• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

halloween kıyafeti olarak bu sene ne giymeli?

cherryblossomelf

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2011
36
0
296
İzmir
Kızlar 28 ekim cuma akşamı cadılar bayramı:) Bu sene hangi karaktere bürüneceğimi bilemedim geçen senelerde sürekli wampir ve türevleri olmuştum.Değişik fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Benzer durum bende de var. Google aratinca bir suru alternatif cikiyo aslinda. Bende henuz karar veremedim. Gecen yil bi arkadas kendisi eski telefon avizesini,sac kurutucuyu falan kullanarak kendine robot kostumu yapmisti. Yaraticiydi yani. Sende deneyebilirsin. Ben halen dusunuyorum. Bakalim genelde son iki-uc gunde kararim kesinlesiyor :))

:) robot değişikmiş. Bir arkadaşımdan da bir teklif geldi o kravat takmamı erkeksi ama şuh olmamı önerdi.(ikisi nasıl olacaksa) Androjen bir tipim olduğu için yakışacağını söyledi ama çok basit.Dediğin gibi 2-3 güne belli olur

:) robot değişikmiş. Bir arkadaşımdan da bir teklif geldi o kravat takmamı erkeksi ama şuh olmamı önerdi.(ikisi nasıl olacaksa) Androjen bir tipim olduğu için yakışacağını söyledi ama çok basit.Dediğin gibi 2-3 güne belli olur

lady gaga erkek olmuştuya . tıpkı senin anlattığın bi tip yakalamıştı. erkeksi ama şuh

Sanirim ben tropikal gorunumlu bir kostum ayarlicam. Simdi geldi aklima. Tek omzumada orumcek dovmesi kondurabilirim.(gecici dovme) tropikal yesil ojeler felan..yatti aklima bu fikir.

evet normalde 31 ekimde ama bizim katılacağımız parti 28 ekim tarihinde.Bu arada tropikal kıyafette değişik güzel olabilir:) Avonun çok güzel yeşil renkte bir ojesi vardı ama nasıl onu bulabilirsin bilmiyorum

vay anasını yaa halloween ne ya özentilikten başka bişi değil
yurtdışında bizim ramazanımızı kurbanımızı kutluyorlar mı tabi ki kocaman bir HAYIRRRRRRRR
ALLAH affeetsin ne diyim:53:

Son düzenleme:
Back
X