Halılar halılaaaaar :@

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
Merhaba kızlar uzun zamandır baş etmeye çalıştığım bir durum bu çözüm bulamıyorum. Yeni evliyim yani 5-6 aylık aldığımız bütün halılar tüy döküyor. İki kere yıkamaya gönderdim bana mısın demediler. Hala döküyorlar. 2 günde bir fırçalıyorum ona da bilek dayanmıyor. Bu tüylerden en erken Nasıl kurtulurum? Ne yapsam azalır hatta yok olur? Gerçekten çok sıkıldım adım atsam yumak oluyor.

nerden aldınız? firma ila görüşün. hatalı üretimdir belki.

nerden aldınız? firma ila görüşün. hatalı üretimdir belki.
Merinos. Yok değilmiş. Yeni olan bütün halılar ilk 4-5 ay dökermiş. Ama benim sinirlerimi bozuyor. Fırçalıyorum azalmıyor makina zaten almıyor mecburen yıkamaya gönderdim azaldı ama geçmedi.

aynen yeni halılar hep döker 1 2 sene beklemen lazım bide o odayı sürekli kullanıyosan sürekli ayak basıldıgı icin falan dahada cok döker yapcak bisey yok

Tencere kapağı ile daireler çiz fırçalar gibi hafif bastırarak.. Ciddi anlamda azalıyor ..

Annemden tecrubeli oldugumdan.
annemin ceyizime aldigi el dokuma yun halilarini oldugu gibi kaldirdim
Ince ipek hali aldim.
Ugrasilcak dert degil el dokumalarininda cok oluyo pisligi.

aynen yeni halılar hep döker 1 2 sene beklemen lazım bide o odayı sürekli kullanıyosan sürekli ayak basıldıgı icin falan dahada cok döker yapcak bisey yok

Evet salonum maalesef çok kullanılıyor bütün gün oradayız. Deliricem az kaldı
Annemden tecrubeli oldugumdan.
annemin ceyizime aldigi el dokuma yun halilarini oldugu gibi kaldirdim
Ince ipek hali aldim.
Ugrasilcak dert degil el dokumalarininda cok oluyo pisligi.

Benim de ince aslında yani el dokuması değil ama bu kadar dökeceğini tahmin etmemiştim. Annem yapar dedi fırçala azalır dedi ama yıkamaya bile gönderdim çaresi yok

Bi odamın halısı baya kalın bi yün halı 3 yılda 6kez yıkandı hergün süpürülüp herakşamda gırgırlandı hala aynı tüy çıkarıyo

Ben yazın kaldırıyorum kaldırmasam belki şimdiye biterdi olmadı ayda 1 kere ver yıkamaya bitsin

Yıkandıkça azalır dedim iki kere gönderdim aynı hiç bir değişiklik yok. Bu hafta bir daha göndericem bayramda gelen giden olacak Nasıl baş edicem bilmiyorum ayak basıldıkça çıkıyor

ben 1 seneye yakin ugrasmistim ne denersen dene kca defa hali yikamaya giderse gitsin o 1 seneye anca kendiliginden biter

Yıkandıkça azalır dedim iki kere gönderdim aynı hiç bir değişiklik yok. Bu hafta bir daha göndericem bayramda gelen giden olacak Nasıl baş edicem bilmiyorum ayak basıldıkça çıkıyor

İşte o tüyler süpürüldükçe yıkandıkça basıldıkça bitiyo

Salonda shaggy var düzenli süpürünce hiç derdi yok geçici öyle bişey alabilirsin english home buara çok indirimde 50 liraya kadar düşmüş halılar

Gerçekten mi ay bir de onu deneyeyim bunu ilk defa duydum. İnşallah işe yarar
Evet canım azalıyor baya ben bir iki defa yapmıştım yetmişti aklına geldikçe sıkıldıkça yap kapağın içine tüm tüyler pamuk gibi toplanıyor yaptıkça..

Ya güzel mi bir bakayım gideyim de valla bıktım evlendim evleneli bununşa uğraşıyorum bir de takınca takıyorum gözüme batıyor. Ucuzmuş bir gidip bakayım bayramda sererim.

Evet canım azalıyor baya ben bir iki defa yapmıştım yetmişti aklına geldikçe sıkıldıkça yap kapağın içine tüm tüyler pamuk gibi toplanıyor yaptıkça..
Çok teşekkür ederim halılarımı çok severek aldım ama resmen soğudum keşke eski halı alsaydım ikinci el filan bıktım bıktım :)) hemen şimdi deniyorum bakalım Nasıl olacak

ben 1 seneye yakin ugrasmistim ne denersen dene kca defa hali yikamaya giderse gitsin o 1 seneye anca kendiliginden biter
Bir sene mi ay gözüm korktu 5 ayda ömrüm çürüdü. Eşimin de gözüne batıyor bir çare bul deyip duruyor nerden bulacaksam

Çok sirke koyma zaten ben beyaz sirkeyle sildim onunla bile bitmişti tüyleri ,koku falan da yoktu
Deniyeyim her şeyi denedim bunu da denerim artık ne kaybederim. Teşekkür ederim canımm inşallah işe yarar tükendim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…