halı silkeleyen komşu

Valla keske dedıgınız gıbı olsa ama oyle degıl
Evı havalandırmak ıcın cam kapı acıyorum eve komsumun pislıgı doluyor

Saglık sebebıyle klıma kullanmıyorum cam pencere hep acık bu mevsımde baslar ekıme kadar hep bu sekılde serınlerız
Komsunun tırnakları maydonozu sacı bızım evde...

Benden dunyanın lafını yıyor bu sebeple...

Benımde halım var ben nıye sılkelemıyorum halı yıkama sırketı var elektrık supurgesı var... astımlı alerjık ınsanlar var

Hıc unutmam tarhana salca yapmıstım balkona kurutmaya koydum komsunun halısı yuzunden hepsi çöp oldu

baskasinin evini kirleten temiz olamaz. balkonum da camim da benim evimdir. sen bana ekstra is cikartacak beni rahatsz edip taciz edecek birsey yaoamazsin. bi de savunanlar var bu dusuncesizligi. saka gibi.

Kimse kimsenin pisliğini temizlemek zorunda değil! Şahsen benim midem bulanıyor başkasının saçını zeytin çekirdekleri cam kırıkları sim ve daha bir sürü pisliğini temizlemiş biri olarak söylüyorum bunları... Kul hakkıdır buda bence.Benim balkonumunda kendi pisliğimizden daha çok üst komşumuzun pisliğini temizledim şimdiye kadar.

bizim sitede yasak kimse halı silkelemez zaten sizde yöneticiye haber verin şikayet edin bencede başka çözümü yok sanırım

komsunuz kapiniza cop biraksa? dese ki kendininkini atarken bnmkini de at dese. o copun icinden senin paspasin kirlense? ne yapardin? farki yok cnku hali silkelemekten bu durumun? paspasmiz da her daim temiz olmuyor mesela oyle dusunun???
Cöple ne alakasi var Allah askina :) hali bu hali. Toz vardir en fazla icnde. O toz disardanda geliyor. Balkonunuzu silin; 2 saat sonra parmaginizi bi gezdirin toza inanamayacaksiniz. Eylem oldugu icin sizi rahatsiz ediyor. Daha anlayisli olabilirsiniz

ne demek cople ne alakasi var. baskasinin tozu kili tuyu sac teli benim icin coptur.

baskasinin evini kirleten temiz olamaz. balkonum da camim da benim evimdir. sen bana ekstra is cikartacak beni rahatsz edip taciz edecek birsey yaoamazsin. bi de savunanlar var bu dusuncesizligi. saka gibi.
Kesınlıkle dogru
Dısarıyı kırleten pislık sılkeleyen ben temizım demesın hıc
dısarısı nekadar temız olursa evım okadar temız olur cunku

Şu son 3 cumle nasil cumleler oyle ?

"Hali silkeleme hakki" diye bir hak yok zaten ,neyin adaletsizliginden bahsediyorsunuz?

Asıl adaletsizlik kendi pisligini,insanlarin yasam alanina cirpanlarin yaptigidir.

Bakış açınızı lutfen degistirin. Ya da her gun pis carsaflarini,halilarini mutfaginiza cirpan birine denk gelmemek icin dua edin,yoksa bu bakis acisiyla hakkinizi da savunamazsiniz ne yazik ki...

Apartmanda belli bir gun konur ve saat konur. O gun o saate kadar cirpmak isteyen cirpar.

Sizin yine iyiymiş. Benim gecen senelerde bir komşum mutfak camindan bulasik suyu mu makarnanin suyu mu bir seyler döküyordu camdan asagi. Tabi pencereyi tahmin edersiniz leş gibi oluyordu.
Tam bir kez denk geldim aşağıdan bağırdım yeter artik su atmayin camlari mahvettiniz diye. Ondan sonra da kadin suyu daha ileri atmaya başladı cama denk gelmesin diye.

Hali silkeleme devri kapandi artik gecen gittigim durusmada evin erkekleri hali silkeleme mevzusu yuzunden birbirlerine demir sopalarla girismislerdi. Hakim de hali silkeleyen kadini tanik kursusune gelince bir guzel azarladi. Asagi inip cirparsin halini dedi. Alt kattaki insan senin kolaya kacarak cirpip kurtuldugun pislikleri eliyle toplamak zorunda mi???? Madem o kadar kolay alt katin balkonina inip pisligini ordan da kaldirsin. Amac temiz olmak ya hani. En alt kattaki ne yapacak peki? O da en ustteki komsuya gelip ben de sizin balkona cirpicam mi desin?Bu nasil bir dusunce!

Ben de sizin halı silkelemeyen biri olduğunuza inanmadım... Yapmıyor olsanız bu kadar savunmaya geçmezdiniz heralde değil mi .Halınız daha temiz olsun istiyorsanız pisliğinizi alt komşuya temizletmek yerine kaliteli bir süpürge alın. Gayet te güzel toz çeken süpürgeler var piyasada...

Olmaz mı malesef nesilleri tükenmedi.Annemin var garibim hemde yengem üstte oturan güzelce dedi yok kavga etti yok en sonunda pes etti. o çırptıktan sonra temizliyor. Ölür müsün öldürür müsün

O sizin dusunceniz. Silkeliyorum hadi ne olacak? Savunma nedir ki? Dusuncemi belirttim.siz nasil belirttiyseniz bende aksini soyledim. hali silkelemenin ilkel olmadigini; her daim degil, saatli olsa normal olabilcegini soyledim. Bende istemem tepemde saat basi hali silkeleyen biri olsun. Kim ister ki? insanlari asaglayici konusmalariniz cok gereksiz ve uzucu ayrica. Her goruse saygi duymalisiniz

Benim komşumda balkona ekmek kırıntısı koyuyor sürekli güvercinler geliyor ve balkonum çok güzel serili oturuyoruz filan her sabah temizliyorum cok sıkıldım. Halbuki bahçe müsait oraya koyabilir hayvanlar için ama yok

Apartmanimizda p.tesi 15:00 silkeleme gunudur. Balkonumu p.tesi degil sali silerim bu yuzden. Bana gayet normal geliyor bu durum. Arkadasimla silkelememize ragmen ona da normal geliyor. En fazla masa bezi falan silkeleriz. Ya da oglumun carsafini.Apartmandaki herkese normal geliyor bu.bakis acimi degistirmicem tabiki siz soylediniz diye. Bizim toplumumuz anlayissiz maalesef. Sabir hic yok. Ya da mutsuzlar egolarini tatmin ediyorlar boyle seylerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…