- 5 Temmuz 2014
- 1.322
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Hali silkeleyen insan kaldi mi yahu? Elektrik icat edildi,supurgeler var
Hadi elektrigin icadindan haberi yok diyelim,girgir var ,alin hediye edin bir tane bence. Sizi gozetlemek de ayri bir sacmalik olmus
Canim kusura bakma ama sen burada bile gecimsizsin sadece bekledigin cevabi ariyorsun soru sormussun cevapladim korkuyla kaciyorum :))))Siz komşularınızı böyle mi takip edersiniz?
Canim kusura bakma ama sen burada bile gecimsizsin sadece bekledigin cevabi ariyorsun soru sormussun cevapladim korkuyla kaciyorum :))))
Yukarıdan birşey silkmesini istemiyorsanız,"Yukaridan birşey silkmeyin" deyin.Hem kadına tamam demissiniz hem burdan şikayet ediyorsunuz.
Kadın kendince iyilik yapmış , dünde söyleyebilirdi evet ama belli ki ya unutmuş yada ogun karar vermiş silkmeye.
Bu kadar sinirlenip kızacak ne var vallahi anlamadım.
Yalnız kızlar hali ve eşya silkelemek normalde yasak, yani kanunen yasak
http://www.hukuki.net/showthread.php?444-Balkondan-hali-silkelemek-ne-kadar-kanuni
Rahatsızsanız bunu belirtin, benim de üst komşu arada birşeyler silkeliyor. Pencerem kapalı öyle halı değil de daha çok yatak örtüsü gibi birşey sanırım onun silkelediği, bir de gece yapıyor bunu sanırım fark edilmeyeceğini düşünüyor. Ben de uyarabilirim.
Bizim de vardi boyle deli komsularimiz. Eve girerdik elimiz kolumuz dolu, daha mutfaga girip tezgaha posetleri birakmadan kapi calardi. Yahu ben daha eve geldigimi anlamamisim psikolojik olarak,elimi yikayacagim belki sıkıstım tuvalete gidecegim bir musade et degil mi ama? Yok anlamazlar. Terslemek lazim.Teşekkür ederim... Bence de saçmalık... Özel hayata taciz niteliğinde... Ben kimseye yapmam böyle bir şeyi.
Ben yada ust katimdaki kisi hali silkelemiyoruz ama basima gelse boyle bir tepki vermezdim. Sonucta kadin evine grip senden ikram cay kahve beklemiyor. Kapida iki laf etmek zor olmamali. Tozdan dolayi hos karsilamiyorsaniz belirtirsiniz kadina. Her gun kapiya alacaklı gibi geldigi konusunun mubalaga oldugunu dusunuyorum. Ne cikari olabilirki. Neyse insallah daha gelmez Ne diyeyimNe yapması gerektiğini yukarda belirttim. Bir önceki gün karşılaştığımızda yarın halı silkeleceğim bilgin olsun diyebilirdi ya da bugün söyleyecekse de açmayınca 15-20 dk sonra gelebilirdi. Alacaklı gibi ısrarla kapı çalmak nedir? Tuvaletteydim ya işten gelmişim tüm gün çalışmışım. Size göre bu doğru bir hareketse diyecek bir şeyim yok.
Ne yapabilirim ev sahibim. Ben de elbet bir yerde patlayacağım. Kiracıyım ve yeni evliyim diye üstüme gelip duruyor...
Ah nerede ben gurultu ve bu nedenden otueu ev tasidim kocasi kapima dayanip eger bir derdin varsa bana soyle sonra mahallede rahat yuruyemezsin dedi :)) neler var neler Allah yuz goz etmesin.
O ne terbiyesizlik ya, tam bir ayıymış. Polise şikayet etseydin, valla böyle tiplerle daha çok uğraşmak lazım. Geri adım atınca azıtıyorlar
Inanki bas edilecek gibi degillerdi zaten biz uzulerek ayrildik bir sonraki kiraciyla cok buyuk kavgalar etmisler diye duyduk yani ben onu yasamak istemedim bazi insanlar cok bela yapida oluyor bizde semte yabanxiydik afedersin semt bunlardan sorulunca cekildik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?