- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
ondan ziyade kendin 313 ayetel kürsi okusan niyetlenip çok daha çabuk kabul oluyo ben yaptım bende 1,5 yıl hamile kalamadım bunu okuduktan 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim yapmanı şiddetle tavsiye ederim ama bir oturuşta okusan niyetlenip çok daha iyi olur .. allah kabul etsin inş olur bebişinHamile arkadaşlar 1,5 yıldır hamile kalmak istiyorum ama henüz hiç kalamadım .41 hamile bayandan 1'er ayetel kürsi okumasını rica ediyorum. Yer gök dua üzerine kuruludur nolur dualarınızı esirgemeyin benden okuyanlar için şimdiden teşekkür ederim. Bu arada adım Gamze niyet ederken adıma niyet edilip okunması gerekiyormuş.
Cnm çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun Aminn inşallah sağlıkla kucağına alırsın evladını sende cnm Kandil'in mübarek olsunBende okudum canım Allah kabul etsin :)
Rabbim sana ve isteyen herkese en hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin hamilelerede sağ salim hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin bende dahil :) sende bizden esirgeme canım dualarını gıyabında dua kabul olurmuş inşallah
Teşekkür ederim cnm ALLAH razı olsun RABBİM sanada evladını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısıda bütün isteyenlere ve bana inşallah hayırlı Kandil'ler cnmbende okudum canim Allah isteyen herkese saglikli sihatli hamilelikler bebisler versin..
Aminnn cnm inşallah ALLAH razı olsun ALLAHIM sanada sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Kandil'in mübarek olsun cnmBende okudum canim . Şu mübarek gün hürmet ine Rabbim sana da nasip etsin insallah
Amin cnm inşallahal
Allah en kısa zamanda senıde sevındırır ınsallah hayırlısı ise
Cnm Kandil'in mübarek olsunal
Allah en kısa zamanda senıde sevındırır ınsallah hayırlısı ise
Teşekkür ederim cnm ALLAH tazı olsun inşallah sende hayırlısıyla kucağına alırsın yavrunu cnm Kandiliz mübarek olsunBen de okudum.
Ben de okudum canim Rabbim hayirlisiyla en kisa zamanda nasip eder insallah
Amin cnm İnşallahhh ALLAHIM bu mübarek günün hürmetine bütün isteyenlere versinAz önce çıkmam gerekti.okuduğumu yazabildim sadece.Rabbim hayırlı zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin arkadaşım
Teşekkür ederim cnm amin inşallah ALLAH razı olsun sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin RABBİM hayırlı Kandil'lerOkudum cnm insallh tez zamnda kavusursun yavruna
Çokk teşekkür ederim ALLAH razı olsun amin sanada RABBİM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnm Kandil'in mübarek olsunOkudum ablam. Sürekli okumaya da devam edicem senin için ve diger kalamayanlar için Allah herkese En az 1 kere anne olma duygusunu tattırsin inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlarimız olsun
Teşekkür ederim İnşallah cnm duymuştum onu okuycam ama şuan adetliyim bitince başlıycam Meryem suresini okuyorum şuan annem devam ediyor yerime ve salatı tefrici okuyorum cnm RABBİM inşallah bütün isteyenlere ve bana nasip eder cnm hayırlı Kandil'lerondan ziyade kendin 313 ayetel kürsi okusan niyetlenip çok daha çabuk kabul oluyo ben yaptım bende 1,5 yıl hamile kalamadım bunu okuduktan 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim yapmanı şiddetle tavsiye ederim ama bir oturuşta okusan niyetlenip çok daha iyi olur .. allah kabul etsin inş olur bebişin
Aminn cnm çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin hayırlı Kandil'lerOkudum canim. Allah kabul etsin.
En hayirli zamanda bir evlat nasip etsin.
amin canım ayetel kürsiyle niyet edilip okunan her duaya rabbim cvp verirmiş her niyetin için uygulayabilrsin allah kabul etsin cnm hayırlı kandiller..Teşekkür ederim İnşallah cnm duymuştum onu okuycam ama şuan adetliyim bitince başlıycam Meryem suresini okuyorum şuan annem devam ediyor yerime ve salatı tefrici okuyorum cnm RABBİM inşallah bütün isteyenlere ve bana nasip eder cnm hayırlı Kandil'ler
Çok teşekkür ederim cnm ALLAH razı olsun RABBİM sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah Kandil'in mübarek olsunOkudum canim Rabbim önce hamile kalmayi sonrada sag salim kucagina almayi nasip etsin.
Rabbim bu mübarek kandil günü yüzü suyu hürmetine dualarimuzi kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?