neşe hanım ben de aynı dertten muzdaribim ama bugün burdaa ilk günüm çok acemiyim. 41 hamileden ayetel kürsi okutup toplamam lazım ama nasıl olcak bilmiyorum. siz yolu yarıladınız mı
Merhaba Sevgili hamişle hanımlar,
Sizden kendim için küçük bir ricam var her anne 1 tane
ayetel kürsi okyabilir mi 41 taneye tamamlanması gerekiyo bebeğimin
olması için ismim neşe okuyanlardan şimdiden Allah razı olsun
canim benim Allah en kisa zamanda kucagini doldursun insallah..
ben hamile kalmadan once tavsiye uzerine;cuma gunu sela ve ezan arasi yasin'i okudum ama mubin duasiyla her mubin duasinda bada donup bastan okudum galiba Allah kabul etti) biraz uzun suruyor sela ve e azan arasindaki sure anca yetti
nesemcim çok iyi düşünmüşsün bunu.. benimde uzun zamandır aklımda 41 tane ayetül kürsi'yi hamilelerden rica edip okutmak ama maalesef çevremde o kadar çok hamile bulmam pek mümkün değil.. bana örnek oldun bende böyle bi konu açmak istiyorum.. seni forumlardan biliyorum sanırım bir düşüğün olmuştu.. bende ocak ayında dış gebelik geçirdim cnm ve şuan tedavi görüyorum bebek için.. umarım allahım ikimizede sağlıklı hayırlı akıllı evlatlar nasip eder cnm
nesemcim, tuba, zilanur hepinize tek tek okudum. başka atladığım varsa ona da okuyayım. ben de inanıyorum hamilelerin duası kabul oluyor. Rabbim hepinize en yakın zamanda bi melek göndersin inşalllaahhhhhh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?