Hamile Annelerden Küçük Bir Ricam Var

bende okudum canım ... rabbim inşallah seninde karnında minicik bi kalp attırır :))

neşe hanım ben de aynı dertten muzdaribim ama bugün burdaa ilk günüm çok acemiyim. 41 hamileden ayetel kürsi okutup toplamam lazım ama nasıl olcak bilmiyorum. siz yolu yarıladınız mı

neşe hanım ben de aynı dertten muzdaribim ama bugün burdaa ilk günüm çok acemiyim. 41 hamileden ayetel kürsi okutup toplamam lazım ama nasıl olcak bilmiyorum. siz yolu yarıladınız mı

Evet tatlım şükür yolu yarıladım bende hamileyim bölümüne sende konu
aç tatlım sağolsun arkadaşlarımız çok anlayışılar yardım ederler

43 tane olmuş arkadaşlar hepinize tekk tekkk
teşekkür ediyorum rabbim hepinizden bin kere razı olsun umarım
buraya gelip hamileyim yazmak bana da nasip olur

bende okudum canım.

NESEMCİM BENDE okudum tatlım ama yetişemedim Rabbim en kısa zamanda mucizeni sana verir insallah canım Benim.
Ama sende stres yapma tamam mı bu özgür günlerinin tadını çıkart. Elbet bigün Anne olucaksın bunu unutma.

nesemcim çok iyi düşünmüşsün bunu.. benimde uzun zamandır aklımda 41 tane ayetül kürsi'yi hamilelerden rica edip okutmak ama maalesef çevremde o kadar çok hamile bulmam pek mümkün değil.. bana örnek oldun bende böyle bi konu açmak istiyorum.. seni forumlardan biliyorum sanırım bir düşüğün olmuştu.. bende ocak ayında dış gebelik geçirdim cnm ve şuan tedavi görüyorum bebek için.. umarım allahım ikimizede sağlıklı hayırlı akıllı evlatlar nasip eder cnm

ne güzel düşünülmüş....
bende 5 senedir uğraşıyorum ama olmuyor işte..
yarın kadir gecesi ne olur benim içinde dua edin ne olur...
adım tuğba....
hamilelerin duası çabuk babul olur...

canim benim Allah en kisa zamanda kucagini doldursun insallah..
ben hamile kalmadan once tavsiye uzerine;cuma gunu sela ve ezan arasi yasin'i okudum ama mubin duasiyla her mubin duasinda bada donup bastan okudum galiba Allah kabul etti ) biraz uzun suruyor sela ve e azan arasindaki sure anca yetti

canım yaparım uzun ne kelime..
inan ne zormuş biliyomusun..
dünya dua üstüne

Ne demek canım benim :) inşallah rabbim dualarını kabul eder
hamile annelerin de bizde anne oluruz en kısa zamanda Rabbim
gönlümüzdekini versin inşallah

nesemcim, tuba, zilanur hepinize tek tek okudum. başka atladığım varsa ona da okuyayım. ben de inanıyorum hamilelerin duası kabul oluyor. Rabbim hepinize en yakın zamanda bi melek göndersin inşalllaahhhhhh....

nesemcim, tuba, zilanur hepinize tek tek okudum. başka atladığım varsa ona da okuyayım. ben de inanıyorum hamilelerin duası kabul oluyor. Rabbim hepinize en yakın zamanda bi melek göndersin inşalllaahhhhhh....

yok tatlım bu ayda olmadı salatı tefriciyeye mi başlasam diyorum
tatile gidicez haftaya biraz kafamı mı dinlesem diyorum şaştım kaldım iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…