Halı silkecem

limoncicegii

eat pray love
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
1.322
1.026
333
Arkadaşlar ben mi abartıyorum lütfen söyleyin...

Üst komşu meselesi yine. Bugün işten geldim ve gelir gelmez üzerimi değiştirip tuvalete girdim. Ben tuvaletteyken kapı çaldı, çıkacak durumda değildim. Israrla çalıyor ama bir tık tık vuruluyor, bir sesleniliyor, bir zil çalınıyor. 5 dk sonra kesildi. Çıktım tabii o esnada ben. Tekrar çaldı şarjlı süpürgeyi aldım süpürüyor gibi yaptım açmak istemiyordum çünkü... Yorgundum ve o kadını çekecek havamda değildim... Abartmıyoryum 4 - 5 kez çaldı ısrarla tık tık vuruyorc sesleniyor. Farzetsin ki kulaklığım var duymuyorum diye düşündüm. Sonra artık açtım mecburen. “Süpürge yapıyordun duymadın galiba” dedi “Evet” dedim. “Bir tane kazağın kalmış ipte, alıver de halı silkcem, senin gelmeni bekledim” dedi. “Tamam” dedim. Sonra pat pat pat halı sesleri.........

Ya kardeşim bu kadar da olmaz. Resmen beni gözetliyor kadın. Beni beklemiş de halı silkcemmiş de. Bir tane kazak varmış da. Ya tamam anlıyorum iyi niyetli ama artık gerçekten gına geldi. Nasıl hemen geldiğimi gördü??? Camda da yoktu???? Kafamda deli sorular.

Yerinde olsam sert bi şekilde tavrımı koyardım.
Yorgun argın işten gelicem, bi de üst komşunun tribini çekemem.

Bence iyi niyetli bir yaklaşım. Kazağınız oradayken halıyı silkseydi bu sefer görmyormu kazağımı halı silkiyor diyebilirdiniz.

Öyle yapsın demiyorum tabii ki ama işten gelmemi takip etmesi beni rahatsız ediyor. Gözü bende hep sanki. İnsan bir gün önceden karşılaşınca söyler yarın halı silkeceğim (o da ne demekse) bilgin olsun der. Yada bir 15-20 dk bekler. Israrla ben eve gelir gelmez kapı çalmak nedir yani???

Kuzum is stresi yorgunluk derken komşu üstüne denk gelmiş demekki. Yoksa art niyet göremedim ben. Kapıya o denli vurması ayıp olmuş ama dert etme.

Kadın değişik ya. Saçmasapan şeyler için çok önemliymiş gibi rahatsız ediyor beni (

Bence iyi niyetli daha ne olsun benim ust komsum ben yokken butun evi balkonumdan silkelerdi Allah boylesini gostermesin ah bin defa demisimdir ablacim gel bana soyle diye ... neredeeee

Sizi her gün takip etse eve girdikten 1 dk sonra gelse ve bunu sık sık yapsa yine aynı şeyi düşünür müydünüz???

İyi o zaman iyilik yapacağım diye alacaklı gibi ısrarla çalsınlar kapımı. Bu mu sizin iyilik anlayışınız? Sonra yatak odamın tepesinde pat pat halı dövsün.
Ne yapsaydi peki? Direk silkelesemiydi? E kapiya gelince oyle deseydin madem.

Ya süpürsün, silsin, yıkasın, yıkatsın halısını; halı silkelemek nedir ya?
Kazağı aldın içeri, balkonları, camları da mı alacaksın? Batar ya ortalık.

O konuya girmiyorum zaten. 4 dairesi var ama cebinde akrep var... Ben kirada oturuyorum, evimi de temizletiyorum, halımı da yıkatıyorum. Mecburum... Kimse istemez para vermek tabii ama napalum. O vermez apartmanı da kendi siler, halı da silkeler...

Ne yapsaydi peki? Direk silkelesemiydi? E kapiya gelince oyle deseydin madem.

Ne yapması gerektiğini yukarda belirttim. Bir önceki gün karşılaştığımızda yarın halı silkeleceğim bilgin olsun diyebilirdi ya da bugün söyleyecekse de açmayınca 15-20 dk sonra gelebilirdi. Alacaklı gibi ısrarla kapı çalmak nedir? Tuvaletteydim ya işten gelmişim tüm gün çalışmışım. Size göre bu doğru bir hareketse diyecek bir şeyim yok.

hali silkelemek mi kaldi neresi orasi silkeleyecek her yer camlar toz olacak da bir kazak mi olmasin iyyyyy

Hali silkeleyen insan kaldi mi yahu? Elektrik icat edildi,supurgeler var
Hadi elektrigin icadindan haberi yok diyelim,girgir var ,alin hediye edin bir tane bence. Sizi gozetlemek de ayri bir sacmalik olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…