• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anti-Aging Halsizlik ve Yorgunluktan Şikayet Edenler....

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Arkadaslar,halsizlik yorgunluk sorununuz icin bir bardaga 9-10 tane karanfil atip üzerine kaynar su dökün.5 dakika bekleyip icin.10 dakika icinde zindelik kazandiginizi farkedeceksiniz.Bu basit tarif benim vazgecilmezim.Isyerinde bile karanfil var cekmecemde.Vücuden yada beyin olarak yoruldugumu hisssettigimde hemen iciyorum karanfilli suyumu ve kendime geliyorum.Umarim sizdede ise yarar.

bende herkes gibi kan sayımı yapılması gerektiğini düşünüyorum
Herkese Merhaba,
:çok üzgünüm:bu halsizilik, sürekli yorgunluk ve bitkinlik hali benim için artık can sıkıcı olmaya başladı.
Bayanlarda bu sık sık olan bi durum, bunun için bilgisi olan varmı?
Ben gıda takviyeleriyle denedim kayısı, badem,çikolata vs. ama isteiğim sonucu alamadım birde bunların sonunda kilo almak varcokacimcoook
Bildiğiniz enerji veren vitaminler veya karışımlar varmı?????

Arkadaslar,halsizlik yorgunluk sorununuz icin bir bardaga 9-10 tane karanfil atip üzerine kaynar su dökün.5 dakika bekleyip icin.10 dakika icinde zindelik kazandiginizi farkedeceksiniz.Bu basit tarif benim vazgecilmezim.Isyerinde bile karanfil var cekmecemde.Vücuden yada beyin olarak yoruldugumu hisssettigimde hemen iciyorum karanfilli suyumu ve kendime geliyorum.Umarim sizdede ise yarar.
canım hemen deniyorummmm :)

arkadaşlar son zmanalarda çogu kadının şiakyeti halsizlik, isteksizlik üşengeçlik..
tabi ki öncelikle buna neden olabilecek biyolojik nedenler gözden geçirilmeli ancak DEPRESYON olasılığının atlanmaması gerektiğini düşünüyorum :(

selam kızlar yorgunluk ve halsizlik kansızlıktan B12 eksikliğinden olabilir.Ben de aile hekimimin tavsiyesiyle b kompleks vitamin olan benexolü kullanıyorum,şimdilik memnunum;)

Herkese Merhaba,
:çok üzgünüm:bu halsizilik, sürekli yorgunluk ve bitkinlik hali benim için artık can sıkıcı olmaya başladı.
Bayanlarda bu sık sık olan bi durum, bunun için bilgisi olan varmı?
Ben gıda takviyeleriyle denedim kayısı, badem,çikolata vs. ama isteiğim sonucu alamadım birde bunların sonunda kilo almak varcokacimcoook
Bildiğiniz enerji veren vitaminler veya karışımlar varmı?????

Ceviz, badem, findik uclusunu dene. Bir de maydonoz. Her sbah kahvalti tabagina bunlari koy. Ayrica bu kadar halsizligi karbonhidrat agirlikli beslenme yapar cok ekmek, makarna simit pohaca grubu besinlerle besleniyosan onlar besin degeri olmayan sadece sisirici maddeler. Sadece proteinle beslen her sabah 2 ceviz, 5 badem, 5 findik 5-6 dal da maydonoz ye turp gibi olursun. Kafa karisikligi da gider

Back
X