Haldun Onuralp Kamburoğlu'na burun estetiği ve revizyon olanlar

Tamm canım takipkeselim bu arada kuvvet dolar yazmışım ya :)
Hahahayyt sorun değil şaşırdığımızdan ne yazdığımızı biliyor muyuz:)) Ben Kırıkkaledeyim ve eğer mümkünse hazirana revizyon olmayı düşünüyorum. Bir arkadaşım bir kaç güne kendisiyle görüşücek fiyat vericek mi bakalım

Çok cicisin saçın başın, BURNUN :) Takipçinim senin. Burnun hala biraz şiş sanırım öyle mi? Hani kaş arasından aşağı inen kısım. Ama çok doğal yani, inanılmaz
Cok tesekkur ederim. Inanir misiniz bu ameliyat insani genclestiriyor =) evet burnum hala şiş 1 yila kadar sisliklerin inmesi tamamlanacakmis. Her gun biraz daha degisiyor burnum.

Cok tesekkur ederim. Inanir misiniz bu ameliyat insani genclestiriyor =) evet burnum hala şiş 1 yila kadar sisliklerin inmesi tamamlanacakmis. Her gun biraz daha degisiyor burnum.
Gençleştirmesi doğru bir tespit valla ne yalan söyleyeyim :) İnşallah enn son halini daha çok beğenirsiniz :)

Kizlar bende ameliyat oldum sali günü yavaş yavaş iyileşiyo dun bugun ozellikle gayet iyiydim ilk uc gun baya zorlu gecti benim asiri sisti gozlerim morardi beyaz tenli oldugum icin olabilir ama smdi cok sukur daha iyiyim tamponlari yarin çıkarcak isallh haldun bey umarim daha iyi olurum nefes almak tek sorun zamanla gecer isallh

İnş dahada iyi olucak merak etme :) benim 1 ay bile dolmadı bu hali bile iyi şuan ukraynadayım hatta uzun bir yolculuk bile yaptım düşün yani

Canım geçmiş olsun sonra süreci anlatırsan sevinirim

E="mah_i_nur, post: 38974521, member: toplayayainım geçmiş olsun sonra süreci anlatırsan sevinirim[/QUOTE]
Tabiki anlatirim canim biraz daha kendimi toplayayim

Canım geçmiş olsun solali süreci anlatırsan sevinirim
Canim tabiki elimden geleni yaparim bu gun tam.bir hafta oldu ameliyat olali tamponlar cikinca dünyalar benim oldu ve gripmisim.meyerse farketmemisim tampondan sanmistim yarin isallah alci bandajlar alincak ilk 4 gunu atlatiktan ve tamponlar alindiktam sonrasi hic problem yok saglik acisindan daha seklini hic gormedom.hayrlisi artik

mrb canım alçı çıktı mı nasıl oldu beğendin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…