Halama aldığım hediyeler 💔

Love_lover

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
1.144
2.037
133
Kızlar dert değil ama canımı sıkıyor. Halamı çok severim zaten bi tanecik. Ben çocukken bana hep hediyeler alırdı. Tokalar, makyaj malzemeleri, iç çamaşırları, çantalar.... işe başladım bende ona hediyeler aldım ve hala alırım. Halamın iki oğlu var biri evlendi. Gelini hiç sevemedim. Sonra fark ettim ki halam benim aldığım hediyeleri geline veriyor 🤦🏻‍♀️ Veriyor derken şöyle; bazen kız halama gelince anne bunu bana versene deyip istiyor yada anne rujun ne? rengi güzelmiş deyip istiyor bazen de halam paketini açmadan al canım sen kullanırsın diye veriyor. Ben halama alırken fiyatlarına bakmam. Ama gelini düşünce bi tel toka bile pahalı geliyor sinsiye. Geçen halam bize geldi güzel bi kokun var mı dedi. Benimde aklımda kaldı dün kendime parfüm alırken halama da aldım bir tane. Eve geldim anneme gösterirken annem güldü aslında geline aldın dedi. Gelin, halamın evinde beğendiği şeyleri istiyor resmen anne bunu bana versene diye. Halamda hediye falan demeden veriyor. Offf. Ben bu parfümün o gıcık kıza gitmesini nasıl engellerim.

Kızlar dert değil ama canımı sıkıyor. Halamı çok severim zaten bi tanecik. Ben çocukken bana hep hediyeler alırdı. Tokalar, makyaj malzemeleri, iç çamaşırları, çantalar.... işe başladım bende ona hediyeler aldım ve hala alırım. Halamın iki oğlu var biri evlendi. Gelini hiç sevemedim. Sonra fark ettim ki halam benim aldığım hediyeleri geline veriyor 🤦🏻‍♀️ Veriyor derken şöyle; bazen kız halama gelince anne bunu bana versene deyip istiyor yada anne rujun ne? rengi güzelmiş deyip istiyor bazen de halam paketini açmadan al canım sen kullanırsın diye veriyor. Ben halama alırken fiyatlarına bakmam. Ama gelini düşünce bi tel toka bile pahalı geliyor sinsiye. Geçen halam bize geldi güzel bi kokun var mı dedi. Benimde aklımda kaldı dün kendime parfüm alırken halama da aldım bir tane. Eve geldim anneme gösterirken annem güldü aslında geline aldın dedi. Gelin, halamın evinde beğendiği şeyleri istiyor resmen anne bunu bana versene diye. Halamda hediye falan demeden veriyor. Offf. Ben bu parfümün o gıcık kıza gitmesini nasıl engellerim.
Açıkca şöyle, sana aldığım bir hediyeyi başkasında görmek istemediğini.. eğer yine aynı şey olursada almanı tavsiye etmem.. herkes parayı yolda bulmuyor ki sen halanın gelininin makyaj malzemelerini karşılayasın..

Anne de vermiş fiti 😆 halanizla.konusursanz guzel tatli dille cozulur die dusunuyorum🤔 belli ki seviyorsunuz duzelttim yanls anlamayn diye

Canım ailecek geline gıcık oluyoruz. 😂 annemde o nedenle öyle dedi. Çalışmaz evde oturur. Her gördüğünü ister. Bişeyimi İsteyince ben veremem hediye diyorum. Sana aynısından alırım diyorum. Ayyy yenisini sen kullan bunu bana ver diyo. Bende cins biriyim. Elimdekini isteyene vermem ama o kişiye yenisini alırım. Bendekini veremem. Bizim ailede böyle bi tip yok yani bize garip geliyo. Parasını veriyim der bide. 🤷🏻‍♀️ Babamın yanında evdeki saksı çiçeğimizi istedi. Yaaa şimdi her yerde bu var (deve tabanı, monstera) çok beğendim. Bizim eve gezmeye mi gitsen acaba diyo çiçeğe dönmüş. Bende yok canım o arkadaşımın bana hediyesi geleniz size dedim. Babam da kızım ayıp Elif beğendi resmen vermem dedin diyo. Dışardaysam o kız bizdeyse koşarak eve gidesim geliyo 🤷🏻‍♀️ Babam Annem istiyo ne yapalım diye veriyor.

Halana hediye alma sıklığın fazla ise aldıklarını hediye olarak görmeyip gelinine veriyor olabilir. Kimi insanlar ayda yılda birkez alınan şeyi hediye kabul ediyor. Rutin bir hale dönüşmüş gibi.

Halanızın yaptığı çok ayıp bir toka dahi olsa birinin sizin için aldığı hediyeyi geline vermek ne demek? Ben asla vermem bana hediye edilenleri ki isteyen de oldu ama ben hediye olduğunu veremeyecegimi söyledim kibarca cok seviyorsa gelinini aynısını gidip alsin

alma artık:))

Hediyeyi gelinin yanında ver ve bu senin sadece sen kullan de :) ya da ayrıyken de söyleyebilirsin.

Halanızın yaptığı doğru değil. Hediye özeldir verilmez. Hediye veren kişiye ayıp. Almayın bir daha. Sen halanin gelinine hediye almak zorunda değilsin. O gelin de arsiz midir nedir?

Açıkçası halanız sizin sandığınız kadar size değer vermiyor bence. Gelini dahi olsa hediye hediye edilmez. En azından sevdiğim birinden gelen bir hediyeyse asla vermem. Halanız da hediye bu diyebilir.
Ben olsam vermezdm hediye fln.

Back
X