- 5 Nisan 2023
- 8
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi djjrfhjffi
-
Ben de çözüm bulamamıştım. Taşınma arefesindeydik,taşınınca kurtuldum. Zararsız, ağaçlardan gelen bir böcek olduğunu söylediler.Ama huzursuz ediyor insanı.
Böcek ilacı bilmiyorum ama böcek ilacı araştırın olmadı ilaçlatın.
Evet cok illet bir bocek gerçekten istedigin kadar sil supur temizle. artik daha çıkmaz heralde diyorum. Aksam yattigimda birsey yok icim rahat yatiyorum sabah bir bakiyorum. Yine çıkmış anlamiyorum ki nereden geldiginibundan 2 -3 kere bende buldum evde perdede gordum hepsini de disardan geligor diye dusundum hali bicegimiymis adi
Merhaba bende yatak odam da gördüm bunun larva haliymiş sız naptınız cözüm buldunuz mu? Çok illet bişey yaa silmekle falan kaybolmuyor bunlarHanimlar son bir haftadir evimde internetten araştırdığım kadariyla hali bocegi var. Ve ne yaptiysam kurtulamadim sicak sularla yerleri sildim camasir suyu dokup birgun beklettim. Sirkeli sularla sildim. Basina gelen ve tavsiye edilebilen bir bocek ilaci var mi lutfen yardim edin kasinmaktan artik derim yuzulecek
Çözüm buldunuz mu sizbundan 2 -3 kere bende buldum evde perdede gordum hepsini de disardan geligor diye dusundum hali bicegimiymis adi
Bir daha hiç görmedim bir özel bir önlem de almadım onu içinÇözüm buldunuz mu siz
Sevindim sizin adınıza. Darısı bana inşallah fobi var bende alerji oluyorum hemenBir daha hiç görmedim bir özel bir önlem de almadım onu için
Halilarininzin her gün hem altını hem üstünü ters düz edip supurun ..birde aklıma karbonat geldi ..hiç bir zararı yok suourmexen önce halıya serpseniz faydası olur belkiSevindim sizin adınıza. Darısı bana inşallah fobi var bende alerji oluyorum hemen
2 3 günde bir temizlik yapan biriyim her temizlik de halıların altını ustunu süpürüp kandırıyorum birde yenı evlıyım halılar falan hep sıfır eşya. Karbonatı hıc duymamıştım halılara serpıldıgını ama denemek lazım teşekkür ederimHalilarininzin her gün hem altını hem üstünü ters düz edip supurun ..birde aklıma karbonat geldi ..hiç bir zararı yok suourmexen önce halıya serpseniz faydası olur belki
Eşyalarınızla taşınmadı mı yeni eve? Benm de böyle bi sorunum var psikolojik olarak çok çökertti beni nedense toparlayamıyorumBen de çözüm bulamamıştım. Taşınma arefesindeydik,taşınınca kurtuldum. Zararsız, ağaçlardan gelen bir böcek olduğunu söylediler.Ama huzursuz ediyor insanı.
Böcek ilacı bilmiyorum ama böcek ilacı araştırın olmadı ilaçlatın.
Kurtulabildiniz mi halı böceklernden nasıl bir yol izlediniz2 3 günde bir temizlik yapan biriyim her temizlik de halıların altını ustunu süpürüp kandırıyorum birde yenı evlıyım halılar falan hep sıfır eşya. Karbonatı hıc duymamıştım halılara serpıldıgını ama denemek lazım teşekkür ederim
Çözüm buldunuz mu?Bilgisi olan varsa lutfen yardimci olsun 1 yasinda oglum var yerde ne bulsa yiyen bir cocuk birgun denk gelip agzina atar diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?