- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi nefesnefese
-
akraba evliligini onaylarim onaylamam, bu ayri mevzu.. benim burda takildigim, uygula veya uygulama, Allah'im koru diye dua edip, oncesinde Allah'in haram kilmadigi, uygulanirsa caiz oldugunu bildirdigi bi duruma 'sapkinlik' denmesi! acikca karsi gelmektir bu, Allah korusun..Ne kadar kendi kararları desek de bu cahilliktir, sapkınlıktır. Bedenlerinde aynı kan var ya aynı DNA örnekleri var. Nasıl evlenmeyi düşünür insan halasının oğluyla? Benim aklım hayalim almıyor. Kardeşim gibidir kuzenlerim. O gözle bir gün olsun bakmayı bırak aklımın ucundan bile geçmedi öyle bir şey. Allahım sen koru Ya Rabbim!
valla ben yalnizca dinen caiz dedim oky, dindar arkadaslar sunu da aciklasin bunu da aciklasin diye sordular soyledikarkadaşlar konuyu dine getirmeyin. siyaset dışında bu yasak. hatırlatayım dedim. devam ederse konu kapanır
arkadaşlar konuyu dine getirmeyin. siyaset dışında bu yasak. hatırlatayım dedim. devam ederse konu kapanır
Defne hanım, çok doğru bir soru sormuşsunuz. Dünyaya engelli bir birey getirme riskini alan, hem de bile isteye alan birisi gözümde canidir, bencildir. Daha olasılıktır diye saçmalayanlar var, ya hu olasılık olasılık diyorsun da sanki milyonda bir diyor, yüzde elliden fazla bir risk söz konusu. Bunu bile bile üstüne gidiyorsa birisi ya aklından zoru vardır ya da bencildir. Sırf sen istediğinle evlen diye belki de bir çocuk senin yüzünden hayat boyu sağlığından olmuş, rahatsız bir şekilde yaşayacak. Benim vicdanım elvermez şahsen. Buna büyük konuşma falan da demeyin, sağlık, insan söz konusuysa yemişim öyle aşkı, yere batsın öyle aşk. Ölürüm aşkımdan yine de birine zarar vereceksem o işe kalkışmam net!Göze almaya değecek bir olasılık mi peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?