Ahh keşke kalsamda okusam cnm inşallah kalırsam okurum.ama her ay ayrı bir hüsranHamile degilim canim insallah kalirim da okurum ama beni bekleme sen eger sen hamile kalirsan benim adima da okurmusun:)
Yas kac?Ahh keşke kalsamda okusam cnm inşallah kalırsam okurum.ama her ay ayrı bir hüsran
31 yaşındayım senYas kac?
Cnm çokkkk teşekkür ederim amin inşallah ALLAH isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin. İnşallah sanada sağlıkla kucağına almayı nasip eder ALLAHIMOkudum senin için canım benim Rabbim kabul etsin şu kandil sabahının yüzüsuyu hürmetine
Rabbim inşallah hepimize vatanına milletine hayırlı,dinini peygamberini bilen sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Cnm testlerimin hepsi yapılmadı adetimin 3. Günü yaptırmam gereken testler var onları yaptırıcam yumurtalıklarımda bir sorun yok sadece biraz geç gelişiyormuş ama geçte olsa büyüyüp çatlıyor sanırım bu ay klomen tedavisine başlatıcak doktorum30 oluyorum bir ay icinde. Testlerin vs yapildimi tedavi gordunmu hic?
Hormon testleri yapilacaktir. Yumurta gec olusuyor gec catliyor olabilir her kadinin vucudu farkli nihayetinde fabrikadan cikmiyoruz rahat ol sen klomenle hamile kalan cok fazla insan var yumurta uzerinde cok etkili bir ilac insallah guzel haberler alirsinCnm testlerimin hepsi yapılmadı adetimin 3. Günü yaptırmam gereken testler var onları yaptırıcam yumurtalıklarımda bir sorun yok sadece biraz geç gelişiyormuş ama geçte olsa büyüyüp çatlıyor sanırım bu ay klomen tedavisine başlatıcak doktorum
Cnm çokkkk teşekkür ederim amin inşallah ALLAH isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin. İnşallah sanada sağlıkla kucağına almayı nasip eder ALLAHIM
Ümidimi kaybetmedim hiç vakit saat gelince olacak inşallah ALLAHA sığındım dua ediyorum bekliyorum cnmAmin canım Allah razı olsun..
Ümidini sakın kaybetme ben 3 yıldır evliyim 2 yıldır bebek istiyorduk eşimle.sürekli dua ettik nasip ya Allah dedik hep. çok şükür dualarımız kabul oldu. şimdi de sağlıkla kucağımıza almak için dua ediyoruz sürekli.ben duaların gücüne inanıyorum.
Annemin bir lafı var hem Rabbim kabul olmayacak duayı etmeyi nasip etmezmiş :)
İnşallah cnm daha önce gittiğim başka bir doktorda bana klomen vermişti 5 gün boyunca günde 2 tane içtim ve bir yumurtam oluştu ilaçsızda zaten o yumurtam oluşuyor doktorda klomenin yetersiz geldiğini söyledi. Şimdiki doktorumda dozajını yükselticek sanırım inşallah en kısa zamanda hamile kalabilirim ALLAHIM isteyen herkese versinHormon testleri yapilacaktir. Yumurta gec olusuyor gec catliyor olabilir her kadinin vucudu farkli nihayetinde fabrikadan cikmiyoruz rahat ol sen klomenle hamile kalan cok fazla insan var yumurta uzerinde cok etkili bir ilac insallah guzel haberler alirsin
Allah en kısa zamanda senıde sevındırır ınsallah hayırlısı iseHamile arkadaşlar 1,5 yıldır hamile kalmak istiyorum ama henüz hiç kalamadım .41 hamile bayandan 1'er ayetel kürsi okumasını rica ediyorum. Yer gök dua üzerine kuruludur nolur dualarınızı esirgemeyin benden okuyanlar için şimdiden teşekkür ederim. Bu arada adım Gamze niyet ederken adıma niyet edilip okunması gerekiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?