- 16 Nisan 2008
- 5.440
- 14.745
- 773
- Konu Sahibi Love_lover
Şu diyaloglara bakınca, gelin size bunları söylüyorsa halanıza neler söylüyordur, kadıncağızda istedi vermedim, gider oğluma fişfirikler, tadımız kaçmasın diye düşünüp veriyordur. Yani hala sizin hediyelerinize değer vermediğinden değil ama gelinede yok diyemiyor.Canım ailecek geline gıcık oluyoruz.annemde o nedenle öyle dedi. Çalışmaz evde oturur. Her gördüğünü ister. Bişeyimi İsteyince ben veremem hediye diyorum. Sana aynısından alırım diyorum. Ayyy yenisini sen kullan bunu bana ver diyo. Bende cins biriyim. Elimdekini isteyene vermem ama o kişiye yenisini alırım. Bendekini veremem. Bizim ailede böyle bi tip yok yani bize garip geliyo. Parasını veriyim der bide.
Babamın yanında evdeki saksı çiçeğimizi istedi. Yaaa şimdi her yerde bu var (deve tabanı, monstera) çok beğendim. Bizim eve gezmeye mi gitsen acaba diyo çiçeğe dönmüş. Bende yok canım o arkadaşımın bana hediyesi geleniz size dedim. Babam da kızım ayıp Elif beğendi resmen vermem dedin diyo. Dışardaysam o kız bizdeyse koşarak eve gidesim geliyo
Babam Annem istiyo ne yapalım diye veriyor.
O değilde sürekli birilerinden birşey istemekte nasıl bir görgüsüzlüktür