Hamile arkadaşlar bakarmısınız

amin canım ayetel kürsiyle niyet edilip okunan her duaya rabbim cvp verirmiş her niyetin için uygulayabilrsin allah kabul etsin cnm hayırlı kandiller..
Sağol cnm inşallah dualara sığındım RABBİM hayırlısını bilir tez Zaman'da inşallah isteyen herkese nasip eder

Gamze kardeşim okudum. Dilerim Rabbimden bu hayirli ve mübarek günde sağlıklı sıhhatli bir evladın olsun insallah.Allahim seni de bu kullarindan eylesin,nasibin de seni de esinide hayirli bir evlat ile kaderinizi eylesin.Amin.
Çok teşekkür ederim cnm ALLAH razı olsun inşallah RABBİM bütün isteyenlere versin sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı kandiller

Bnde okudum cnm Allahim hayirli hayirli saglikli bebeginin olmasini nasip etsin insallah

Kızlar ALLAH herkesten razı olsun 13 tane oldu şuan inşallah 41 ayetel kürsi tamamlanır RABBİMİN izniyle

Ben de okudum Rabbim en kısa. Zamanda nasip eder inş ben klomenle hamile kaldım sana da nasip olur inş

Ben de okudum Rabbim en kısa. Zamanda nasip eder inş ben klomenle hamile kaldım sana da nasip olur inş
İnşallah cnm amin bende bu ay kullanıcım çok umutluyum ALLAH razı olsun teşekkür ederim cnm sende inşallah bebişini kucağına almayı nasip eder hayırlısıyla RABBİM iyi Kandil'ler cnm

Dualarınız için herkese çok teşekkür ederim inşallah hamileliğiniz doğumunuz kolay olur sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…