Halılar halılaaaaar :@

Bir sene mi ay gözüm korktu 5 ayda ömrüm çürüdü. Eşimin de gözüne batıyor bir çare bul deyip duruyor nerden bulacaksam

cok sinir bozucu hele eve gelen misafirler cocuklariyla ilgilenmek icin yere oturup kalktimi bitiyodum ben siyah pantalonlar bembeyaz oluyodu halinin tuyunden cok sinir bozucu bi durum ama ben bi cozum bulamamistim

Deniyeyim her şeyi denedim bunu da denerim artık ne kaybederim. Teşekkür ederim canımm inşallah işe yarar tükendim çünkü :KK43:
Aynen çok sinir bozucu bişey, Benimde eltim söylemişti geçti inşallah seninde geçer

İnşallah geçer yemi halı alsam onlarda da olacak yeni olan her halı yaparmış Merinos söyledi o yüzden alamıyorum da hazır vunlar biraz azalmışken başıma dert almayayım diyorum. İnşallah geçer ya valla çok takıyorum kafama. Şimdi yine fırçalıcam. Bakalım her gün yaparsam bileklerim dayanırsa belki Bayram'la azalır. Misafirlere ayıp olacak Nasıl gelin diyecekler bilmeyen yadırgıyor

Çok teşekkür ederim halılarımı çok severek aldım ama resmen soğudum keşke eski halı alsaydım ikinci el filan bıktım bıktım :)) hemen şimdi deniyorum bakalım Nasıl olacak
Dene bakalım faydasını görürsün inşallah 2-3 gün bir yap aklına geldikçe tamamen kurtulursun inşallah banada yaşlı bir teyzee söylemişti iyiki yapmışım dedim :KK76:

Dene bakalım faydasını görürsün inşallah 2-3 gün bir yap aklına geldikçe tamamen kurtulursun inşallah banada yaşlı bir teyzee söylemişti iyiki yapmışım dedim :KK76:
Şimdilik baya çıktı baya da açıldı renkleri ortaya çıktı tüyden belli olmuyordj teşekkür ederim bir kaç gün üst üste yaparsam belki kurtulurum şimdilik gayet iyi sonuç. Çooooook teşekkürler canımm :)

Benim esimde Bu isi yapıyor merinos olduğunu markasından değil tüy dokup dokmediginden anlarsın gerçek yun hali olup olmadığını diyor benimkide çok döktü supurgenin toz torbası hep tüy bir kac kere yıkamaya gönderdim suan hiç problem yok . Yıkama fabrikasını degistirin

Halılarımın hepsi merinos 2 sene oldu her bayram yıkattım bu bayramda verdim yıkamaya daha sermedim ama yine aynıdır. Koltuklarımin arkasına gidiyor halı tivleri hep ve değiştirmediler aradığım halde.

Yok benimkinin markası Merinos demek istedim ben

Back
X