- 9 Ocak 2017
- 630
- 495
- 103
- Konu Sahibi Minikgirl35
-
Tak kulakligini hareketli pop parcalar dinle birazcik snra da guzelce giyin makyaj yap aynada kendine gulumse unutma ki kimse senden daha onemli degil istersen sana bi kitap ismi onerebilirim psikologum onerdi bana iyi geliyor okudukca hem ayni dusuncede saplanip kalmazsin havan degisir bi kahve ve cikolatada hic fena olmaz uzulme yalniz degilsin cok insan bu yollardan geciyor ve hayatina daha oncesinde oldugundan cok daha guclu ve mutlu devam ediyorArkadaşlar sadece çözüm önerirseniz sevinirim .
Önceki konumda,
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sizce-ayrilmali-miyim.988668/
sizce ayrılmalı mıyım demiştim ve ayrıldım? Dün başlarda iyi gibiydim sonra önce ki yazımda belirttiğim gibi korktuğum başıma geldi ve kötüyüm şuan. Miğdem bulanıyor, halim yok, iştahım yok. Nasıl kendime gelebilirim kalk dışarı çık diyeceksiniz de valla halsizim ufaktan başlayabileceğim çözüm önerileriniz var mı?
yağlı saçlar, pis kıyafet bol ağrı kesici devri kapanır. Kılık kıyafet -yeme içme alışkanlıkları tekrar eski günlerine döner.
evet can yakıyor ama geçiyor. Geçtikten sonra hayat kalıyor geriye….
Yaşasın “ HAYATTTT”….
Tak kulakligini hareketli pop parcalar dinle birazcik snra da guzelce giyin makyaj yap aynada kendine gulumse unutma ki kimse senden daha onemli degil istersen sana bi kitap ismi onerebilirim psikologum onerdi bana iyi geliyor okudukca hem ayni dusuncede saplanip kalmazsin havan degisir bi kahve ve cikolatada hic fena olmaz uzulme yalniz degilsin cok insan bu yollardan geciyor ve hayatina daha oncesinde oldugundan cok daha guclu ve mutlu devam ediyor
Duş al, kuaföre git.
Usenmeden bi kan tahlili yaptirsan dr da eksik vitaminlerini verirse sana cok iyi gelir..
Bana cok iyi gelmisti..demir eksikligi b12 eksikligi depresyona meyil veriyor
Geçen ay yaptırmıştım oo süper dedi dr bey :) bende ama nasıl olur ben hep halsiz oluyorum öyle düzgün beslenen biri de değilimdir e gördüğünüz gibi de miniciğim bende birşeyler mutlaka eksiktir dedim. Yazıcıdan çıkarttı sonuçları kalem elinde demir ~ çok iyi
B12~ süper
Folat~ oo harika diye tek tek okudu. Sallıyor mu acaba diye düşünmeden edemedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?