- Konu Sahibi humanistmira
-
Valla keske dedıgınız gıbı olsa ama oyle degılBu da sizin düşünceniz, olabilir.
Ama her an zaten balkonlarımız tertemiz olmuyor değil mi?
Özelikle yazın sık sık yıkanır, silkeleme günü biraz geç bir saatte yıkarsınız bir kaç saat balkonu kullanmazsınız olur biter bana göre.
baskasinin evini kirleten temiz olamaz. balkonum da camim da benim evimdir. sen bana ekstra is cikartacak beni rahatsz edip taciz edecek birsey yaoamazsin. bi de savunanlar var bu dusuncesizligi. saka gibi.ne biçim insanlar anlamıyorum.
altta kalanın canı çıksın,kendi evi temiz olsun ama komşum napar demez.
sokağa atınca temiz olduklarını sanıyorlar.
benim üst komşumda binlerce kez uyarmama hatta madem ısrarla silkelemek istiyor ona göre kullanmadığım tarafı söylememe rağmen yine her odanın camından sofra bezi silkeliyor.
ne desen boş nato kafa nato mermer.
allah'tan bulsun diyorum artık ama en kısa zamanda şikayet edicem
Kimse kimsenin pisliğini temizlemek zorunda değil! Şahsen benim midem bulanıyor başkasının saçını zeytin çekirdekleri cam kırıkları sim ve daha bir sürü pisliğini temizlemiş biri olarak söylüyorum bunları... Kul hakkıdır buda bence.Benim balkonumunda kendi pisliğimizden daha çok üst komşumuzun pisliğini temizledim şimdiye kadar.Bu da sizin düşünceniz, olabilir.
Ama her an zaten balkonlarımız tertemiz olmuyor değil mi?
Özelikle yazın sık sık yıkanır, silkeleme günü biraz geç bir saatte yıkarsınız bir kaç saat balkonu kullanmazsınız olur biter bana göre.
Sene olmus 2017. Hala balkondan halı silkeleyen komşu.. Son teknoloji elektirikli supurgeler var vs. Ama yok. O halı çırpılacak oradan...Yasaya ve yonetmeliklere aykiri davranan, laftan sozden anlamayan bu kadini sikayet edicem artik. Sen pisliklerinden kurtulacaksın diye benim balkonum toz-çöp icinde kalmak zorunda mi? Senin pisliklerini de ayrica temizlemek zorunda miyim? Sizlerin apartmanlarinda da bu dusuncesizlikler oluyor mu? Varsa neler yapiyorsunuz?
Cöple ne alakasi var Allah askina :) hali bu hali. Toz vardir en fazla icnde. O toz disardanda geliyor. Balkonunuzu silin; 2 saat sonra parmaginizi bi gezdirin toza inanamayacaksiniz. Eylem oldugu icin sizi rahatsiz ediyor. Daha anlayisli olabilirsinizkomsunuz kapiniza cop biraksa? dese ki kendininkini atarken bnmkini de at dese. o copun icinden senin paspasin kirlense? ne yapardin? farki yok cnku hali silkelemekten bu durumun? paspasmiz da her daim temiz olmuyor mesela oyle dusunun???
ne demek cople ne alakasi var. baskasinin tozu kili tuyu sac teli benim icin coptur.Cöple ne alakasi var Allah askina :) hali bu hali. Toz vardir en fazla icnde. O toz disardanda geliyor. Balkonunuzu silin; 2 saat sonra parmaginizi bi gezdirin toza inanamayacaksiniz. Eylem oldugu icin sizi rahatsiz ediyor. Daha anlayisli olabilirsiniz
Kesınlıkle dogrubaskasinin evini kirleten temiz olamaz. balkonum da camim da benim evimdir. sen bana ekstra is cikartacak beni rahatsz edip taciz edecek birsey yaoamazsin. bi de savunanlar var bu dusuncesizligi. saka gibi.
Hali silkeleyen biri degilim ama abartili buldum soylemlerinizi. Ilkellik neden olsun ki? Balkonlarimiz her daim temiz olmuyor zaten. Supurgelerde tozlari cok iyi cekmiyor cogu zaman. Eminim silkelendiginde daha temiz olur. Ve siz balkonum kirleniyor diye komsunuzun hali silkelemesine karisamazsiniz. Bu da adaletsizlik olur. Saat koyuldugu surece bi sikinti olmaz bana gore :)
Apartmanda belli bir gun konur ve saat konur. O gun o saate kadar cirpmak isteyen cirpar.Sene olmus 2017. Hala balkondan halı silkeleyen komşu.. Son teknoloji elektirikli supurgeler var vs. Ama yok. O halı çırpılacak oradan...Yasaya ve yonetmeliklere aykiri davranan, laftan sozden anlamayan bu kadini sikayet edicem artik. Sen pisliklerinden kurtulacaksın diye benim balkonum toz-çöp icinde kalmak zorunda mi? Senin pisliklerini de ayrica temizlemek zorunda miyim? Sizlerin apartmanlarinda da bu dusuncesizlikler oluyor mu? Varsa neler yapiyorsunuz?
Ben de sizin halı silkelemeyen biri olduğunuza inanmadım... Yapmıyor olsanız bu kadar savunmaya geçmezdiniz heralde değil mi .Halınız daha temiz olsun istiyorsanız pisliğinizi alt komşuya temizletmek yerine kaliteli bir süpürge alın. Gayet te güzel toz çeken süpürgeler var piyasada...Hali silkeleyen biri degilim ama abartili buldum soylemlerinizi. Ilkellik neden olsun ki? Balkonlarimiz her daim temiz olmuyor zaten. Supurgelerde tozlari cok iyi cekmiyor cogu zaman. Eminim silkelendiginde daha temiz olur. Ve siz balkonum kirleniyor diye komsunuzun hali silkelemesine karisamazsiniz. Bu da adaletsizlik olur. Saat koyuldugu surece bi sikinti olmaz bana gore :)
yasalar oyle demiyo ama. buna ne diceksiniz?Apartmanda belli bir gun konur ve saat konur. O gun o saate kadar cirpmak isteyen cirpar.
Yasalari bilmemde. Apartman toplantisinda biz oyle karar aldik. Etraftaki apartmanlarda oyle.yasalar oyle demiyo ama. buna ne diceksiniz?
Yasalari bilmemde. Apartman toplantisinda biz oyle karar aldik. Etraftaki apartmanlarda oyle.yasalar oyle demiyo ama. buna ne diceksiniz?
apartmadaki herkes halinden memnunsa sorun yok. ama bir kisi bile rahatszsa o hali asla silkelenemez. net. yasalar boyle diyor.Yasalari bilmemde. Apartman toplantisinda biz oyle karar aldik. Etraftaki apartmanlarda oyle.
Olmaz mı malesef nesilleri tükenmedi.Annemin var garibim hemde yengem üstte oturan güzelce dedi yok kavga etti yok en sonunda pes etti. o çırptıktan sonra temizliyor. Ölür müsün öldürür müsünSene olmus 2017. Hala balkondan halı silkeleyen komşu.. Son teknoloji elektirikli supurgeler var vs. Ama yok. O halı çırpılacak oradan...Yasaya ve yonetmeliklere aykiri davranan, laftan sozden anlamayan bu kadini sikayet edicem artik. Sen pisliklerinden kurtulacaksın diye benim balkonum toz-çöp icinde kalmak zorunda mi? Senin pisliklerini de ayrica temizlemek zorunda miyim? Sizlerin apartmanlarinda da bu dusuncesizlikler oluyor mu? Varsa neler yapiyorsunuz?
O sizin dusunceniz. Silkeliyorum hadi ne olacak? Savunma nedir ki? Dusuncemi belirttim.siz nasil belirttiyseniz bende aksini soyledim. hali silkelemenin ilkel olmadigini; her daim degil, saatli olsa normal olabilcegini soyledim. Bende istemem tepemde saat basi hali silkeleyen biri olsun. Kim ister ki? insanlari asaglayici konusmalariniz cok gereksiz ve uzucu ayrica. Her goruse saygi duymalisinizBen de sizin halı silkelemeyen biri olduğunuza inanmadım... Yapmıyor olsanız bu kadar savunmaya geçmezdiniz heralde değil mi .Halınız daha temiz olsun istiyorsanız pisliğinizi alt komşuya temizletmek yerine kaliteli bir süpürge alın. Gayet te güzel toz çeken süpürgeler var piyasada...
Benim komşumda balkona ekmek kırıntısı koyuyor sürekli güvercinler geliyor ve balkonum çok güzel serili oturuyoruz filan her sabah temizliyorum cok sıkıldım. Halbuki bahçe müsait oraya koyabilir hayvanlar için ama yokSene olmus 2017. Hala balkondan halı silkeleyen komşu.. Son teknoloji elektirikli supurgeler var vs. Ama yok. O halı çırpılacak oradan...Yasaya ve yonetmeliklere aykiri davranan, laftan sozden anlamayan bu kadini sikayet edicem artik. Sen pisliklerinden kurtulacaksın diye benim balkonum toz-çöp icinde kalmak zorunda mi? Senin pisliklerini de ayrica temizlemek zorunda miyim? Sizlerin apartmanlarinda da bu dusuncesizlikler oluyor mu? Varsa neler yapiyorsunuz?
Şu son 3 cumle nasil cumleler oyle ?
"Hali silkeleme hakki" diye bir hak yok zaten ,neyin adaletsizliginden bahsediyorsunuz?
Asıl adaletsizlik kendi pisligini,insanlarin yasam alanina cirpanlarin yaptigidir.
Bakış açınızı lutfen degistirin. Ya da her gun pis carsaflarini,halilarini mutfaginiza cirpan birine denk gelmemek icin dua edin,yoksa bu bakis acisiyla hakkinizi da savunamazsiniz ne yazik ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?