembe leke geldi aksama kadar hiç gelmedi aksam biraz daha lekelenme oldu ped taktım yattım olmusumdur diye normalde böyle asla olmaz leke geldikten sonra hemen reglim sokulur sabah uyandığımda hiç kan yoktu kahverengi leke vardı pedde anlamdım oluyormuyum olmuyormuyumCanım ne durumdasın ? Regl olmadım ben hala.
Günaydın inşallah Hayırlı haberler alırım bende sizlere de söylicem hemen ben istanbul esenler de oturuyorum ama ahmet beye gitmek istedim ve gittim ama çok sıra var akşam akşam 6 da ben muayene olcam dualarınızda beni de unutmayın lütfen ❤Günaydın hayırlı haberlerini bekliyorum :)
Yalnız nacizhane tavsiyem şu an doktora gitmeniz için erken. Ne kese ne bebek görünür. Siz Beta HCG niz 1500-2000 lere yükselene kadar kan tahlili yapmanız lazım. Önce kan verin şu an muayene için çook erken o daha minik bir nokta :)Günaydın inşallah Hayırlı haberler alırım bende sizlere de söylicem hemen ben istanbul esenler de oturuyorum ama ahmet beye gitmek istedim ve gittim ama çok sıra var akşam akşam 6 da ben muayene olcam dualarınızda beni de unutmayın lütfen ❤
Bende de öyle olmuştu yerleşme kanaması olabilir bir ped yarım yamalak doldu sadece yarım gün kan geldi kahve siyah arası. Kan verdim hamileydim siz de kan verin hemenKuzum ben çok karmaşık bir durumdayım dün çok ozurdiliyorum açık kahve leke geldi sonra açık pembe leke geldi aksama kadar hiç gelmedi aksam biraz daha lekelenme oldu ped taktım yattım olmusumdur diye normalde böyle asla olmaz leke geldikten sonra hemen reglim sokulur sabah uyandığımda hiç kan yoktu kahverengi leke vardı pedde anlamdım oluyormuyum olmuyormuyum
Çok teşekkür ederim ben ahmet beye bir kere gitmek istedim kan aldırıp tekrar ona gidicem sonucu göstermek için bikaç ilaç takviye verir belki diye düşünüyorumYalnız nacizhane tavsiyem şu an doktora gitmeniz için erken. Ne kese ne bebek görünür. Siz Beta HCG niz 1500-2000 lere yükselene kadar kan tahlili yapmanız lazım. Önce kan verin şu an muayene için çook erken o daha minik bir nokta :)
Kan versen ay çok heyecanlıKuzum ben çok karmaşık bir durumdayım dün çok ozurdiliyorum açık kahve leke geldi sonra açık pembe leke geldi aksama kadar hiç gelmedi aksam biraz daha lekelenme oldu ped taktım yattım olmusumdur diye normalde böyle asla olmaz leke geldikten sonra hemen reglim sokulur sabah uyandığımda hiç kan yoktu kahverengi leke vardı pedde anlamdım oluyormuyum olmuyormuyum
Çok teşekkür ederim ben ahmet beye bir kere gitmek istedim kan aldırıp tekrar ona gidicem sonucu göstermek için bikaç ilaç takviye verir belki diye düşünüyorum
Canım günaydın ne durumdasın ben olmadımKuzum ben çok karmaşık bir durumdayım dün çok ozurdiliyorum açık kahve leke geldi sonra açık pembe leke geldi aksama kadar hiç gelmedi aksam biraz daha lekelenme oldu ped taktım yattım olmusumdur diye normalde böyle asla olmaz leke geldikten sonra hemen reglim sokulur sabah uyandığımda hiç kan yoktu kahverengi leke vardı pedde anlamdım oluyormuyum olmuyormuyum
Günaydın merhabalar, ben de normalde 27 günde bir regl oluyorum hatta geçen ay 24.gün olmuştum bu ay da uzadı 30.gündeyim şu an sizce erken mi test yapmak için?Günaydın hayırlı haberlerini bekliyorum :)
Çok düşük artıyo beta hCG bir sorun olurmu acaba çok üzgünüm dünden beri çok kötüyümMerhaba son durum nedir
29.86 idi pazar günü dün 37.49 çıkmış nolur güzel cevap ver banaMerhaba son durum nedir
Biri paylaşmıştı bugün adeti 6 gün gecikmiş değeri 30 çıkmış hep ümit vardirMerhaba regle 1-2 gün kaldı. İdrar testlerim negatif olsa çıkar mıydı ? Batta ya da gecikmede öğrenenler varsa yazabilir mi ?
Aynı yerde mi verdiniz kanı29.86 idi pazar günü dün 37.49 çıkmış nolur güzel cevap ver bana
Hayır aynı yer değil başka özel klinikte verdimAynı yerde mi verdiniz kanı
Cevap verir misin lütfen canım sence olumsuz bi'şey varmıMerhaba son durum nedir
Kuzum ben oldum ikinci günüm hatta bugün domtira gittim hormon testi felan verdim hepsi çok güzel çıktı bir ilaç verdi üç ay dene dedi belki günler söyledi bu günler birliktelik olsun üç ay sonunda gebelik olusmazsa bakalım dediCanım günaydın ne durumdasın ben olmadım
Ben de bugün oldum canım ben de adetliyken gideyim de hormon testi vereyim folik asit başlayayım bol şans canımKuzum ben oldum ikinci günüm hatta bugün domtira gittim hormon testi felan verdim hepsi çok güzel çıktı bir ilaç verdi üç ay dene dedi belki günler söyledi bu günler birliktelik olsun üç ay sonunda gebelik olusmazsa bakalım dedi
Aynen canım ikinci günü gittim benBen de bugün oldum canım ben de adetliyken gideyim de hormon testi vereyim folik asit başlayayım bol şans canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?