nerden aldınız? firma ila görüşün. hatalı üretimdir belki.
aynen yeni halılar hep döker 1 2 sene beklemen lazım bide o odayı sürekli kullanıyosan sürekli ayak basıldıgı icin falan dahada cok döker yapcak bisey yokMerhaba kızlar uzun zamandır baş etmeye çalıştığım bir durum bu çözüm bulamıyorum. Yeni evliyim yani 5-6 aylık aldığımız bütün halılar tüy döküyor. İki kere yıkamaya gönderdim bana mısın demediler. Hala döküyorlar. 2 günde bir fırçalıyorum ona da bilek dayanmıyor. Bu tüylerden en erken Nasıl kurtulurum? Ne yapsam azalır hatta yok olur? Gerçekten çok sıkıldım adım atsam yumak oluyor.
Tencere kapağı ile daireler çiz fırçalar gibi hafif bastırarak.. Ciddi anlamda azalıyor ..Merhaba kızlar uzun zamandır baş etmeye çalıştığım bir durum bu çözüm bulamıyorum. Yeni evliyim yani 5-6 aylık aldığımız bütün halılar tüy döküyor. İki kere yıkamaya gönderdim bana mısın demediler. Hala döküyorlar. 2 günde bir fırçalıyorum ona da bilek dayanmıyor. Bu tüylerden en erken Nasıl kurtulurum? Ne yapsam azalır hatta yok olur? Gerçekten çok sıkıldım adım atsam yumak oluyor.
aynen yeni halılar hep döker 1 2 sene beklemen lazım bide o odayı sürekli kullanıyosan sürekli ayak basıldıgı icin falan dahada cok döker yapcak bisey yok
Annemden tecrubeli oldugumdan.
annemin ceyizime aldigi el dokuma yun halilarini oldugu gibi kaldirdim
Ince ipek hali aldim.
Ugrasilcak dert degil el dokumalarininda cok oluyo pisligi.
Tencere kapağı ile daireler çiz fırçalar gibi hafif bastırarak.. Ciddi anlamda azalıyor ..
Sirkeli suyla silin ben ilk aldığımda öyle Yapmıştım
Bi odamın halısı baya kalın bi yün halı 3 yılda 6kez yıkandı hergün süpürülüp herakşamda gırgırlandı hala aynı tüy çıkarıyo
Ben yazın kaldırıyorum kaldırmasam belki şimdiye biterdi olmadı ayda 1 kere ver yıkamaya bitsin
Yıkandıkça azalır dedim iki kere gönderdim aynı hiç bir değişiklik yok. Bu hafta bir daha göndericem bayramda gelen giden olacak Nasıl baş edicem bilmiyorum ayak basıldıkça çıkıyor
Evet canım azalıyor baya ben bir iki defa yapmıştım yetmişti aklına geldikçe sıkıldıkça yapGerçekten mi ay bir de onu deneyeyim bunu ilk defa duydum. İnşallah işe yarar
İşte o tüyler süpürüldükçe yıkandıkça basıldıkça bitiyo
Salonda shaggy var düzenli süpürünce hiç derdi yok geçici öyle bişey alabilirsin english home buara çok indirimde 50 liraya kadar düşmüş halılar
Evet canım azalıyor baya ben bir iki defa yapmıştım yetmişti aklına geldikçe sıkıldıkça yapkapağın içine tüm tüyler pamuk gibi toplanıyor yaptıkça..
ben 1 seneye yakin ugrasmistim ne denersen dene kca defa hali yikamaya giderse gitsin o 1 seneye anca kendiliginden biter
Çok sirke koyma zaten ben beyaz sirkeyle sildim onunla bile bitmişti tüyleri ,koku falan da yoktuİyi geliyor mu sirke ile silince azalıyor mu kokusu da bir tuhaf ama geçecekse yaparım valla.
Çok sirke koyma zaten ben beyaz sirkeyle sildim onunla bile bitmişti tüyleri ,koku falan da yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?