Halı silkecem

Hali silkeleyen insan kaldi mi yahu? Elektrik icat edildi,supurgeler var
Hadi elektrigin icadindan haberi yok diyelim,girgir var ,alin hediye edin bir tane bence. Sizi gozetlemek de ayri bir sacmalik olmus

Teşekkür ederim... Bence de saçmalık... Özel hayata taciz niteliğinde... Ben kimseye yapmam böyle bir şeyi.

Bizimde yukardaki hali, kilim her halti silker. Ben bidaha bile camdan, balkondan birsey silkmedim. Yikatsin, supursun. Pat pat pat habire.

Yukarıdan birşey silkmesini istemiyorsanız,"Yukaridan birşey silkmeyin" deyin.Hem kadına tamam demissiniz hem burdan şikayet ediyorsunuz.
Kadın kendince iyilik yapmış , dünde söyleyebilirdi evet ama belli ki ya unutmuş yada ogun karar vermiş silkmeye.
Bu kadar sinirlenip kızacak ne var vallahi anlamadım.

Yalnız kızlar hali ve eşya silkelemek normalde yasak, yani kanunen yasak

http://www.hukuki.net/showthread.php?444-Balkondan-hali-silkelemek-ne-kadar-kanuni

Rahatsızsanız bunu belirtin, benim de üst komşu arada birşeyler silkeliyor. Pencerem kapalı öyle halı değil de daha çok yatak örtüsü gibi birşey sanırım onun silkelediği, bir de gece yapıyor bunu sanırım fark edilmeyeceğini düşünüyor. Ben de uyarabilirim.

benim üst kattaki kavgalı olduğum kadın da geldi söyledi çamaşırım da yoktu sadece köpeğimin minderi vardı balkonda onu al da şu yollukları çırpıcam dedi. ben de abla ben onu alayım da sen halı çırpma ben daha dün evi temizlettim bu balkonlar camlar ne olcak dedim. kem küm etti ama çırpmadı.

bence bir daha olursa direkt söyleyin istemediğinizi. kazak toz oluyor da camlar olmuyor mu sanki.

Ne yapabilirim ev sahibim. Ben de elbet bir yerde patlayacağım. Kiracıyım ve yeni evliyim diye üstüme gelip duruyor...

Ah nerede ben gurultu ve bu nedenden otueu ev tasidim kocasi kapima dayanip eger bir derdin varsa bana soyle sonra mahallede rahat yuruyemezsin dedi :)) neler var neler Allah yuz goz etmesin.

Komsunuz aslında iyi niyetli halı silkmek için sizin gelmenizi beklemiş işten.
Bir dahaki sefer konusun bir gün önceden söyleyin büyük temilik yapıldıgında.
Ben de balkona bir şey asmayın-m dersiniz.
Ya da gün belirleyin kendinize.

Kadın düşünceli davranmış. Siz işteyken halı silkelese ruhunuz duymaz.
O değil de muazzam süpürgeler var halı silkeleyen kaldı mı hala.

Teşekkür ederim... Bence de saçmalık... Özel hayata taciz niteliğinde... Ben kimseye yapmam böyle bir şeyi.
Bizim de vardi boyle deli komsularimiz. Eve girerdik elimiz kolumuz dolu, daha mutfaga girip tezgaha posetleri birakmadan kapi calardi. Yahu ben daha eve geldigimi anlamamisim psikolojik olarak,elimi yikayacagim belki sıkıstım tuvalete gidecegim bir musade et degil mi ama? Yok anlamazlar. Terslemek lazim.

Ben yada ust katimdaki kisi hali silkelemiyoruz ama basima gelse boyle bir tepki vermezdim. Sonucta kadin evine grip senden ikram cay kahve beklemiyor. Kapida iki laf etmek zor olmamali. Tozdan dolayi hos karsilamiyorsaniz belirtirsiniz kadina. Her gun kapiya alacaklı gibi geldigi konusunun mubalaga oldugunu dusunuyorum. Ne cikari olabilirki. Neyse insallah daha gelmez Ne diyeyim

Ah nerede ben gurultu ve bu nedenden otueu ev tasidim kocasi kapima dayanip eger bir derdin varsa bana soyle sonra mahallede rahat yuruyemezsin dedi :)) neler var neler Allah yuz goz etmesin.

O ne terbiyesizlik ya, tam bir ayıymış. Polise şikayet etseydin, valla böyle tiplerle daha çok uğraşmak lazım. Geri adım atınca azıtıyorlar

Hali silkelemek mi kaldı diyorsunuz da bir çok yerde var bu hala. Halıları daha çok hava alsın anlamında da çıkarıyorlar balkona falan. Her neyse sonuçta orda sirkeleniyormus ve komu sahibinin bu paronayakca yaklaşımına çok şaşırdım beni mi takip ediyor falan neden takip etsin kadın seni işten belirli saatlerde geliyorsan geldiğini düşünüp kapıyı çalmıştır ayrıca istemiyorsa da camlarım pencerelerim toz oluyor mümkünse sirkelemeyin de denilebilir yok takipmis ne istiyormuş falan filan. Izin isteyen bir insana tahammülsüzlük ve anlayışsızlık başka bir konu göremedim. Bunun bir dert gibi anlatılması icin kadının uyarılmasına rağmen sürekli haber vermeden sirkelemesi olsa anlarım aşırı saçma bir hazimsizlik.

Konu sahibinin derdi aslında sadece bu davranış değil. Kadın sürekli konu sahibini ve eşini gozetledigi için zaten mimli, bir de bunu yapması aslında bardağı taşıran son damla olmuş. Başkası yapsaydi bu kadar sinirlenecegini zannetmem.

İnsanımız mütevazı değil. İstediğine istediğini söyleyebileceğini, resmiyetten uzak mıç mıç davranabilecegini falan sanıyor. Bunu da "komşuluk, anadolu insaninin bulunmaz sıcakkanlılığı" gibi değişik kalıplarla örtbas etmeye çalışıyor. Hele bir de karşısındaki kendisinden yaşça küçükse, üstelik bu kişi bir de ev sahibi. Bence ipler çok gerilmeden yeni ev bulmak lazim. Çünkü konu sahibi öyle bir zamanda patlayacak ki, ev sahibi etrafa "ayy alt tarafı bir bardak su istedim demedgini bırakmadı hadsiz terbiyesiz!!!!" diye mizmizlanarak kendini hakli çıkaracak. Uyarması benden.

O ne terbiyesizlik ya, tam bir ayıymış. Polise şikayet etseydin, valla böyle tiplerle daha çok uğraşmak lazım. Geri adım atınca azıtıyorlar

Inanki bas edilecek gibi degillerdi zaten biz uzulerek ayrildik bir sonraki kiraciyla cok buyuk kavgalar etmisler diye duyduk yani ben onu yasamak istemedim bazi insanlar cok bela yapida oluyor bizde semte yabanxiydik afedersin semt bunlardan sorulunca cekildik.

Çamura taş atıp üzerine sıçratmamak da bir tercih tabi. Bilemiyorum, bu kadar terbiyesizlikte bir insanla komşu olmadım çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…