Sağol cnm inşallah dualara sığındım RABBİM hayırlısını bilir tez Zaman'da inşallah isteyen herkese nasip ederamin canım ayetel kürsiyle niyet edilip okunan her duaya rabbim cvp verirmiş her niyetin için uygulayabilrsin allah kabul etsin cnm hayırlı kandiller..
Amin cnm teşekkür ederim ALLAH razı olsun sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı kandillerOkudum Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Aminn cnm çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin hayırlı Kandil'ler
Çok teşekkür ederim cnm ALLAH razı olsun inşallah RABBİM bütün isteyenlere versin sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı kandillerGamze kardeşim okudum. Dilerim Rabbimden bu hayirli ve mübarek günde sağlıklı sıhhatli bir evladın olsun insallah.Allahim seni de bu kullarindan eylesin,nasibin de seni de esinide hayirli bir evlat ile kaderinizi eylesin.Amin.
Teşekkür ederim ALLAH razı olsun cnm ALLAHIM sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Kandil'in mübarek olsunOkudum Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Sağol cnm ALLAH razı olsun RABBİM bütün isteyenlere versin hayırlı kandillerHamide değilim ama bende okudum Can'ım Allah kabul etsin dualarımızı Amin .
Rabbim cümlemizden razı olsun inşallah Amin sanada sizlere de hayırlı kandiller Can'ımSağol cnm ALLAH razı olsun RABBİM bütün isteyenlere versin hayırlı kandiller
Amin inşallah canım cümleten hayırlı kandiller :)Cnm çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun Aminn inşallah sağlıkla kucağına alırsın evladını sende cnm Kandil'in mübarek olsun
Amin cnm çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun sende inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın cnm Kandil'in mübarek olsunBnde okudum cnm Allahim hayirli hayirli saglikli bebeginin olmasini nasip etsin insallah
Amin cnm inşallah bütün isteyenlere ALLAH razı olsun inşallah sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder RABBİM hayırlı Kandil'lerBende okudum Allah insallah en yakın zamanda sağlıklı bebiş verir
Amin canım sanada hayırlı kandillerAmin cnm inşallah bütün isteyenlere ALLAH razı olsun inşallah sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder RABBİM hayırlı Kandil'ler
İnşallah cnm amin bende bu ay kullanıcım çok umutluyum ALLAH razı olsun teşekkür ederim cnm sende inşallah bebişini kucağına almayı nasip eder hayırlısıyla RABBİM iyi Kandil'ler cnmBen de okudum Rabbim en kısa. Zamanda nasip eder inş ben klomenle hamile kaldım sana da nasip olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?