Halı silkecem

Kadın çok ince.
Benim üst komsum camasirlarim asiliyken hali serdi , kızınca da ; temiz o temiiiiz dedi.
Bosverin silkelesin zaten hergün balkon yikiyoz.

Af dileyerek söylüyorum, öküz gibi kapıyı taciz edeceğine başka zaman silkeleseymiş. Hiç silkelemese en güzeli de.

Ne bileyim belki paralel Evren'de falan benim de böyle dertlerim vardır ..olmalıydı..

Tamam deyip burda kan kusana kadar bu yazdıklarınızı kendisine söyleseydiniz madem.

Kadın çok ince.
Benim üst komsum camasirlarim asiliyken hali serdi , kızınca da ; temiz o temiiiiz dedi.
Bosverin silkelesin zaten hergün balkon yikiyoz.

Belki halısına bşy döküldü kurusun diye serdi? Yada hava alsın falan diye?
Sonuçta temizmiş, ha temiz çamaşır ha temiz halı ne farkeder?

Evet kesinlikle öyle... Tanımlamanız o kadar cuk oturdu ki anlatamam... Anaç yapısıyla hep onun dediğini yapalım istiyor, yapmayınca da gençliğimize veriyor kendince. Banyoya dolap istedik, duvara yapamayacağımızı istersek plastik alabileceğimizi söyledi. “Gençsiniz tabii, istersiniz” gibi şeyler söylüyor bir de... Dolabın gençlikle ne ilgisi varsa...

Af dileyerek söylüyorum, öküz gibi kapıyı taciz edeceğine başka zaman silkeleseymiş. Hiç silkelemese en güzeli de.

Aynennnnnnnn. Ayrıca abartmıyorum, ısrarla açmadım ve gitmedi kapıdan. Abartıyorsun diyen arkadaşlar olmuş. Israrla çaldı, vurdu, seslendi, tekrar vurdu, tekrar çaldı....

Ah nerede ben gurultu ve bu nedenden otueu ev tasidim kocasi kapima dayanip eger bir derdin varsa bana soyle sonra mahallede rahat yuruyemezsin dedi :)) neler var neler Allah yuz goz etmesin.

Beni yanlış anladınız sanırım kimseyi kırmak istemem. Sinirlerim bozuldu sadece, kadın hiç halden anlamıyor, normalde böyle biri değilim tabii ki kötü hissettm..

Allah aşkına bu mu iyilik yahu ? İyi komşu yukardan aşağı halı silkelemez makine var şu var bu var halı silkelemek ne ya? Apartmanda halı mı silkelenir ? Senin evinin tüm kılı tozu topağı benim balkonuma camlarıma sonra da rüzgarla evime dolsun balkon kapısını açtığım anda.Oldu canım !!! Bi' de iyilik yapmışmış hadi ordan ya!

Bence toplum olarak cok gergin herseyden kotu niyet arayan ve kimseyle iliski kurmak istemeyen insanlar olduk.
Kadin kendi acisindan iyilik yapmis ince davranmis. Bilse ztn sizi beklemez isini bitirir ve o saatte dinlenmeye gecerdi. Ben kotu niyet gormuyorum. Sizi saatlerce oyalamamis bi derdi varmis size iletmis wcden sonra kapi acmamaniz icin gecerli sebebiniz yorgunluk sa sizde durumu uzatarak kendinizi daha cok germis oldunuz.

Bence zaten o saatte yapacaktı işini, sabah başka şeyler yapmıştır. Kadını görünce hep geriliyorum zaten laflarından ve konuşma tarzından.

Eger surekli rahatsiz ediyosa, ozaman durum tabiki degisir ama yinede sizin kendi mutlulugunuz icin takmamaya calismanizi oneririm.
Tabiki kapisindan ayrilmayan birini kimse istemez.
Ben tek sefer geldigini dusundum.

Bence zaten o saatte yapacaktı işini, sabah başka şeyler yapmıştır. Kadını görünce hep geriliyorum zaten laflarından ve konuşma tarzından.

Biraz daha az takilmaya calisin madem komsunuz madem altli ustlu oturuyosunuz en azindan sizi uzmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…