- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Düzeldik canım şuan herşey yolunda şükürSiz esinizle olan sorunlarınızı çözebildiniz mi?
İnşallah canım benimSpiralle hamile kaldım canım , hiç bilmiyorum bir yöntemi varmı yokmu
Bu duruma bakarsak sanırım Rabbimin ihsan etmesi , vermesi gibi görünüyor.
Eğerki problem yoksa zaman herşeyi çözer...
Allah gönlüne göre versin inşallah...
Evleneli 1sene doldu canımcanım bende polikistik over var ikisinde de soğan suyunun faydasını gördüm kist yapmadı bende yapıp yapmadığı konusunda bilgim yok ne yazık kikaç zamandır istiyorsun
benim midem de çok gaz oldu , göğüslerim dolgunlaştı ve ağrıyordu onun dışında bir belirtim olmadı cnm. ama şunu söyleyim adet bitiminden sonra gün aşırı ilişki deneyebilirsinPeki adet gecikmesi dışında gebelik belirtileriniz nelerdi kızlar?
Rabbim saglıklıca kucagına almayı nasip etsin canımmValla 5 sene yumurtlama gunlerimi takip ettim dr lara gitimm ameliyatlar oldum olmadi ama doktoru 6 ay biraktimm kendiliginden hamile kaldim sonra 4 aylikken kalbi durdu Allaha sigindim hayirlisi boyle dedim kurtajdan da 6 ay sonra yine hamile kaldim Allaha cok sukur simdi gun sayiyoruz ikiz kizlarima hamileyim Rabim olmayan herkese nasip etsin....
Onu ben de kestiremiyorum canımm ya :/Ben yumurtlama tarihini tam kestiremiyorum. O yüzden adet bitiminden başlayıp gün aşırı ilişki ile cok şükür melegim yolda. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bide hemen kalkmamak ayakları dikmek çok çok önemli.
saol insaAllah....Yok cnm hic bir yontem uygulamadimRabbim saglıklıca kucagına almayı nasip etsin canımm
Peki kürtajdan sonra belli bir yöntemin oldu mu hamile kalmak için
Yarim saat yeterli. Yumurtlama gününü kaçırmamak için gün aşırı kesin sonuc Allahin izniyleOnu ben de kestiremiyorum canımm ya :/
Akıntı görünce anlıyorum ama o da muamma akıntı oldugu gün mü yumurtlama oluyor bikaç gün sonra mı oluyo yoksa akıntı gelince yumurtlama olmuş mu oluyo??
Bide ayakları dikip ne kadar yatıyordun canım yarım saat filan mı?
Peki bugün benim 14.günüm değerlendirmeli miyim bugünüYarim saat yeterli. Yumurtlama gününü kaçırmamak için gün aşırı kesin sonuc Allahin izniyle
14. Gün yüksek oranla başarılı olur. 16Da öylePeki bugün benim 14.günüm değerlendirmeli miyim bugünü
Dün ilişki oldu14. Gün yüksek oranla başarılı olur. 16Da öyle
Amin canım inşallahSabahları mutlaka deneyin, spermlerin en hareketli olduğu zaman sabah ilk uyanılan anmış. yarım saat 1 saat kalkmadan yatmanız yeterli bence belki bi yastık koyabilirsiniz belinizin altına destek olarak. stres çok önemli bir faktör oluyor, kendinizi meşgul edecek şeyler bulun. inşallah kısa sürede güzel haberler alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?