- 15 Eylül 2018
- 1.144
- 2.037
- 133
- Konu Sahibi Love_lover
Kızlar dert değil ama canımı sıkıyor. Halamı çok severim zaten bi tanecik. Ben çocukken bana hep hediyeler alırdı. Tokalar, makyaj malzemeleri, iç çamaşırları, çantalar.... işe başladım bende ona hediyeler aldım ve hala alırım. Halamın iki oğlu var biri evlendi. Gelini hiç sevemedim. Sonra fark ettim ki halam benim aldığım hediyeleri geline veriyor
Veriyor derken şöyle; bazen kız halama gelince anne bunu bana versene deyip istiyor yada anne rujun ne? rengi güzelmiş deyip istiyor bazen de halam paketini açmadan al canım sen kullanırsın diye veriyor. Ben halama alırken fiyatlarına bakmam. Ama gelini düşünce bi tel toka bile pahalı geliyor sinsiye. Geçen halam bize geldi güzel bi kokun var mı dedi. Benimde aklımda kaldı dün kendime parfüm alırken halama da aldım bir tane. Eve geldim anneme gösterirken annem güldü aslında geline aldın dedi. Gelin, halamın evinde beğendiği şeyleri istiyor resmen anne bunu bana versene diye. Halamda hediye falan demeden veriyor. Offf. Ben bu parfümün o gıcık kıza gitmesini nasıl engellerim.