Halasını teyzesinden çok seven yok mu?

Valla ikisinden de yokk.
1 amcam 2 dayımdan gördüğüm kadaryla çok şükür yok
 
Abinle iyiyseler bence gerisi kimseyi ilgilendirmez.evliliklerini yurutyolarsa iyidirler.cok kafani takip on yargili olma vence
 
Valla ikisinden de yokk.
1 amcam 2 dayımdan gördüğüm kadaryla çok şükür yok
 
Aynen gorumcelik yaptiklari icin sevilmiyorlar.benim anneme soguk davranan biri dunya iyisi olsa ben yine sevmem.oncelikle yegeninin annesinin gonlunu kazanmali bi gorumce.kiz kardes gibi olursa teyze gibide olur
Evet önce annem dislanmis sonra biz görünürde sever gibiler ama içlerini iyi bilirim yani aynı yerde otryrz ama yılda 2 3 kere gorsrz oda düğün dernekte
 
Abinle iyiyseler bence gerisi kimseyi ilgilendirmez.evliliklerini yurutyolarsa iyidirler.cok kafani takip on yargili olma vence
Abimle iyi olmadıklarını düşünüyorum .. ama abimin tercihi , bu yüzden ben bu kısma karışmam zaten . Abim seçtiyse başımın üstünde yeri var.
Asıl mesele şu, mesela nişanlılık döneminde çok farklıydı şimdi çok çok farklı. Her hareketi yapmacık geliyor. Bu durumun abimi de çok kırdığını düşünüyorum ve fark ediyorum . Ama aynı şehirde olmadığımız için ben yanlış anlıyorumdır diyerek sessiz kalıyorum, bunlar değil de kafaya taktığım yeğenim işte sizce benim gelinimizle aram kötü olsa bu yeğenimi etkiler mi ? Çünkü bazı tavırlarını fark ettim bana karşı yapsa açık açık konuşmam gerekir. Olay çözebilen biri değil nasıl desem bi olayı aylarca uzatabiliyor. Ben öyle değişimdir bugün yaşadığımı yarın unuturum.
 

Etkiler.
Annem amcamı pek sevmezdi ama bana hep sen amcandan kopma görüş derdi bayramda zorla aratırdı falan. Sevmediğini söylemediği halde hissederdim ve bana yeterdi.
Amcamla üç yıldır telefonla bile görüşmedim. Görüşmeyi de düşünmüyorum.
Annemle halam iyi geçinirdi onu severdim.
 
Bende aynıydım ama bi yaştan sonra annemin etkisinden kurtuldum..
oof Of .. canım tek yeğenim inşallah biz büyüklerin saçmalıklarından etkilenmezsin
 
Bende aynıydım ama bi yaştan sonra annemin etkisinden kurtuldum..
oof Of .. canım tek yeğenim inşallah biz büyüklerin saçmalıklarından etkilenmezsin

Annemin sevmeme nedenleri çok geçerli nedenlerdi fakat. Çocukken anlamıyordum ama büyüdükçe ikiyüzlülüklerini kendim gördüm. Para istemeye gelince canım abim derdi ama hastalığında bir gün çıkıp gelmedi.
Bence biraz arayı ısıtmaya çalışın yengenizle yeğeniniz için.
Benim kuzen eşinin ailesinden nefret ediyor ve sırf ilk iki ay kayınvalidesi görümcesi gelemesin diye doğumu bahar gibi soğuk bir ayda babasının yazlığında yapacak.
 
Bizde de kuzenim anneme (halasına yani) düşkündür. Bayağı eğlenirler beraber Çocuklar ailenin kişiyle ilişkisinden, aradaki elektrikten etkileniyorlar fark etmeseler bile. Sizin aileniz veya benimkilerde yengelerimiz annelerimizle gergin olsa, gelin-görümce ilişkisi olsa kuzenlerimizle annelerimiz (halaları) bu kadar yakın olmazdı.
 
Yani aramızda öyle kötü bişey Yok çünkü henüz ben yaptığı hiçbirşeye tepki vermedim. . Ama gidişat kötü görünüyor .. bilmiyorum
 
Yani etkilememesi imkansiz ama soylede bisey var..biz mesela ilk evlendigimizde surekli tartisiyorduk ve duyuyolardi kv lerle gorumcem bekar altli ustu oturuyoruz..ve surekli benden sikaytciydiler oglumuzla tartisyorsn diye..birkere bike sormadilar neden tartistigimiz..halbuki hep oblarin yuzunden tartisiyorduk yobaz yobaz baskilari bitmiyordu.sonra esimin gozu acildi oblarin haksizligini gordu onlara bagirdi cagirdi ipleri kopardi mesafe koydu.simdi esimle okadar iyiyizki.onlarda goruyolar nekadar mutlu oldugumuz.illa bumu gerekiyordu zamaninda insan olsalardi..oyuzden abinle esinin arasindaki sorunlarin kaynagida onemli.belki ondan kaynaklanmiyordur empati kurmaya calis
 
Aynen bencede..gorumcelik yapmauip kardes gibi yaklasirsan teyze gibi olursun bu kendi elinde insanin
 
Ben teyzeyim daha hala olmadim.
Yeğenlerim teyzelerini de halalarini da cok severler. Benim hosuma gidiyor cunku halalari da cok iyi insanlar. Sevilmeyecek gibi degiller. :) ne guzel hem teyze hem hala sevgisini yasiyorlar.
 
Ben de teyzelerimi daha çok seviyorum..aynı zamanda halayim da yegenlerim beni daha çok seviyor çünku bizimle büyüdüler ve ben onlara arkadaş gibi davranıyorum.. hatta onlarla çocuk gibi kavga ettiğimiz de oluyor ama yine de abla ve kardeşime göre beni seviyorlarmis :)
Size bağlı yani
 
Zaten hep kendimi frenliyorum belki ben yanlış anlıyorumdır diye. Onların bizim yüzümüzden huzursuz olmalarını asla istemem ki çok da yanlış yani aile huzurlarını bozmamız ..
evet anneminde öyle tavırları oluyor kendince abimi korumaya almaya çalışıyor ben kızıyorum, gelinimizi savunuyorum. Bu konuda empati yapabiliyorum çünkü 2 yıl önce de ben evlendim, Benimde görümcelerim var.
Ama işte Şuan ben uzak olduğum için bana benimle iyiymiş gibi davranıyor gibi hissediyorum. Bilmem anlatabildim mi. annemlere karşı olan tavırları çok kötü (bu arada bizzat şahit olduklarımı söylüyorum yoksa annem çok abartan biridir ona asla itimat etmem.)
Belki de zamana ihtiyacımız var. Zamanla oturacak herşey .
Abim 2 yıl evliliğinin oturmasını istiyordu çocuk istemiyordu, gelinimiz kendisi planlayıp yapmış . Yani bana müjdeyi verirken direk öyle anlattı ilk aydan hamile kaldı. hepimizin zamana ihtiyacı vardı aslında ..
ya bunları niye yazdım acaba bende mi konu açsaydım çok yaralıymışım aslında eşimle bile konuşmadım kendi içime attığım sorunlar .
 
teyze annenin kardesi olduğu için ve anne faktörü çok önemli oldugundan teyze otamatik olarak 1-0 onde başlıyor : )
Malum hala gorumce oldugu icin hemen her kadinda gorumcesine ayilip bayilmadigi icin nasil kendi mesafeli duruyorsa ayni mesafeyi cocuklarina da kurduruyor.bilincli ya da bilincsiz.
Gozlemlerim bu yönde .
En basta annem boyleydi ve ben kucukkrn hep teyzelerimle gorustum.
Halamlarla bayramdan bayrama ve 4 yillik evliyim ne halalarim beni aradi ne ben onlari.gurbette olmama ragmen.uzak akraba gibi geliyor bana...
Keske böyle olmasaydı .tabi bu isler tek taraflı olmuyor.hala da yanasmayinca...
Ben bir tanecik yegenimin tek halasiyim ve teyzesi yok,yani bana kaldi tosunum: )))
İdare edecek benle artik: D
Kiziminsa ne teyzesi ne halasi var.
 
Benim teyzelerim harikadır.
Ama halamı da çok çok çok severim.
Sadece teyzelerimle ayrı bir samimiyetim vardır .

Kızkardeşim var,kızım olsun, onun da kızkardeşi olsun isterdim, Allah ikiz kız verdi bana çok şükür..

Bir tanıdığım var, hala kendisi .. Yeğenlerine inanılmaz düşkün, maddi ve manevi, harika bir ilişkileri var, yeğenleri de ona bayılır. Yani özendiğiniz ilişkiyi kurabilirsiniz bu sizin elinizde..
Gönlünüze göre olsun
 
Teyze olamiycam hala olucam halamı 10 sene görmesem dert etmem teyzelerimi 1 hafta görmessem yerimde duramam
 
4 teyzem 1 halam var şimdi düşününce ayrım yapamadim hepsini seviyorum . Teyzelerim herseyime yetişir koşar halam da öyle duası yetiyor zaten biraz senin yaklaşımınla alakali mesela biz 25 26 kuzeniz halam hepimizin sıkıntısını da bilir mutluluğunu da çünkü paylaşmak onunla güzel oluyor . Teyzelerim de öyle .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…