Hamile arkadaşlar Allah rızası için bi bakabilir mi?

Valla 5 sene yumurtlama gunlerimi takip ettim dr lara gitimm ameliyatlar oldum olmadi ama doktoru 6 ay biraktimm kendiliginden hamile kaldim sonra 4 aylikken kalbi durdu Allaha sigindim hayirlisi boyle dedim kurtajdan da 6 ay sonra yine hamile kaldim Allaha cok sukur simdi gun sayiyoruz ikiz kizlarima hamileyim Rabim olmayan herkese nasip etsin....

Ben yumurtlama tarihini tam kestiremiyorum. O yüzden adet bitiminden başlayıp gün aşırı ilişki ile cok şükür melegim yolda. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bide hemen kalkmamak ayakları dikmek çok çok önemli.

Rabbim saglıklıca kucagına almayı nasip etsin canımm
Peki kürtajdan sonra belli bir yöntemin oldu mu hamile kalmak için

Onu ben de kestiremiyorum canımm ya :/
Akıntı görünce anlıyorum ama o da muamma akıntı oldugu gün mü yumurtlama oluyor bikaç gün sonra mı oluyo yoksa akıntı gelince yumurtlama olmuş mu oluyo??
Bide ayakları dikip ne kadar yatıyordun canım yarım saat filan mı?

Yarim saat yeterli. Yumurtlama gününü kaçırmamak için gün aşırı kesin sonuc Allahin izniyle

Dün gece yine sabaha kadar duramadım ya ilişki oldu bi iki saat sonra filan wcye uyandım acaba idrar yolunda filan mı bi sorun var tutamıyorum
Test yaptırmıstım bakteri filan yoktu

Sabahları mutlaka deneyin, spermlerin en hareketli olduğu zaman sabah ilk uyanılan anmış. yarım saat 1 saat kalkmadan yatmanız yeterli bence belki bi yastık koyabilirsiniz belinizin altına destek olarak. stres çok önemli bir faktör oluyor, kendinizi meşgul edecek şeyler bulun. inşallah kısa sürede güzel haberler alırsınız.

Amin canım inşallah

Kızlaaar acil durumm

Adetime 10 gün var ama bugün kanamam başladı açık renk ve pede bulaşmıyo sadece silince geliyo karın agrım da var kanama leke şeklinde değil
Noluyo bana yoksa klomen mi yaptı bi bilgin var mı geçen ay kullanmıştım

Spermler çıkış anında bi hızla çıkıyorlar ya o an hızla ileri gidiyolar ve döllenme olabiliyo. Yani siz ilişkiden hemen sonra kalkmayın ama 10 15 dkdan sonra çok bi etkisi olacağını sanmıyorum çünkü gidenler esas çıkış hızlarıyla ilerleyip rahme ulaşıyo hızlı olan kazanıyo yani. Bunun dışında yumurtlama günü mutlaka takip edilmeli o 4 5 gün dışındaki ilişkilerde hamilelik olmuyo zaten. Çünkü rahim o zamanlar açılıyo ve sperm geçişini sağlayacak kıvamda mukusu salgılıyo.
Allah hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…