• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halı silkecem

Bu arada halı silkemelemek herkese ne kadar normal gelmiş:oha:

Hepimizin evindeki o son model elektrikli süpüreler ne için arkadaşlar? Apartman dairsinde balkondan halı mı silkelenir? Kimse kimsenin pisliğini balkonundan temizlemek zorunda değil. Lütfen yapmayın , yapanı da normalleştirmeyin
 
Arkadaşlar ben mi abartıyorum lütfen söyleyin...

Üst komşu meselesi yine. Bugün işten geldim ve gelir gelmez üzerimi değiştirip tuvalete girdim. Ben tuvaletteyken kapı çaldı, çıkacak durumda değildim. Israrla çalıyor ama bir tık tık vuruluyor, bir sesleniliyor, bir zil çalınıyor. 5 dk sonra kesildi. Çıktım tabii o esnada ben. Tekrar çaldı şarjlı süpürgeyi aldım süpürüyor gibi yaptım açmak istemiyordum çünkü... Yorgundum ve o kadını çekecek havamda değildim... Abartmıyoryum 4 - 5 kez çaldı ısrarla tık tık vuruyorc sesleniyor. Farzetsin ki kulaklığım var duymuyorum diye düşündüm. Sonra artık açtım mecburen. “Süpürge yapıyordun duymadın galiba” dedi “Evet” dedim. “Bir tane kazağın kalmış ipte, alıver de halı silkcem, senin gelmeni bekledim” dedi. “Tamam” dedim. Sonra pat pat pat halı sesleri.........

Ya kardeşim bu kadar da olmaz. Resmen beni gözetliyor kadın. Beni beklemiş de halı silkcemmiş de. Bir tane kazak varmış da. Ya tamam anlıyorum iyi niyetli ama artık gerçekten gına geldi. Nasıl hemen geldiğimi gördü??? Camda da yoktu???? Kafamda deli sorular.
Halı silkmemi kaldı bu devirde
 
Apartmanda halı silkelemekte nedir . Olur şey değil .Bizim üst katımızdaki kadın da bütün evi silkelerdi . Konuştuk olmadı , en sonunda taşındılar da öyle kurtulduk Allahın cahilinden .
 
Bunun izin istemesi mi olur, çamaşırları alsan ne.. İçeri toz girmiyor mu?
Apartmanda havlu bile silkelenmez.
Çok istiyorsa 60 yasında yan komşum üşenmeden kapı önüne iniyor halısıyla bir açıklık yerde silkeliyor. Yapılacak tek şey budur.
Daha önce taşındığımız bir evde alt komşum ben balkonumu yıkarken onun balkonuna su gitmiş diye söylenmişti. Balkonu bile viledayla siliyordum.
Ayrıca benim üstüm 2 kere silkeledi uyarmama rağmen. Çamaşırlarımı mafetti evimi toz doldurdu. Bende çıktım kapısına 3. yakalarsam tuvalet çöpüme kadar getirip kapının önüne bırakırım dedim. Anladığı dil oymuş sanırım, güzel sözden anlamadı.
Siz usul usul tamam demişseniz hata etmişsiniz bence.
 
Biri tepemde hali silkelese ben bayılırdım olduğum yere heralde.size normal geliyor anlaşılan.komsu teyze tez canli biri anlasilan.bana art niyetli gelmedi sadece fazla bencil ve pasaklı göründü.iyyyy benim evim temiz olsun diğerleri ne olursa olsun kafasi
 
Halı silkmesini normal karşıladığınızı var sayarsak. Neye dertlendiğinizi anlamadım ben. Kavga istiyorsunuz sanırım. Başka mevzular varda biz mi bilmiyoruz.
 
Sizin tepkimiz de bana garip geldi. Içeriden ses geliyor ve kapıyı almıyorsunuz . Iyi valla komsunuz. Baska biri olsa cikar o haliyi cirpardi. Calan kapiyi ısrarla acmamanizi anlamadim.
Aman sanki kazağı alıp çırpınca cama mama toz pislik yapışmıyor. Kapıyı da açmaz açmaz, kendi evinin kapısı. Alacaklı gibi çalınmaz, ayıp denen bir şey var.
 
Halı silkmesini normal karşıladığınızı var sayarsak. Neye dertlendiğinizi anlamadım ben. Kavga istiyorsunuz sanırım. Başka mevzular varda biz mi bilmiyoruz.

Evet asıl mevzu kadın beni takipte. Ne yapsam haberi oluyor, görüyor, duyuyor. Hep camda kapıda. Balkonuma bakıyor eğilip eğilip. Onu niye öyle yaptın bunu niye böyle koydun. Ben müsait olmayınca da yüksek sesle bağırıyor üst kattan ya da kapının dışından.
 
Aman sanki kazağı alıp çırpınca cama mama toz pislik yapışmıyor. Kapıyı da açmaz açmaz, kendi evinin kapısı. Alacaklı gibi çalınmaz, ayıp denen bir şey var.

Gıcık olduğum için açmadım aslında. Eve yeni gelmişim tuvaletteyim basıp duruyor zile.
 
Halı silkmenin hala var olduğuna neden sasiriyorsunuz ki :) elit semtte de kırsal semtte de halı silkenleri bizzat gördü bu gözler :)

Allah'tan müstakil evde oturuyorum hiç böyle dertlerim olmuyor

Ama bu kadının hali silkmesinden daha büyük bir sorunu var konu komşu bu kadar sıkı takip edilip rahatsız edilmez ev sahibi olunca kişilerinde sahibi olduğunu düşünüyor zahar

Bir daha ki sefere tersle bakalım ne olacak
 
Apartman kuralları olarak halı silkelemek yasak. Bence yöneticiniz kuralların yazılı olduğu bir kağıt düzenleyip assın apartman girişine.

En azından o yazıya göre kendinizi savunursunuz. Tepemden silkelenen bir komşum olsa bende çıldırırdım.
 
elektrikli süpürge niye icat edilmis acaba ???
illet oluyorum halı silkeleyenlere...
yahu arkadas zaten hali silkelemek hem saglik acisindan zararli belinize melinize bisey olacak hem de haliyi inceltiyo tüylerini
yeteeeeeeeer demek istiyorum hali silkeleyelere
yıl oldu 2017 diyorum
bi supurge alin evinize ama süs olarak durmasin kullanin diyorum....
 
Halı silkelemek nedir ya. Süpürgeler bilmem ne kadar emiş gücünde. Yıkayanı kurutanı var. Hâlâ halı silkiyo. Apartman hayatında olacak birşey değil. Ve bunu idrak edemeyen insanlar var
 
Öyle yapsın demiyorum tabii ki ama işten gelmemi takip etmesi beni rahatsız ediyor. Gözü bende hep sanki. İnsan bir gün önceden karşılaşınca söyler yarın halı silkeceğim (o da ne demekse) bilgin olsun der. Yada bir 15-20 dk bekler. Israrla ben eve gelir gelmez kapı çalmak nedir yani???
Halı silkelemek mi:KK57: Kaldımı hala onlardan. Ulan ben cekyat ortusunu korka korka silkeliyom. Herseye laf bea. Allahim diyom benden sonra ki kiraciyi cazgir bin beter bir tip eyle. Amin:dua:
 
Öyle yapsın demiyorum tabii ki ama işten gelmemi takip etmesi beni rahatsız ediyor. Gözü bende hep sanki. İnsan bir gün önceden karşılaşınca söyler yarın halı silkeceğim (o da ne demekse) bilgin olsun der. Yada bir 15-20 dk bekler. Israrla ben eve gelir gelmez kapı çalmak nedir yani???
Belki denk gelmiştir olamaz mı? Kadına gıcığınız var sanırım :)
 
Back
X