hamile arkadaslar bi bakarmisiniz...

yasakhayal

mein kleiner Engel(M&E👦A&N👧Y&E👶)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
40.776
32.772
798
ben su an 15 haftalik (14+1 günlük)hamileyim.bütün doktor sitelerini okudum bu haftadan itibaren uterisin üzerinde top büyüklügünde yumusak bir kitle elinize gelecek iste bebeginiz oradadir diyor bende böyle birsey yok ve korkmaya basladim.acaba bebegim yasamiyormu diye.cünkü daha önce iki defa kürtaj olmak zorunda kalmistim.sizlerde nasil olmustu.lütfen bilgilendirirseniz sevinirim.

canım o cümleyi bende okuyup aynı senin gibi karnımda bi top aradım ama ordaki ibare biraz abartı korkma bebeişin yerindedir ilerki haftalarda hissedersin

ben 18-20. haftada hissettim. bebek kendini karın duvarına doğru dayayınca hissedebilirsin ancak. bende öyle oldu. dokununcada kaçıyodu hala değişmedi, benim kız dokunulmaktan hoşlanmıyor

merhaba hamile arkadaslarım lütfen yardımcı olabilirmisiniz.

6 aylık evliyim ve eşimle birlikte korunmuyoruz.bu ay adetim 13 gün gecti aslında düzensizlik vardı ama hen gec 4 gün geciyordu..3 er gün arayla 3 test yaptırdım.onlarda 0 - 1 - 2 olarak devam etti doktora gittim rahmimin saglıklı olduğunu ve büyük ihtimalle gebelik olduğunu ama yinede umutlanmamam gerektigini belirtti bazı gebelik gec gözüküyor vs. dedi..ve acayip derecede hamilelik bulgularına rastlamaya basladım..dün idrar testi yaptım 2.si silik çıktı...acaba hamilelik varmı yokmu anlayamadım...:18:

silik bendede çıktı canım doktoruma sordum biraz sabredip 3 gün sonra yapsaydın gayet belirgin çıkardı daha yeni döllenmiş yumurta dedi ve 13. haftamıza girdik allahın izniyle yani birazcık sabretmen gerek:))

benimkide silik çıkmıştı. kan testine kadar elimde testler sabah akşam bakıyodum. bana göre ben hamileydim, doktora göre kan testine kadar sabretmek gerekiyodu. ne günlerdi ya, ne heycandı

Ay bu açtığım konu üzerinden 2.5 yıl gecmis bunu yazdıktan bi hafta sonra oğlumu kaybetmiştim
ayrıca oğlum dan sonra iki gebeliğim daha düşükle sonlandi

şükür kar olsun rabbime şimdi 6 aylık bi oğlum Vardarisi olmayanlara ins

Bende o haftalarda senin gibi aradim durdum ama 20 haftalikken bulabildim anca kendini dayayinca hissediyorsun :)

Silik bile olsa hamilesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…