Hamile arkadaşlar Allah rızası için bi bakabilir mi?

Amin inşallah teşekkür ederim canım

Merhabalar hamile kalamama sorununu yasadigim için cevap verme gereği duydum. Simdiye kadar 4 defa hamile kaldım. İlk çocukta 10 ay sonra klomen kullandım. 4 yumurta oluştuğu icin doktor catlatma iğnesi vermedi. İlk çocuğuma hamile kaldım ve doğurdum çok şükür. 2 yi istediğimizde yine tedavi gördüm klomen ve catlatma iğnesi o da tuttu ama kimyasal oldu düşük yaptım ve kürtaj oldum. Kurtaj dan sonra alt üst oldu vücudum adetlerim falan çok duzensizdi. Sonra tekrar tedaviye basladim. 2. Seferde hamile kaldım klomen ve iğneyle onu da doğurdum çok şükür. Bu üç hamilelikte gün asiri ilişki ve ilişki sonrasında sabaha kadar beklediğim oldu. Belimin altına yastık falan koyardım hatta. Ama 2 çocuk olunca artık dedim yeter Şükürler olsun dedim belki 4 5 yıl sonra üçüncüyü düşünürsem bi ihtimal dedim. Çocuk mevzusunu kafamdan çıkardım artık. Sonra biraz akıntı sikayetimden dolayı doktora gittim bana pko lu olduğumu yumurtaliklarimin kist dolu olduğunu ve tekrar gebelik düşünürsem tedavi olmam gerekebilecegini söyledi. Ben hiç aldırmadım. Eşim korunuyordu ama zaten olmayacak rahatlığı vardı. Bir gün dikkat edemedigini söyledi ben hemen kalkıp zipladim hopladim banyoya girip yikadim kendimi ve o şekilde hamile kalmışım. Günüm gectiginde hiç aldirmamistim olmayacak diye 15 gün günüm geçince doktora gittim ve direk keseyi gördüm. Yani önce aklına takmamak gerekiyormuş. Olacağı varsa nasıl oluyor anlamıyorsun.

Ayyy ben şokk
Ne güzel hikayen varmıs canımm burda hamiş kalamayanlara da umut olursun valla ne güzel hamilelik yasamıssın darısı bize inşallah ta şu kafaya takmama işi olmuyo bende işte düşünüyorum ister istemez bu ay adet olcak mıyım vs

Eğer sende ve esinde bir problem yoksa ve klomen tedavisi görüyorsan o süreçte kendine başka ilgilenecek seyler bul. Mesela ben örgü falan yapıyordum. Bi arkadaş ehliyete yazılmıştı. Yani aklını doldur başka biseyle. yine de çok zor biliyorum. Ben klomenleri çifter çifter iciyordum öyle 5 gün falanda değil 8 9 gün zorla 1 yumurta olusuyordu o da ancak 19. Günde 17 18 mm oluyordu. Hatta son tedavide klomen yan etki yaptı ölüyorum sandım.

İnşallah en yakın zamanda sizde tüm isteyenlerde hamile kalır sağlıkla evlat sahibi olursunuz. Allah yardımcınız olsun.

Merhabalar.
Ben de 1 senelik evliyim. 2 defa aşılama yaptırdık tutmadı.
Zaten normal ilişki için de denk getiremiyoruz sanırım. En önemli günlerde araya pürüzler giriyor... Hiç bir şey yapamıyoruz.
Eylül adetimle tekrar aşılamays gireceğim.
Hayırlısı olsun.
Siz adet mi oldunuz? Erken adet kanaması mı? Bazen hamile olunca da lekelenme okuyormuş diyorlar. Belki odur?

Keşke dediğin gibi olsa canım ne yazıkki doktorum yumurtlama kanaması olabilir dedi..ilk kez başıma geldi ben de heyecanlanmıştım :/
Adet henüz olmadım 5 gün var ama umudum yok her ay tık diye hemen geliyo

Normal ilişkide biz de çoğu zaman denk getiremiyoruz ya eşim çalışıyor oluyo ya da yorgun..bişey diyemiyorum
Aşılama nerde ne kadara yaptırdın canım?? Ben de aşılama yaptırcam

Bu arada ben de Eylül adetimle aşılamaya giricem aynı anda olucazz
haberdar edelim birbirimizi

Canım ben Azerbaycan da yasıyorum. Buralıyım. Eşim türk. Burda yaptırdım. 800 tl fiyatı.
Bizde hiç denk getiremiyoruz. Ya yorgun oluyor, ya ben kendimi programlamış hissediyorum. Nasıl olsa olmuyor diyorum. Ama aşılama da tutmayınca... 2. De umutluydum ama o da tutmadı. Hayırlısı artık.
5 Eylül adet olmam gerekir. O tarihte gidecem muayeneye aşılama için.
Hayırlısı olsun Allah isteyen herkese versin.
Senin eşin de umursamaz mı bu konuda? Hepsi mi öyle? bıraksan 15 günde ilişkiye girer o kadar kafası yorgun.
Biz kadınlar bir ortam sağla, bir ortama uyum sağla, ay hayatımız oyunculuk

Benim tiroit var. Hatta haşımatoya bağlı tiroit dedi doktor
İyotsuz tüketmeliyim. Yasaklar var yiyecek listemde, ama son 3 aydır iyice bozdum. Tatil felan derken.
Canım tiroit bende de var ilaç içiyorum ama benimki tehlikeli degilmiş degerlerim iyi çıkıyo..

Benim de eşim bazen yorgun bazen evde olmuyo denk gelmiyo maleseff
Şimdi ben bu ay film çekincem eylüle aşılama

Canım bizde ben adet olduktan 12 gün sonrası ilişki başlıyordu
2 günde bir ilişki.Ayaklarımı hep yukarı tuttum belime yastık koyarak tam yarım saat.
Yumurtlama dönemini takip et
Kafana fazla takma diyeceğim ama insan düşünmeden edemiyor.Umarım hamile kalırsın dua ettim.Allah dualarını kabul etsin

Tuttu mu sende? Hamile kaldın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…