• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anti-Aging Halsizlik ve Yorgunluktan Şikayet Edenler....

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Bende vardır epeydir. Kansızlık neden oluyor bende bu duruma ve demir eksikliğinden kaynaklı bu kansızlık durumu. Bugün ilaç almaya başladım. Bence doktora gitmek lazım önce. Pek çok sebebi olabilir.

bencede önce bir doktora danışmakta fayda var. bende de oluyordu ama doktor bana psikolojik olduğunu söyledi. tesadüf eseri tanıtımı yapılan bir network markasının kahvesini içtim. etkisine inanamadım. çok özel bir kahve içinde ginseng b1 den b12 ye kadar vitaminler magnezyum ve çinko varmış. o kadar beğendim ki bi iki kutu aldım. yorgunluk hissettiğim zaman içiyorum bir bardak bütün gün etki ediyor. markasını hatırlayamadm şimdi.

eğer sağlık probleminiz yoksa besin takviyesi kapsüller kullanın yada benim gibi kahve için ama en ufak bir şüpheye yer vermemek için önce doktora gitmekte fayda var.

kansızlık, halsizliğe ve yorgunluğa neden oluyor, öncelikle kan sayımınızı yaptırmanızı tavsiye ederim, aynı şikayetlerden doktora gittiğimde kan ve demir eksikliği yaşadığımı söylemişti. hemen 6 tane iğne ve 3 ay ilaç tedavisi verdi. öncelikle kan sayımı şart!

bu son bir aydir adette olmadim 2 haftadir her gun kose bucak temizlik yapan ben yataktanb zor kalkiyorum zor temizliyorum neden acaba cokta titiz birisiyim evim hic daginik olmaz heb toplu ama yer supurup silme wc banyoo zor yapiyorum her gun

kızlar kendinizi çok bitkin hissediyorsanız, sabahları 1çorba kaşığı keçiboynuzu pekmezi için ya da yiyin..
ben 1 kavonuzun yarsına geldim, evden çıkmadan atıyorum ağzıma :) kendimi daha iyi hissediyorum..enerji veriyor ve içerisinde en çok demir olan şey keçiboynuzu, siyah üzüm bile 3. sırada yer alıyor..tavsiye ederim..

kızlar kendinizi çok bitkin hissediyorsanız, sabahları 1çorba kaşığı keçiboynuzu pekmezi için ya da yiyin..
ben 1 kavonuzun yarsına geldim, evden çıkmadan atıyorum ağzıma :) kendimi daha iyi hissediyorum..enerji veriyor ve içerisinde en çok demir olan şey keçiboynuzu, siyah üzüm bile 3. sırada yer alıyor..tavsiye ederim..

Kesinlikle pekmez çok faydalı..

Biraz psikolojik aslında bu sorun.. hevesle yapılacak bir şey olmayınca insanın vücudu ağırlaşır gibi oluyor.. mesela balkona çiçekler aldım ve çiçek tohumları ektim.şimdi onlar büyüdü mü diye meraktan daha erken kalkıyorum hemen koşup bakmak için.. ya da bi arkadaşım bizde kalınca yine mutlu hissettiğimden daha enerjik oluyorum.. tabi beslenmenin de etkisi çok.. herşeye dikkat etmek lazım.. bi kez bıraktık mı kendimizi tembellikten kurtulamıyoruz :60:

Benimde aynı sorunlarım vardı Halsizlik yorgunluk içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor başımı nereye yaslasam diye düşünür olmuştum Doktora gittim tahliller yapıldı kansızlık ona bağlı demir eksikliği teşhisi kondu ilaç kullanıyorum birde maydanoz limon kürüne devam ediyorum faydasını görmeye başladım

Halsizlik ve yorgunluğun çeşitli sebepleri vardır. Bazen sadece sorun beynimizde yani düşünceden kaynaklanır çevremizde herkes yorgunum bitkinim şeklinde konuşur buda bizi etkiler.
Diğer bir sebepte metabolizmamızdan kaynaklanır bunun için en iyi çözüm gelişmiş bir hastanenin iç hastalıkları uzmanının sizi Endokrinoloji bölümüne sevk etmesi vede onların detaylı şekilde araştırmalarıdır.

Pharmaton demişsiniz enerji için ama bu vitamin ağır hastalıklarda vucudu dirençli hale getirmek için kullanılır. Bilinçsiz kullandığınızda bel ve göbek çevresinde ciddi anlamda genişleme yapar ve bundan kurtulmakta kolay değildir.

Çevremdeki arkadaşların başına geldi birden kilo aldılar ve şuanda ayva göbekleri var eritemiyorlar.

Aklınızda bulunsun arkadaşlar enerji alalım derken vucüd şeklinizide kaybetmenin luzumu yok değil mi :34:

bende kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyorum ama bu olumsuz düşüncelerimden kaynaklı biliyorum ama bi çözüm bulamadım:14:

bendede kızlar şu bir hafta aşırı halsizlik yorgunluk vardı doktora gittim kansızlık çıktı....çok uykum geliyor ...herkese geçmiş olsun

Bendede halsizlik ve vücut ağrısı var evde iş yapamıyorum hiç yataktan kalkasım gelmiyor kansızlık problemimde var ama ondan kaynaklı değil bukadar halsizlik sanırım ..Amerikadada çok yaygın bir hastalıkmış adını hatırlamıyorum ama kronik yorgunluk ciddi tedavi gerektiriyomuş iş kaybına neden oldugu ve hastanın günlük hayatını etkilediği için..Önce bir pisikiatrise gitmeyi düşünüyorum p..tesi rendevum var..Herşeyi kafasına takan çok mükemmelliyetçi olan insanlarda sıklıkla görünüyomuş Link vermeyi bilmiyorum ama dr sitesinde bir pisikaatrisin açıklamasını dinledim bu konu hakkında geçmişş olsun..

vücutta laktik asit birikimi de halsizlik/yorgunluk yapıyor. zaten laktik asitin diğer bir adı da yorgunluk asidi. özellikle ofis ortamında çalışan, sürekli oturan, hareketsiz, spordan uzak insanlarda oluyor. kaslar sanki ağır bir spor yaptıktan sonra ertesi gün yaşanan ağrılı halsizlik gibi oluyor. işin ilginç yanı da yine spor yapınca geçiyor. çünkü sporla laktik asidi atıyoruz. vücuda daha fazla oksijen almış oluyoruz

kızlar ibrahim saraçoğlunun bizde bir dergisi vardı bitkisel kürler rehberi diye
orada rastlamıştım,halsizlik ve yorgunluğa karşı çayın içine 6-7 karanfil atıp için diyordu
acayip etki ediyormuş
ben bir keresinde denemiştim ve cidden işe yaradığını söyleyebilirim:40:

babam 65 yaşında geçen gün bana karanfil atıp çay içtiğini söylemişti demek ki burdan duymuş:D onda bir gelişme olursa buradan yazarım:71:

Back
X