Halı seçimi 😅

Incredible incredible

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
7.208
19.827
348
Herkese merhaba, mutfağına halı almayı düşünüyorum. 160*300 olacak şekilde ölçüleri . Kesme hali yaptirmam gerekiyor ölçülerinden ötürü .
Bu yeni çıkan kaymaz taban denilen ,PVC tabanlar nasıl oluyor. O plastikler koku yapiyor mu. Ya da yikamaciya gidince dağılıyor mu . Kullanıp memnun olan var mı .

Keşke öyle bir şansım olsaydı. Alt katim boş ve yerler buz gibi ,evde de 2 çocuk var
Anlıyorum benim laminant ve soğuk değil ama mutfakta halı kullanımi çok zor.Temizligi ile baş edilmiyor eşim yemek yaparken ortalığı batırır .

Koku yapmıyp ama yıkandıkça alt plastiği dağılıyo. Asla önermiyorum

Ben kilim kullanıyorum
Hafifçe öyle tuhaf bişey de değil, modern

Kaliteli marka sansiniza denk gelirse altı dagilmiyor. Iki tane haliyi ucuzluk marketlerden aldik, bes yil önce. Hâlâ sapasaglam.

Ayrica sonra da yavas yavas evimizdeki tum halilari kaymaz taban seklinde değiştirdik.(ucuzluk marketten değil ) Onlar da sapasaglam. Ne koku oluyor ne de bozuluyor.

Kucuk çocuklu evlerde bence yikanan hali sart.

Teşekkürler , ben halı yıkamacilarina verip yikatabilirim ,siz çamaşır makinasında mi yikiyorsunuz

Valla evde çoluk çocuk yok diye heralde kaymiyor

Ama sağlı sollu halı kaydırmaz koyulabilir altına, kayarsa
Bende kilim kullanıyorum çok da güzel modelleri var atıyorum haftada bir makinaya tertemiz oluyor. Tabi normal hali gibi taş gibi durmuyor ama cok fazla bi kayma da olmuyor ben çok memnunum
Sağolun ben de bakayım kilimlere

Daha yeni sipariş verdim yeni nesil ince halıdan. Mutfakta ben onları seviyorum makineye at yıka çünkü çok kirlenliyor mutfak halısı bana göre ve 5 yaşındaki oğlumun masanın altına döktükleri ile kedi doyar.O yüzden yolluk vardı kışın yere basmasın diye onu kaldırıp 160*230 sipariş verdim. Altının pıt pıtı sağlam olanı da tercih ederseniz miss..

Ben bunlardan 6 senedir kullanıyorum 2 defa yıkamaya gidiyor senede
Hiç de dağılma filan yapmadı

Ama öncesinde farklı bişey almıştım 2 senede pul pul döküldü çöp oldu

Bende mutfağa istiyorum ince Makinaya girip yıkanabilenlerden ama ömrü ne kadar olur bilmiyorum

Yaaa hangi siteden verdim foto atar mısın fiyat ne kadardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…