- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Benim ayaklarımı koyup dayayacak bi yer yok o yüzden normal sırt üstü yatıyorum ama bazen bekliyorum sabaha kadar bazen yatamıyorum wcye kalkıyorum onun etkisi var mıdırEn onemlisi yumurtlama zamanini takip etmek bence ve evet gebe kalmakta zorlanan bir arkadasima doktor bir sure sirt ustu yatip ayaklarini yukseltmeyi soylemisti
Benim ayaklarımı koyup dayayacak bi yer yok o yüzden normal sırt üstü yatıyorum ama bazen bekliyorum sabaha kadar bazen yatamıyorum wcye kalkıyorum onun etkisi var mıdır
Yastık olabilir evet deniyim canım..doktora da gideceğimyastikla destekleyebilirsin sanirim ama sana tavsiyem cevremde gozlemledigim kadariyla soyluyorum olucakmi olmicakmi acaba stresi yasayan hicbir arkadasim gebe kalamadi ne zamanki kafayi rahatlatip o stresten uzaklastilar o zaman gebelik yasandi birde kan degerlerine vitaminlerine filan baktir bence onlari dusuk olmasida etkiliyomus
Yastık olabilir evet deniyim canım..doktora da gideceğimyastikla destekleyebilirsin sanirim ama sana tavsiyem cevremde gozlemledigim kadariyla soyluyorum olucakmi olmicakmi acaba stresi yasayan hicbir arkadasim gebe kalamadi ne zamanki kafayi rahatlatip o stresten uzaklastilar o zaman gebelik yasandi birde kan degerlerine vitaminlerine filan baktir bence onlari dusuk olmasida etkiliyomus
Yastık olabilir evet deniyim canım..doktora da gideceğim
İnşallah canım amin..Rabbim tez vakit hayirli haberler almayi nasip etsin insallah tum isteyenlere :)
Hormonal bişey çıkmadıherhangi bir sıkıntın var mı hormonal ? olsa da olmasada soğan suyunu deneyebilirsin bence
İnşallah en kısa zamanda bebeğin seninle olurAramızda kısa sürede veya uzun sürede hamile kalan arkadaşlar var doğal yolla veya tedaviyle bu hayırlı haberi alanlar..Rabbim herkese nasip etsin inşallah..
Biraz bize de yardımcı olsanız tecrübelerinizi anlatıp sorularımızı yanıtlasanız??
-Hamile kalmak için nasıl yöntemleriniz oldu?
-ilişkiden sonra yattınız mı bir süre ne kadar yattınız?
-bitkisel filan bişey denediniz mi?
Bizlerle paylaşın burda cinsellik konuları acılınca herkes bişeyler yazıyor hemen ama biz soru soruyoruz pek yazan yok
canım bende polikistik over var ikisinde de soğan suyunun faydasını gördüm kist yapmadı bende yapıp yapmadığı konusunda bilgim yok ne yazık kiHormonal bişey çıkmadı
Tiroid var sadece ilaç içiyorum ona
Soğan kist yapmıyor mu
Aslında doğru söylüyosun canımBende katılıyorum kafaya takmamak lazım kısmına bizde bı sure uğraşlar içindeydik yumurtlama testleri takip ediyodum geç yumurtlama vardı bende en son gittiğim doktor romantizm nerde kaldı ayakları havaya dikince dedi bırakın düşünmeyi bak tecavüze uğrayan kadınlar istemedikleri için nasıl hamile kalıyorlar ne kadar düşünürsen hesaplarsan okadar sıkıntı yaşarsın demisti o sırada rahim filmi çektirdim doktora gösterdik sonuçta sıkıntı yoktu ama bi dahaki ay gelin aşılama yapalım boş yere uğraşmayn falan dedi bende esimde nede olsa olmuyor aşılama yaptiricaz aşılamada olmicak biz senelerce uğraşırız fikrini benimsedik sonra ne oldu ben adet olmadım aşılama yaptiricaz derken bebisimizin haberini aldık çok şükür o yüzden ben derim ki eğer tıbbi olarak engel olucak bı durum yoksa gün aşırı ilişki ve kafaya takmamak inşallah sizde en kısa zamanda alırsınız güzel haberleri
Hmm ben de yumurtlama takibi yapıyorum ama o dedğin gibi belli olmuyor canımadet biter bitmez iliskiye girin yumurtlama zamanini kollamayin cunku kiminkadin ayda iki kez yumurtluyor kimisi erken kimisi gec ovulasyon testleri bile hata verebiliyor bacaklarimi kaldirmadim 5-10 dakika beklemek yeter zaten hizli bir sekilde sperm hareket ediyor yani tutacagi varsa tutar:)
Aaaa süpermiş hikayen canım :) nasip işte ugrasırsın olmaz ugrasmazsın beklemezsin bile hemen oluverir :)İnşallah en kısa zamanda bebeğin seninle olur
Bu hamileliğimde 7-8 ay olmadı yumurtlamayı takip ettim akıntı kontrolüyle ilişki sonrası bi süre kalkmadım bazen 2 günde bir düzenli ilişkiyle de denedik olmadı
En son denediğim ay artık ne zaman olursa dedik hatta yumurtlama geçmişti bile bi iki gün tam o sırada yatılı misafirim vardı kaçırmıştık o günü
İki kez ilişki olmuştu o ay sadece ve hiçbirinde de yatıp beklemedim ve hamile olduğunu öğrendim velhasıl nasip işi herşey çok fazla da düşünmemek lazım stres büyük etken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?