Hamile anne adaylarına süper öneri

Oykumkbo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
72
18
3
35
Herkese merhabalar her hamile olan anne adaylarının düşündüğü veya korktuğu (yani ben öyleydim en azından:)bişey vardır o da göğüs yaraları %100 çözüm belki duymuştursunuz SOĞAN doğum çantanıza 1 soğan küçük meyve bıçağı ve minik sarımsak rendesi koyun doğumdan önce soğanı az bişi rendeleyin ve göğüsünüze sürün bırakın kalsın öyle zaten siliniyor kendi doğumdan sonrada bebişi emzirmeden önce sürün ama bu sefer silelim (bazıları yenidogan bebeğin ağzına soğan tadı gelir diyor belki haklılar fakat ilerde ağrısız yarasız bebeğini emzirmek istiyorsan bunu yapacaksın) deneyimimi paylaştım çok rahatım:)

Aynı şeyi denedim ama ben bi faydasını görmedim sadece doğum yaparken buram buram soğan kokuyodum:)))) doktor ve ebelerden çok utandım :)))

Aynı şeyi denedim ama ben bi faydasını görmedim sadece doğum yaparken buram buram soğan kokuyodum:)))) doktor ve ebelerden çok utandım :)))
Rendeleyip suyunumu sürdünüz doğum sonrasıda sürdüm ben bence tekrar denemelisn kim yaptıysa hep olumlu sonuçlanmış bende denedim hiç göğüs agrısı yaram olmadı

Back
X