Halasını teyzesinden çok seven yok mu?

Bir hala bağırma yegenime senin de karneni biliriz dese olay olur aslında. Anne haklari vs konuşulur tavır koy denilir.
İşte.. hayat böyle
aynen öyle bir hala bunu diyemez mesela ya da hamburger yasaksa hele bir götür yedir hemen aa bak görümcelik yapıyor bana saygi duymuyor faln denir demekki fark burdan geliyor aslında

O sana bagli..yegeninin annesine yani kardesinin esine gonulden samimiyetle bag kurarsan cocukta bu sicakligi hisseder...cocuklar annelerine duyulan sevgiyi kendinde gibi algiliyor..oda ona gore seviyor..kendinden pay bic..annenin sevdiklerini sende seversin genelde..oyuzden once annesiyle iyi olursan cocuklada yakin o sevgiyi yakalarsin..ama malesef gorumcelik buna engel sanirim.bende hic halayi tercih edeni duymadim.3 tane teyzem var yas farkimizda pek yok kanka gibi takiliyoruz ..o sevgiyi kazanmak senin elinde

Aynen gorumcelik yaptiklari icin sevilmiyorlar.benim anneme soguk davranan biri dunya iyisi olsa ben yine sevmem.oncelikle yegeninin annesinin gonlunu kazanmali bi gorumce.kiz kardes gibi olursa teyze gibide olur

Kesinlikle çocukla ilişkinizle alakalı.

Geçenlerde arka arkaya halam ve yengem (dayımın eşi) aradı. Halamla 2 dakika, standart konuşmamızı yaptık hal hatır sorarak (aradı çünkü babama gitmiştim). Arkasından yengem aradı, 7-8 dakika falan şakalaşarak, gülerek konuştuk kapattık ki on gün önce falan beraberdik zaten.

Biri eline doğduğum hala, biri 14 yaşında tanıdığım yenge.

Halalarla ilişki, anneden ötürü daha soğuk olmaya meyilli. Teyzeler (dayılar) daha ailenin içinde çünkü annenin kardeşi, hala biraz daha dışarıda kalıyor genelde. Hele anneyle problemi varsa çocuk hissediyor, annesinin üzüldüğünü kızdığını görüyor haladan uzaklaşıyor.

Ben öyle yapmayı düşünüyorum şahsen , kız kardeşimde yok abla olur bana
Ay benim gorumcemde ilk tanistigimizda kiz kardesim yok abimin esi benim kardesim olacak martavallari ojudu..ama daha nisanliyken bizi kac defa ayirmaya calisti.onun yuzunden bikere yuzugu verdim esime..sonra esim ona resti cekti ailem resti cekti cenesi kapandida evlendik..simdi onun yaptiklarini unutamiyrm aramiz hep soguk.ki ayni ayda dogmusuz 1 hafta var aramzda..ama cocugumda bu soguklugu farkeder diye dusunuyrm.ben annemin soguk oldugu insanlari farkedip ister istemez mesafe koyuyorum cunku

Aynen bak bende yengemi cok severim teyzemlerden farki yoktur..hatta teyzemlerin dedikodusunu bile yapariz kendiyle bazen :))

İki halam var birini yolda görsem tanımam.kopmuş ailesinden
Diğerini çok severim.halam kuzum diye dört döner
Çocuklarımın tek halası var.kızım adını unuttu
Kızkardeşime deli oluyorlar

Hala olacagım ama cadı gelinden dolayı olacak olan yegenimin beni cok seveceğini sanmıyorum
Bende hala da var teyze de 3 er tane
Ben de onlara baglı değilim :)

Bu konuda çok yaralıyım. Abim Yeni evlendi gelinimiz hamile ama kendisini tanımıyorum, güven vermiyor, samimi bulmuyorum . Duygularımı kimseye söylemedim tabi ki . Ama yeğenim ile irtibatıma zarar verecek diye korkuyorum

Hem tanimiyrm diyorsun hem samimi bulmuyorsun..tanimadan onyargili davranirsan gkrumcelik yaparsan bencede endiselen..yegenin hic bizaman sana baglanmiycak boyle devam ederse

Hem tanimiyrm diyorsun hem samimi bulmuyorsun..tanimadan onyargili davranirsan gkrumcelik yaparsan bencede endiselen..yegenin hic bizaman sana baglanmiycak boyle devam ederse
Yani tanıyorum ama samimi bulmadığım için tanımıyorum dedim aslında.
Yaptıklarına karşı her zaman alttan aldım asla kimseye olumsuz bir yorumda da bulunmadım . Tavırları hareketleri hoş değil ama ben uzakta olduğum için özellikle yorumsuz kalmayı tercih ediyorum yani sonuçta burdan onu gözlemlemem imkansız ..
iyi şeyler yaşamıyorlar .. bilmiyorum çok üzgünüm bu hususta keşke güvenebilsem..

Biz de dayımı çekiştiririz
Dayimi zaten he cekistyoruz beraber soyleniyoruz..bikere tartistiklarinda annanem duymus ust kattan.dayimi evden kovdu.esyalarinida camdan atti..benim gelinimi uzenin evde isi yok diye.teyzemleri annemleri tembihledi kimse alamadi evine.otelde kaldi garibim 1 hafta..biz dayima el yengeme evin kizi muamelesi yaptik 15 senedir..oyuzden hep diyor kendi ailemden gormedigim aileyi gordum burda..boyle seyler karsilikli.samimi olduktan sonra.onun cocuklari mesela halalarina yani annemlere deli oluyor.ama kendi teyzelerini tanimazlar bile..bunu saglayabildikten sonra hala teyzenin onune gecebiliyor.kisinin kendi elinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…