- 28 Ağustos 2022
- 1.724
- 4.287
- 78
Bizim bolgede de sırkelemek derler, aslı sılkelemek ama bu zamanla söyleyişte sirke olmus gibi, konu bu degıl ama nedensız yorum yapasım tuttuYanlış hatırlamıyorsam Malatya tarafında sirkelemek deniyormuş.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim bolgede de sırkelemek derler, aslı sılkelemek ama bu zamanla söyleyişte sirke olmus gibi, konu bu degıl ama nedensız yorum yapasım tuttuYanlış hatırlamıyorsam Malatya tarafında sirkelemek deniyormuş.
Yanlış hatırlamıyorsam Malatya tarafında sirkelemek deniyormuş.
Niye? Barbar mısınız?Bende süpürüp merdivenlere atıyorum
Bu konuda çok şanslıyım üst katım yöneticiBayanlar merhaba 1,5 yıldır üst komşumla başım dertte.Defalarca uyarmama,kıxmama rağmen halısını bir güzel çırpıyor.Ben şikayet etmek istiyorum.Nereye şikayet etmeliyim.Bu konuda daha önce tecrübesi olan ve sonuç almış arkadaşlar beni yönlendirirlerse sevinirim.Teşekkür ederim
Yok anacim yok.benim üsttekide öyle.okadar konustum rica ettim yok.en son küstüm.
Kadın ölsede o kilimi çırpacak.önceleri üst katta oturmasina ragmen hortumu balkon mermerlerini tutup yikiyordu.9yıllik binanin balkon kenarindaki betonu cökertti .
Gercekten buyük bi sesle kostum balkona.duvara su tutA tuta mahvetti.
Temiz camasiri sererken bile üstüme çırpiyor.
Sürekli biseler istemede cabasi
Normaldede görusuyordym ama baktim beni essek niyetine kullanıyor. Artik görusmuyorum.
Bide bana senin seviyene inemem diyor.seviyeye bak dedim üstümden çirpiyon dedim. Arada sofrada çirpiyor.bidaha yaparsan süpürüp kapina atacam dedim.
Hatta benden önce benim evde oturan da kapısina kadar gelmis bağirmis çirpma diye.bari bunu anlatma dimi
Ah hep böylesi beni bulur zatenBalkona basınçlı su hortumu koyup kadın çıktığında tüm pencereyle kendisine su sık. Hak ediyor
Süreklimi bunu yapıyor peki yani balkonunuz kirleniyormu toz falan oluyordur illaki rahatsiz oldugunuz nokta nedirBayanlar merhaba 1,5 yıldır üst komşumla başım dertte.Defalarca uyarmama,kıxmama rağmen halısını bir güzel çırpıyor.Ben şikayet etmek istiyorum.Nereye şikayet etmeliyim.Bu konuda daha önce tecrübesi olan ve sonuç almış arkadaşlar beni yönlendirirlerse sevinirim.Teşekkür ederim
Balkonumu pisletiyorlar birsey çırpıp sanane? Dert mi? Sen barbar misiniz? Siz? HeNiye? Barbar mısınız?
Onun bir üst katında oturani taniyosan topla piliyi pirtiyi, cik o kattan da sen silkele tepesine haliydi carsafti Allah ne verdiyseBayanlar merhaba 1,5 yıldır üst komşumla başım dertte.Defalarca uyarmama,kıxmama rağmen halısını bir güzel çırpıyor.Ben şikayet etmek istiyorum.Nereye şikayet etmeliyim.Bu konuda daha önce tecrübesi olan ve sonuç almış arkadaşlar beni yönlendirirlerse sevinirim.Teşekkür ederim
Senin evinin pisliğini çekmek zorunda mı millet de merdivenlere atıyosun. Bir de yazıyor buraya. Üslubundan belli zaten.Balkonumu pisletiyorlar birsey çırpıp sanane? Dert mi? Sen barbar misiniz? Siz? He
Kac gündür çete oluşturulmuş ozel mesajlarım da bile tehdit ediliyorumSenin evinin pisliğini çekmek zorunda mı millet de merdivenlere atıyosun. Bir de yazıyor buraya. Üslubundan belli zaten.
Merdivenler ortak alan, ayakkabı koyulması dâhi yasal değil. Merdivenlere neden pisliğinizi atıyorsunuz, hiç mi şenlik görmediniz?Bende süpürüp merdivenlere atıyorum
Bu
Kac gündür çete oluşturulmuş ozel mesajlarım da bile tehdit ediliyorum
Her yorumum carpitiliyor
Niye bir konuda arkadaşlar sakin olun dedim diye...
Cidden iyice saçmalanmaya basladi
alintiliniyorumKazen profillerinlerinde paylaşıyorlar eski mesajlarimi buluyorlar
Ozel mesajlarıma gelip avukat olduğunu söyleyip beni ifsalayacagini söyleyen bile var
Ifsalayin tovbe tovbe ya
Burda ne yazmışım öncesini oku
Benim balkomuma ust komsu çarpıyor uyardım anlamiyor bende süpürüp onun merdivene bırakıyorum demişim basi yok sonu yok neden benimle uğraşıyorsunuz ayip degil mi ?