Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma canım ama ayaklarımla daha tanışamadan terk eyledi bu diyarlardan, hiç kullanmadıydım kiO da senin ayaklarını özlüyordur be novellcim..![]()
ya kaynanam evden halımı yürütse hiç aklımda olmayan halıyı ben de özlerdim valla,çalmış resmen kadınyani bir köşede katlı bir şekilde durup yüz vermediğin halın, görümcene gidince kıymetli mi oldu novell?seninki kör ölür badem gözlü olur mantığı
git iste madem..
Öyle deme ipek halı idi hem az büyük geldiğinden kullanmadıydım, büyük eve geçincede açıyım kullanıyım dedim ki ne göreyimyani bir köşede katlı bir şekilde durup yüz vermediğin halın, görümcene gidince kıymetli mi oldu novell?seninki kör ölür badem gözlü olur mantığı
git iste madem..
Evet canım sen devamını okumamışın aynen öyle, gelecek o halı dedim, oğlunu arayıp ama ben onu yolladım demişKiz hani kendi evime sercem demisti kizina mi gondermis halini
:))))sen bu dertten hasta olursun söyleyim...fazla hırpalama kendini....
aneztezi altında yollamış...ama farkında değil....Kayanananin kizina senden haberiz senin yolladigin hali mi?
Cok buyuk basari. Kendinizden habersiz nasil yollayabiliyorsunuz? Cok ilginc, bravo valla..![]()