Z Zeryya Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2020 468 226 18 17 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeryya #1 Merhaba hanımlar, ben 13 haftalık hamileyim fakat tansiyonum düşüyor sürekli. Çoğunlukla başım dönüyor. Uzanmak dinlenmek öneriliyor Ama onu yapınca daha fena başım dönüyor. Ne yapmam lazım lütfen yardım
Merhaba hanımlar, ben 13 haftalık hamileyim fakat tansiyonum düşüyor sürekli. Çoğunlukla başım dönüyor. Uzanmak dinlenmek öneriliyor Ama onu yapınca daha fena başım dönüyor. Ne yapmam lazım lütfen yardım
Z Zeryya Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2020 468 226 18 17 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeryya #2 Neden kimse cevap vermiyor ki
Bursali92 Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2020 148 140 23 17 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeryya #3 sırtüstü uzanmak da tansiyonu düşürüyor. tansiyonun düştüğünde tuzlu ayran tüket. limondan, sirkeden ve ekşi şeylerden mümkün mertebe uzak dur.
sırtüstü uzanmak da tansiyonu düşürüyor. tansiyonun düştüğünde tuzlu ayran tüket. limondan, sirkeden ve ekşi şeylerden mümkün mertebe uzak dur.
Z Zeryya Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2020 468 226 18 19 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeryya #4 Bursali92 .!.: sırtüstü uzanmak da tansiyonu düşürüyor. tansiyonun düştüğünde tuzlu ayran tüket. limondan, sirkeden ve ekşi şeylerden mümkün mertebe uzak dur Genişletmek için tıkla... Bende ekşi şeylere bayılırım. Çok teşekkürler dikkat edicem bu dediklerinize. Ama bazen çok halsiz oluyorum ve uzanma ihtiyacı hissediyorum
Bursali92 .!.: sırtüstü uzanmak da tansiyonu düşürüyor. tansiyonun düştüğünde tuzlu ayran tüket. limondan, sirkeden ve ekşi şeylerden mümkün mertebe uzak dur Genişletmek için tıkla... Bende ekşi şeylere bayılırım. Çok teşekkürler dikkat edicem bu dediklerinize. Ama bazen çok halsiz oluyorum ve uzanma ihtiyacı hissediyorum
mavi5839 Kün fe yekün 🤲 Şükür Kayıtlı Üye 24 Eylül 2020 705 1.648 63 Istanbul 19 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeryya #5 Aç kalmamaya çalış..uzaninca falan anı kalkışlar yapma..
Bursali92 Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2020 148 140 23 19 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeryya #6 BiHayal .!.: Bende ekşi şeylere bayılırım. Çok teşekkürler dikkat edicem bu dediklerinize. Ama bazen çok halsiz oluyorum ve uzanma ihtiyacı hissediyorum Genişletmek için tıkla... uzanmak sorun değil. yan yatmak daha iyi genel olarak. bi de tuzlu ayran gerçekten mucize gibi bi şey :)
BiHayal .!.: Bende ekşi şeylere bayılırım. Çok teşekkürler dikkat edicem bu dediklerinize. Ama bazen çok halsiz oluyorum ve uzanma ihtiyacı hissediyorum Genişletmek için tıkla... uzanmak sorun değil. yan yatmak daha iyi genel olarak. bi de tuzlu ayran gerçekten mucize gibi bi şey :)
Z Zeryya Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2020 468 226 18 20 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeryya #7 Bursali92 .!.: uzanmak sorun değil. yan yatmak daha iyi genel olarak. bi de tuzlu ayran gerçekten mucize gibi bi şey :) Genişletmek için tıkla... Bu dediklerinize dikkat edicem mutlaka. Teşekkür ederim
Bursali92 .!.: uzanmak sorun değil. yan yatmak daha iyi genel olarak. bi de tuzlu ayran gerçekten mucize gibi bi şey :) Genişletmek için tıkla... Bu dediklerinize dikkat edicem mutlaka. Teşekkür ederim