kızlar tüm evimin halılarını değiştirmeyi düşünüyorum. bugüne kadar halı konusunda çok şanssızdım desenlerine aldanıp naylon karışımı halılar almışım temizliği çok zor oluyor saç kılı pislik herşeyi üzerinde tutuyor halılarım. salonuma ünlü bir markanın yüzde yüz akrilik halısını aldım kaliteli olsun istedim onunda üzerinde pamuk yumakları oluyor. halılarından memnun olanlar lütfen bana fikir versin ayrıca ipek şagi kullanan arkadaşlar nasıl memnunmusunuz temizliği, özellikle elektrik süpürgesi kullanımı nasıl. şimdiden teşekkür ederim

.Ben salonda desenli halıları pek tercih etmiyorum sana tavsiyem shaggy alırsan üç çeşit ipten yapılmış halıları alman çok kullanışlı.Annemin evindeki halılarıda ipek shaggy geçenlerde yıkadı yeni almış gibi olmuş halıları çok beğendim
.Ben salonda desenli halıları pek tercih etmiyorum sana tavsiyem shaggy alırsan üç çeşit ipten yapılmış halıları alman çok kullanışlı.Annemin evindeki halılarıda ipek shaggy geçenlerde yıkadı yeni almış gibi olmuş halıları çok beğendim  Kolay gelsin tatlım
 Kolay gelsin tatlım 

ömrümü tüketti. Bu arada bende halı konusunda biraz araştırma yaptım sizlerle paylaşayım. her markanın iyi ve kötü halısı varmış polipen vb yazanlar naylon karışımı olduklarından 3-4 yıl içinde keçe gibi olurmuş en iyi halı yün ve yüzde yüz akrilkik olanlarmış. Yünün temizliği birazdaha zormuşve daha pahalıymış. Halının bir süre tüy bırakması ise onun kaliteli olduğunu gösteririmiş. ben salonuma ipek saggy diğer odalarada saray veya royal bakteri temiz halı almaya karar verdim. Salonumdaki halım çok kaliteli aslında ama çok klasik bir model almışım. hiç tarzım değil insan bazen yapıyor böyle hatalar hadi öptüm sizi
 ömrümü tüketti. Bu arada bende halı konusunda biraz araştırma yaptım sizlerle paylaşayım. her markanın iyi ve kötü halısı varmış polipen vb yazanlar naylon karışımı olduklarından 3-4 yıl içinde keçe gibi olurmuş en iyi halı yün ve yüzde yüz akrilkik olanlarmış. Yünün temizliği birazdaha zormuşve daha pahalıymış. Halının bir süre tüy bırakması ise onun kaliteli olduğunu gösteririmiş. ben salonuma ipek saggy diğer odalarada saray veya royal bakteri temiz halı almaya karar verdim. Salonumdaki halım çok kaliteli aslında ama çok klasik bir model almışım. hiç tarzım değil insan bazen yapıyor böyle hatalar hadi öptüm sizi