- 8 Aralık 2010
- 34
- 15
- 88
- Konu Sahibi siremednah
-
göz göze geldiğim sarı saçlı kız sen misin yoksa :)A a ben seni.gormustum.hastanede ben kontrole.gitmistim sende alcini cikaricaktin
Cok dogal ve güzel canım önceki halinide koysana bakalım senin ilk ameliyat galibakızlar 2 aylık burnumdan kesitler :)
Ben yeni ameliyat oldum lakin memnun değilim. Haldun beye bende revizyon olucamm.HaberleşelimHaldun hocaya revizyon olcak kızlar birbirimizi takip edelim ne demişler birlikte kuvvet dolar :))))
Tamm canım takipkeselim bu arada kuvvet dolar yazmışım ya :)Ben yeni ameliyat oldum lakin memnun değilim. Haldun beye bende revizyon olucamm.Haberleşelim
Hahahayyt sorun değil şaşırdığımızdan ne yazdığımızı biliyor muyuz:)) Ben Kırıkkaledeyim ve eğer mümkünse hazirana revizyon olmayı düşünüyorum. Bir arkadaşım bir kaç güne kendisiyle görüşücek fiyat vericek mi bakalımTamm canım takipkeselim bu arada kuvvet dolar yazmışım ya :)
Çok cicisin saçın başın, BURNUN :) Takipçinim senin. Burnun hala biraz şiş sanırım öyle mi? Hani kaş arasından aşağı inen kısım. Ama çok doğal yani, inanılmazkızlar 2 aylık burnumdan kesitler :)
Ay ne hoş ne havalı maşallah daha nice iki aylarakızlar 2 aylık burnumdan kesitler :)
Cok tesekkur ederim. Inanir misiniz bu ameliyat insani genclestiriyor =) evet burnum hala şiş 1 yila kadar sisliklerin inmesi tamamlanacakmis. Her gun biraz daha degisiyor burnum.Çok cicisin saçın başın, BURNUN :) Takipçinim senin. Burnun hala biraz şiş sanırım öyle mi? Hani kaş arasından aşağı inen kısım. Ama çok doğal yani, inanılmaz
Cook Teşekkür ederim, darisi tüm yaptirmak isteyip de cesaret edemeyen arkadaşlarımaAy ne hoş ne havalı maşallah daha nice iki aylara
Gençleştirmesi doğru bir tespit valla ne yalan söyleyeyim :) İnşallah enn son halini daha çok beğenirsiniz :)Cok tesekkur ederim. Inanir misiniz bu ameliyat insani genclestiriyor =) evet burnum hala şiş 1 yila kadar sisliklerin inmesi tamamlanacakmis. Her gun biraz daha degisiyor burnum.
Çok güzel olmuş canım. Güle güle kullan burnuşunu. Revizyon muydu seninkiKızlar ameliyat günlüğü albümüm hazır bütün süreci ekledim merak edenler bakabilirler :)
Yok hayır ilk ameliyatımdı cnmÇok güzel olmuş canım. Güle güle kullan burnuşunu. Revizyon muydu seninki
İnş dahada iyi olucak merak etme :) benim 1 ay bile dolmadı bu hali bile iyi şuan ukraynadayım hatta uzun bir yolculuk bile yaptım düşün yaniKizlar bende ameliyat oldum sali günü yavaş yavaş iyileşiyo dun bugun ozellikle gayet iyiydim ilk uc gun baya zorlu gecti benim asiri sisti gozlerim morardi beyaz tenli oldugum icin olabilir ama smdi cok sukur daha iyiyim tamponlari yarin çıkarcak isallh haldun bey umarim daha iyi olurum nefes almak tek sorun zamanla gecer isallh
Canım geçmiş olsun sonra süreci anlatırsan sevinirimKizlar bende ameliyat oldum sali günü yavaş yavaş iyileşiyo dun bugun ozellikle gayet iyiydim ilk uc gun baya zorlu gecti benim asiri sisti gozlerim morardi beyaz tenli oldugum icin olabilir ama smdi cok sukur daha iyiyim tamponlari yarin çıkarcak isallh haldun bey umarim daha iyi olurum nefes almak tek sorun zamanla gecer isallh
İnş dahada iyi olucak merak etme :) benim 1 ay bile dolmadı bu hali bile iyi şuan ukraynadayım hatta uzun bir yolculuk bile yaptım düşün yani[/QUOTE
İsallah canim yaa tamponlar ciktii dün ona bile şükretmekten öldümhic düşünemiyorum şeklini valla QUOTE]
Canim tabiki elimden geleni yaparim bu gun tam.bir hafta oldu ameliyat olali tamponlar cikinca dünyalar benim oldu ve gripmisim.meyerse farketmemisim tampondan sanmistim yarin isallah alci bandajlar alincak ilk 4 gunu atlatiktan ve tamponlar alindiktam sonrasi hic problem yok saglik acisindan daha seklini hic gormedom.hayrlisi artikCanım geçmiş olsun solali süreci anlatırsan sevinirim
mrb canım alçı çıktı mı nasıl oldu beğendin miCanim tabiki elimden geleni yaparim bu gun tam.bir hafta oldu ameliyat olali tamponlar cikinca dünyalar benim oldu ve gripmisim.meyerse farketmemisim tampondan sanmistim yarin isallah alci bandajlar alincak ilk 4 gunu atlatiktan ve tamponlar alindiktam sonrasi hic problem yok saglik acisindan daha seklini hic gormedom.hayrlisi artik
Evett canim sonuçtan cok memnunum yuzum aşırı sis olmasina ragmen bu haliyle bile kotu durmuyo burnum ne cok abarti ne hic bisey yapilmamis gibi tam ayarinda kizlar bide grip olmasammrb canım alçı çıktı mı nasıl oldu beğendin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?