Bence babanız da alttan alta halanıza gaz veriyor kalın biraz daha , yabancı ev mi vs. diyor bile olabilir , hani zaten ucu kendine dokunmuyor ya.Halanızın bu rahatlığını ancak ona bağlıyorum ben.Bi' de çocukları madem o kadar seviyor düşünüyor anne babalarını , üniversiteyi bir yıl dondurup gelip ilgilensinler anne babalarıyla.Yok öyle uzaktan uzağa vır vır etmek.Ben size bişey diyim mi evlatları bu kadar sabretmezlerdi bence.
Yukarda bir üye daha yazmış , siz tedavinin sonuna kadar baksanız da bu insanlar iyilik bilmez , yine kötü olacaksınız.Bir de yatağınızı vermişsiniz eşinizle özel zamanlarınızı nerde geçiriyorsunuz yani ben mi abartıyorum akıl alır gibi değil.Nerden baksan size patlar bu iş eninde sonunda.Bu sebeple bir an evvel anne babanıza durumunuzu anlatın.Eşinizi de karıştırmayın , bu sefer de eşinize diş bilerler , siz söyleyin her şeyi.Siz yapmanız gerekenleri fazlasıyla yapmışsınız , bundan sonrası sizi suistimale giriyor artık.Anne babanız aynı şehirdeyse biraz da onlar ilgilensinler madem.Burda tek mağdur var , o da siz ve eşiniz.
Allah başa vermesin hastalık gerçekten zor ama yani düşünün bakalım bir sizin başınızda böyle bişey olsa kim ilgilenirdi bu kadar sizinle?