- Konu Sahibi ohcanimadeysin
-
gelir gelir benimkiler kargoya verilmiş sonunda dün gece..saolsunlar..bakalım ürünleri beğenecekmiyim beklediğime değecekmi.:44:
ayyy kızlar geldi şimdi hemen açtım giydim,cuk diye oldu valla,tam bedenime uygun oldu
çokta güzeller
yalnız sipariş vermemle elime ulaşması tam 1 ay oldu..bunu göze alırsanız çok uygun ve güzeller.
kalite güzel yaa..bu fiyata çok çok aşırı kaliteli bişeyde beklemiyordum zaten ama model ve duruşlarını beğendim kumaşlarda iyi.iyi hayırlı olsun şükür geldiya beklemeye razı olduk.kalite nasıl ben gelmez diye çok beğendiğim bikaç tunik vardı almadım keşke alsaymışım
Kapıda ödeme şekliyle mi almıştın?Ben öyle düşünüyorum da.(Bu arada güle güle kullan hepsini)
eski adı quelleymiş artık halens olmuş..bayağı uygun şeyler var.bazı ürünleri gerçekten güzel..3 tane sipariş eetim ne gelen var ne giden.sipariş takibine baktım isveçten ithal ediliyormuş sonra bana maille bildireceklermiş offf çok var daha
daha önce alan ve sorun yaşayan oldumu:44:
bende denedim bir kez ve siparişimin gelmesi neredeyse 1 ayı buldu sanırım yurtdışından geliyormuş öle dediler gelen ürünleri beğendimmi dersen yaniiiii eh işte ama giyim konusunda bilmediğin markayı almak iyi bişii değil zaten giyim konusunda görmeden almak hiiiç iyi değil ama uygun fiyatlar var evet o konuda iyi lafım loy yanii
Ürünleri gerçekten göründüğü gibimi??? yoksa kumaşları filan kötümü? ne bileyim bir yıkamada bozulur filan... Sürekli bakıp duruyorum ama hala sipariş veremedim,emin olamadığım için.
Ürünleri gerçekten göründüğü gibimi??? yoksa kumaşları filan kötümü? ne bileyim bir yıkamada bozulur filan... Sürekli bakıp duruyorum ama hala sipariş veremedim,emin olamadığım için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?