O ne demekMune Konu bbv'lık gibi geldi bana.
Bir derdim var bölümüne taşınması için admineyi etiketledim.O ne demek
Dışını gostermelisin yaşın küçük anladığım kadarıyla .. benim son açtığım konuyu biraz okursan ne demek istediğimi anlarsın benim babam da anne tarafıma bakıyor yıllardır .. bu böyle gidiyor .. görev olarak görüyorlar bir süre sonra ölene kadar ne de olsa bu adam bana bakar diye gün geçtikçe bindiriyorlar sorumluluğu bugün birde yarın iki isteyecekler babandan .. bu böyle gidecekArkadaşlar halam eşinden boşandı. Nafaka vs. de alamadı.
Şimdi halam ve babaannem birlikte bizim diğer evimizde oturuyor. Üstelik yanlarında üvey oğlu var ki çocuk aslında halamın boşandığı eşinin yeğeni ama halam kendi çocuğu olmadığı için üvey oğluna takmış durumda. Ne isterse yapıyor hiç hayır denmiyor.
Ayrıyeten halam hem babaannemin emekli maaşını alıyor ki ben daha babaannemden 5 kuruş görmüş bir insan değilim, hem kendisi giyim dükkanı işletiyor üstüne babamdan sürekli para istiyor borcum var diye. Ama üvey oğluna her şeyi harcamaktan geri kalmıyor.
Ben ise 2 yıldır ekranı kırık telefon kullaniyorum. Bu yıl da yurtlar pahalı olduğu için şaka gibi 6 kişilik odaya çıkıcam. Sinirlerim bozuluyor gerçekten.
Babamın bu kadar kör olması normal mi
Adam aç mı bırakmıs ailesiniBaban çoluğuna çocuğuna ailesine 4/4lük bakar, parası da vardır sonra gitsin kardeşine de baksın eyvallah derdim ama kendi aileni süründürüp kardeşine para saçmak nedir arkadaş???
Telefon iste, bir de çıngar çıkar ben 6 kişilik odada kalamam de. madem paranız var niye sürünesin?
Babaannen kendi kızı varken sana para yedirmekle yükümlü degil birincisi..senden baban sorumlu... Baban da yardimci olduguna göre demekki halanın da ihtiyacım var..Arkadaşlar halam eşinden boşandı. Nafaka vs. de alamadı.
Şimdi halam ve babaannem birlikte bizim diğer evimizde oturuyor. Üstelik yanlarında üvey oğlu var ki çocuk aslında halamın boşandığı eşinin yeğeni ama halam kendi çocuğu olmadığı için üvey oğluna takmış durumda. Ne isterse yapıyor hiç hayır denmiyor.
Ayrıyeten halam hem babaannemin emekli maaşını alıyor ki ben daha babaannemden 5 kuruş görmüş bir insan değilim, hem kendisi giyim dükkanı işletiyor üstüne babamdan sürekli para istiyor borcum var diye. Ama üvey oğluna her şeyi harcamaktan geri kalmıyor.
Ben ise 2 yıldır ekranı kırık telefon kullaniyorum. Bu yıl da yurtlar pahalı olduğu için şaka gibi 6 kişilik odaya çıkıcam. Sinirlerim bozuluyor gerçekten.
Babamın bu kadar kör olması normal mi
sizle mi yasiyordu cocuk yengec? sey icin sordum yani cidden boyle oluyor mu mesela bu cocugun annesi babasi nerede falan diye kimse sormuyor mu?Bizim de bu sekilde uzuuun yıllar baktığımız bir çocuk vardı
Adam aç mı bırakmıs ailesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?