Hamile arkadaşlar bakarmısınız

Okudum ablam. Sürekli okumaya da devam edicem senin için ve diger kalamayanlar için Allah herkese En az 1 kere anne olma duygusunu tattırsin inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlarimız olsun

ondan ziyade kendin 313 ayetel kürsi okusan niyetlenip çok daha çabuk kabul oluyo ben yaptım bende 1,5 yıl hamile kalamadım bunu okuduktan 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim yapmanı şiddetle tavsiye ederim ama bir oturuşta okusan niyetlenip çok daha iyi olur .. allah kabul etsin inş olur bebişin

Okudum canim Rabbim önce hamile kalmayi sonrada sag salim kucagina almayi nasip etsin.
Rabbim bu mübarek kandil günü yüzü suyu hürmetine dualarimuzi kabul etsin

Cnm çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun Aminn inşallah sağlıkla kucağına alırsın evladını sende cnm Kandil'in mübarek olsun

bende okudum canim Allah isteyen herkese saglikli sihatli hamilelikler bebisler versin..
Teşekkür ederim cnm ALLAH razı olsun RABBİM sanada evladını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısıda bütün isteyenlere ve bana inşallah hayırlı Kandil'ler cnm

Gamze kardeşim okudum. Dilerim Rabbimden bu hayirli ve mübarek günde sağlıklı sıhhatli bir evladın olsun insallah.Allahim seni de bu kullarindan eylesin,nasibin de seni de esinide hayirli bir evlat ile kaderinizi eylesin.Amin.

Okudum ablam. Sürekli okumaya da devam edicem senin için ve diger kalamayanlar için Allah herkese En az 1 kere anne olma duygusunu tattırsin inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlarimız olsun
Çokk teşekkür ederim ALLAH razı olsun amin sanada RABBİM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnm Kandil'in mübarek olsun

Teşekkür ederim İnşallah cnm duymuştum onu okuycam ama şuan adetliyim bitince başlıycam Meryem suresini okuyorum şuan annem devam ediyor yerime ve salatı tefrici okuyorum cnm RABBİM inşallah bütün isteyenlere ve bana nasip eder cnm hayırlı Kandil'ler

amin canım ayetel kürsiyle niyet edilip okunan her duaya rabbim cvp verirmiş her niyetin için uygulayabilrsin allah kabul etsin cnm hayırlı kandiller..

Okudum canim Rabbim önce hamile kalmayi sonrada sag salim kucagina almayi nasip etsin.
Rabbim bu mübarek kandil günü yüzü suyu hürmetine dualarimuzi kabul etsin
Çok teşekkür ederim cnm ALLAH razı olsun RABBİM sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah Kandil'in mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…