- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.827
- 348
- Konu Sahibi Incredible incredible
-
Keşke öyle bir şansım olsaydı. Alt katim boş ve yerler buz gibi ,evde de 2 çocuk varMutfakta halı kullanmiyorum .Temizlik açısından çok zahmetli
Anlıyorum benim laminant ve soğuk değil ama mutfakta halı kullanımi çok zor.Temizligi ile baş edilmiyor eşim yemek yaparken ortalığı batırır .Keşke öyle bir şansım olsaydı. Alt katim boş ve yerler buz gibi ,evde de 2 çocuk var
Benim de çocuklar çok kirletiyor. Beyaz halı falan istemiyorum zaten bu sebepten dolayıAnlıyorum benim laminant ve soğuk değil ama mutfakta halı kullanımi çok zor.Temizligi ile baş edilmiyor eşim yemek yaparken ortalığı batırır .
Koku yapmıyp ama yıkandıkça alt plastiği dağılıyo. Asla önermiyorumHerkese merhaba, mutfağına halı almayı düşünüyorum. 160*300 olacak şekilde ölçüleri . Kesme hali yaptirmam gerekiyor ölçülerinden ötürü .
Bu yeni çıkan kaymaz taban denilen ,PVC tabanlar nasıl oluyor. O plastikler koku yapiyor mu. Ya da yikamaciya gidince dağılıyor mu . Kullanıp memnun olan var mı .
Ben kilim kullanıyorumHerkese merhaba, mutfağına halı almayı düşünüyorum. 160*300 olacak şekilde ölçüleri . Kesme hali yaptirmam gerekiyor ölçülerinden ötürü .
Bu yeni çıkan kaymaz taban denilen ,PVC tabanlar nasıl oluyor. O plastikler koku yapiyor mu. Ya da yikamaciya gidince dağılıyor mu . Kullanıp memnun olan var mı .
İşte benim korktuğum şey de bu. Fiyatını hesapladigimda en ucuz 350 ye mal oluyor. O parayı da çöpe atmak istememKoku yapmıyp ama yıkandıkça alt plastiği dağılıyo. Asla önermiyorum
Kayma yapmıyor muBen kilim kullanıyorum
Hafifçeöyle tuhaf bişey de değil, modern
Valla evde çoluk çocuk yok diye heralde kaymiyorKayma yapmıyor mu
Tamamen çöp olur almayınİşte benim korktuğum şey de bu. Fiyatını hesapladigimda en ucuz 350 ye mal oluyor. O parayı da çöpe atmak istemem
2 çeşit var altı plastik nokta nokta olanlar dağılıyor. Ama tamamen plastik gibi var adı ne bilmiyorum onlar sağlam oluyor
Teşekkürler , ben halı yıkamacilarina verip yikatabilirim ,siz çamaşır makinasında mi yikiyorsunuzKaliteli marka sansiniza denk gelirse altı dagilmiyor. Iki tane haliyi ucuzluk marketlerden aldik, bes yil önce. Hâlâ sapasaglam.
Ayrica sonra da yavas yavas evimizdeki tum halilari kaymaz taban seklinde değiştirdik.(ucuzluk marketten değil) Onlar da sapasaglam. Ne koku oluyor ne de bozuluyor.
Kucuk çocuklu evlerde bence yikanan hali sart.
Valla evde çoluk çocuk yok diye heralde kaymiyor
Ama sağlı sollu halı kaydırmaz koyulabilir altına, kayarsa
Sağolun ben de bakayım kilimlereBende kilim kullanıyorum çok da güzel modelleri var atıyorum haftada bir makinaya tertemiz oluyor. Tabi normal hali gibi taş gibi durmuyor ama cok fazla bi kayma da olmuyor ben çok memnunum
Ben bunlardan 6 senedir kullanıyorum 2 defa yıkamaya gidiyor senedeEki Görüntüle 2989637 bu tarz mi dedikleriniz acaba
Yaaa hangi siteden verdim foto atar mısın fiyat ne kadardıDaha yeni sipariş verdim yeni nesil ince halıdan. Mutfakta ben onları seviyorum makineye at yıka çünkü çok kirlenliyor mutfak halısı bana göre ve 5 yaşındaki oğlumun masanın altına döktükleri ile kedi doyar.O yüzden yolluk vardı kışın yere basmasın diye onu kaldırıp 160*230 sipariş verdim. Altının pıt pıtı sağlam olanı da tercih ederseniz miss..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?