Halüsinasyon mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de yanda ki komşularla başım dertte. O kadar gürültü yapıyolar ki gerçekten uyuyamıyorum ve uykusuzluktan sinirlerim iyice geriliyor. Bi gece uykumda bunların çamaşır makinesi çalışıyordu gecenin bir yarısı, o an sanki makine benim yanımdaydı sesini duydum gözlerimi araladığımda makine duvarı geçip girmiş yatak odama🤣
Güzeldi bu😀

Ay ne alaka ya tabi ki doktora gidin belli ki çok yoğun strestesiniz bende böyle bir dönemde birgün ellerimi ayaklarimi tutan birini gördüm ve uzun zaman nefes alamadım bağırmaya çalışıyorum olmuyor sonra hatta gece basması mi ne deniliyormus halk arasında sonra okudum ki bilimsel olarak yeri var ve yoğun stresten oluyor. Bir kere yaşadım on yıl olacak bir daha olmadı. Korkmayın yani
Evet haklısınız. Çok fazla yüklendim kendime… Oysaki anne de olsam eş de olsam evlat da olsam herşeyden önce insanım ben. Yorulabilirim,etten kemiktenim sonuçta. Neden bunu yaptım kendime…

Merhaba herkese… Moralim bozuk kızlar. Güneyde bi beldede tatildeyim. Birkaç gün kafa dinlemeye geldik ama dün gece yaşadığım bişey çok fena tadımı kaçırdı. Uyuyordum, sabaha karşı 04.30 civarı… Rüya görüyordum. Bi anda uyandığımda eşimin baş ucunda bi çocuk gördüm. Oğlum sandım. Gel annecim ne oldu, dedim ama hala uyku sersemliği var. Ses yok. Geri geri gitti,el salladı ve kapıya yöneldi. Kısa saçları olan,8-10 yaşlarında bi kız çocuğuydu. Hey hişşt dedim hayalse geçmesini bekledim ama yok görmeye devam ettim. Eşime bağırarak kalk içerde biri var dedim. Eşim yataktan fırladı ve eşimin kızın içinden geçtiğini gördüm ve gerçekten içerde o kız çocuğunun olmasını bekliyordum. Sonrasında kayboldu. Uyuyamadım,korktum. İnanılmaz ürkütücüydü. Birkaç defa yine uyku uyanıklık arasında örümcekler görüyordum. Kaç defa kalkıp odada örümcek aramışlığım var ama bu ilk kez başıma geliyor. Duyan üç harfliler diyor. Ben örümceklerden yola çıkarak yine halisünasyon dedim ama çok korktum. Zihnen çok yorgunum aslında… Evime döndüğümde hemen bir doktora gideceğim. Benim yaşadığımı yaşayan var mı acaba? Size de oldu mu hiç böyle?
Yatağınin altına sirke koy küçük bir kaseyle👍

Evet haklısınız. Çok fazla yüklendim kendime… Oysaki anne de olsam eş de olsam evlat da olsam herşeyden önce insanım ben. Yorulabilirim,etten kemiktenim sonuçta. Neden bunu yaptım kendime…
Vallahi deymiyor hiç kimse için hemde. Evlat birgün hayatını çiziyor , ölsen eş yenisini buluyor tabi ki sevgisiz olmamak lazım ama önce siz mutlu olacaksınız iyi olacaksınız ki etrafa o rahatlık mutluluk gelsin. Birde olmus veya olacak şeye stres yapmanız neyi degistiriyor. Olan zaten olmuş geçmişe gitme gücünüz yok . Olacak şeyle ilgili ise ihtimaller var ve siz biri için stresleniyorsunuz . Bunu yapmanın size faydası yok zararı var

Çok korkunç. Geçen tam uykuya dalarken resmen biri kafamda cam kırdı sesi, ağrısını hissettim tıpta patlayan kafa sendromu diye geçiyormuş belki sizinki de yorgunluktan falandır.

Bu tip sorunlar tümüyle psikolojiktir ve uzman yardımı alınması gerekir, stres altında olmak, depresyon vb psikolojik sorunlar, yaşam tarzının veya ortamın ani değişikliği, yoğun çalışma temposu, uyku düzensizliği gibi nedenlerle etkisinde kalınan rüyalar ve rüya sonrası halüsinasyonlar görülür.

Yasak olmasına rağmen cinli mesajlar yazılmış, cinlerden bahsedenler yazarken dahi ürküyor ama okuyanların etkileneceğini düşünmüyor, ki konu sahibesinin yaşadığı strese bağlı bir sorun.

Cinli mesajlar yazılmaya devam edeceği için konu yorumlara kapatılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X