Slm arkadaslar. Ben yurtdisinda 1800 lerden kalma bi binada yasiyorum . Ev komple halifleks doseli kac yillik halifleksler bilmiyorum. Bi ay sonra bebegimiz olucak insallah. Bebek dogmadan dezenfekte etmek istiyorum ama nasil yapmaliyim bilniyorum. Hali yikama makinesiyle yikasam islak kalir da kokar mi acaba?
Slm arkadaslar. Ben yurtdisinda 1800 lerden kalma bi binada yasiyorum . Ev komple halifleks doseli kac yillik halifleksler bilmiyorum. Bi ay sonra bebegimiz olucak insallah. Bebek dogmadan dezenfekte etmek istiyorum ama nasil yapmaliyim bilniyorum. Hali yikama makinesiyle yikasam islak kalir da kokar mi acaba?
Onlari arastirdik ama cok pahalilar malesef zaten epeyce masrafimiz oluyor bebek icin firma cagirsak altindan kalkamayiz
Kiradayiz burda butun evler halifleks. Ben egilemiyorum artik zaten esim yapacak temizligi ama islak kalirsa bide evi kokutmaktan korkuyorum
Onlari arastirdik ama cok pahalilar malesef zaten epeyce masrafimiz oluyor bebek icin firma cagirsak altindan kalkamayiz
evinizi çok merak ettim. eski bir yapı olduğundankim bilir nasıl güzeldir.
sakın kendiniz yapmayın. yapışık değilse eşiniz yıkasın, yapışıksa da eşiniz silsin :)
aslında en mantıklısı halı yıkamacılarla anlaşıp onlara yıkatmak ama çok tutar diyorsunuz
Ben de aynısını düşündüm. Eski yapılara bayılıyorum.
ev sahibi ilk girerken temizletmisti sonrasina karismadi bizde topstan hali yikama makinesi kiraladik temizlendi cok sukur. evimiz distan guzel gorunuyo ama tahtalar dolaplar falan cok eskiABD'de kiradaymissiniz. Biz de oyleyiz, benim bildigim ev sahibi yapiyor temizlik. Su ana kadar bizde hep oyle oldu. Onlar firma cagiriyorlar. Dogru duzgun yikandigi zaman kesinlikle koku yapmiyor. Biz su an oturdugumuz eve yeni girdigimizde halifleksler yeni yikanmisti, daha yerler islakti. Mis gibi kokuyordu valla. Ama olmasi gerektigi gibi yikanmazsa halinin derinligindeki kirler hepten yuzeye cikip koku yapabilir. Ben olsam hic bulasmazdim, firma cagirirdim.
Eski ev yorumlari dikkatimi cekti. Ev bakimsizsa hic de guzel olmuyor. Bizim de ilk oturdugumuz ev eskiydi, utaniyordum orda yasamaktan. Boyle yesilcam fimlerindeki gibi degil her eski ev. Arkadas 1800'lerden kalma eski deyince aklima ilk oturdugumuz yer geldi valla. Sizinki daha guzeldir umarim.
hiç temizlemeseniz,iptal etseniz olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?