- Konu Sahibi CakilTasi_
-
kahvenin yanına çikolata kek kurabiye olur bnce sen çayın yanına bişiler yap sonrada bi türk kahvesiyle final yapar yolcu edersn misafrlerini[
zaten 9 da kahvaltı yapıyorlar, 11 de çay yaparsam bayar bence.. evlendiğim için hayırlı olsuna geliyorlar bu arada.. ya işte bende pasta kek gibi bişey düşünüyorumda tarif arıyorum.
Canım bir tatlı var ben çok severi pratik ve hafif
malzemeler 2 paket krem şanti
1 paket kakaolu bisküvi
süt
ceviz varsa olur fındığın varsa rabotto toz haline gelmiş şekilde olur :)
yapılışı
2 paket krem şantiye 1 bardak süt kat güzelce çırp mikserler at dolaba güzelce katılaşsın
bu arada bisküvini ufala toz gibi olmamalı aza gelecek şekil de derni kaba koy fındık ceviz koy sonra krem şantiyle harmanla dolapta donsun iyice kahveyle servis et :))
Canım bir tatlı var ben çok severi pratik ve hafif
malzemeler 2 paket krem şanti
1 paket kakaolu bisküvi
süt
ceviz varsa olur fındığın varsa rabotto toz haline gelmiş şekilde olur :)
yapılışı
2 paket krem şantiye 1 bardak süt kat güzelce çırp mikserler at dolaba güzelce katılaşsın
bu arada bisküvini ufala toz gibi olmamalı aza gelecek şekil de derni kaba koy fındık ceviz koy sonra krem şantiyle harmanla dolapta donsun iyice kahveyle servis et :))
canım sekıl olarak nasıl oluyor nasıl bır kabın ıcıne konulmalı bırde buzluktamı yoksa alt taraftamı durmalı ve ne kadar beklemelı aksamdan fılan mı yapılmalı yoksa hemen oluyro mu bırsuru soru sordum ama kusura bakma cevaplarsan sevınırım
cok kolay ve basıt geldı hemen denemek ıstıyorum
tepsi böreği yapabilirsin çok pratik.
Yanına patates salatası veya kısır.
Tatlı olarakta çikolatalı browni ..
Ha birde tiramisu da yapabilirsin ama benimki birazdaha çakma tiramisu. Söyle ki;
3 bardak süte 5 kasık un 7 kasikta toz şekeri katip muhallebi pisiriyosun. Ayrı bi kapta bi paket kremsantiyi bi bardak soğuk sütlere cirptiktan sonra muhallebi soguyunca karıştırıp bi iki dakika mikserle karistiriyosun. Uno nun kakaolu pandispanyasini ister nescafe ucu bi arada ile istersen de pudra şekerli sütle islat daha sonra muhallebiyi sür iki katınada. En sonda bol kakaoyu çay süzgecinden geçirerek pastanın üstüne dok :) kolay gelsin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?