Hamile arkadaşlar cinsiyet..?

Ben 3.ye hamileyim buda erkek diyorum ama içinden hayır bu kız sesi var ayın 23 de öğrenecez artık erkek doğurmaktan benden kız olmaz diyorum
İnşallah gönlünüzde ki kız Bebek olur. Bu haftaya kadar tahmin yapmadı mı doktorunuz ne kadar geç öğreniliyor erken öğrenenlere çok imreniyorum

Benim bebegim 25 haftalik ama hala belli degil.. O doktora bagli. Insallah doktorun iyidir

Doğum tarihlerimiz çok yakın. Benim kide belli olmadı çok inatçı bu minnoşlar. Seninkini de merak etmeye başladım. Hiç tahmin yapmadı mı doktor
Canim en son gittiğimde yine sırtı dönüktü. Dr bile inat etti bu cuma tekrar gideceğim. Sadece cinsiyet için gidiyorum. Belli olunca yazarım. Benim Teyzem var. Tecrübeli ultrason Ona gösterdim gobegimi, oğlum da da bilmisti. Kız dedi şimdide. Bakalım bu kez bilmiş olacak mi

Ay o teyziş keşke beni de görse. Bende sizinkini kız hissettim nedense hiç görmedim ama. benim içime doğan oldu hep arkadaşlarımda. O içime bir tek kendimde doğmuyor nedense. Benim de ilk bebişim

Benim bebegim 25 haftalik ama hala belli degil.. O doktora bagli. Insallah doktorun iyidir
25 hafta çok ileri hiç mi tahmin yok. Genelde göremeyince bişi göremedik ama kız diyiveriyorlar fal bakar gibi. Onu da mı yapmadılar size bu kadar hafta. Benim hamilelik yaz tatiline denk geldi eşimle memleketler farklı çalıştığımız yerde ailelerden uzak. Yaz boyunca 3 il 4 farklı özel hastaneye gittim. Sağolsun hepsi ayrı telden

İnşallah gönlünüzde ki kız Bebek olur. Bu haftaya kadar tahmin yapmadı mı doktorunuz ne kadar geç öğreniliyor erken öğrenenlere çok imreniyorum
Amin inşallal inşallah benim düşüncem diyorum bu da erkek biliyor söylemiyor ama görmedim diyor görsem söylerim diyor ama bilmiyorum işte

Tahmin yapildi ayni dediginiz gibi.

Tahmin yapildi ayni dediginiz gibi.
O tahminler ne kadar kötü. Sanki fal bakar gibi tahmin yapmazlarsa itibarları sarsılacak. Böyle daha kötü göstermiyor deseler sebebini açıklasalar daha güvenilir olurlar ama neyse. Sinirlenmeyelim bebişler gerilmesin

Aynen öyle canim. Sende sinirlenme eger sana da böyle yaptilarsa. Sinir bozucu. Ama kiz da olsa erkek de olsa beni bebegim, benim evladim :)

Aynen öyle canim. Sende sinirlenme eger sana da böyle yaptilarsa. Sinir bozucu. Ama kiz da olsa erkek de olsa beni bebegim, benim evladim :)
Beni sinirlendiren cinsiyet mevzusu değil malum tatil çok doktor gezdim biri çok düşük taşıyorsun Bebek ters eşi aşağıda kanama olabilir derken diğeri bişi yok herşey yolunda döner daha diyor öbürü çok başka bir şey ilk olunca anlamıyorda insan. Ben ondan doldum sanırım. Neyse ayın 30unda yaşadığım şehirde bir doktora gidicem inş iyi olurda onda devam ederim artık

Ay o teyziş keşke beni de görse. Bende sizinkini kız hissettim nedense hiç görmedim ama. benim içime doğan oldu hep arkadaşlarımda. O içime bir tek kendimde doğmuyor nedense. Benim de ilk bebişim
Valla tutturuyor Teyzem. Keşke görme imkanı olsa. Ben bu cuma öğrenmeyi umuyorum

Tahmin edilir lakin erkendir net söylenemez,bu haftalarda yanılma yüksek olur

34. Haftadayım 23. Haftaya kadar kız dendı. Sonra erkek oldu bebegım:)
Çok şaşırdım canım benim 16 da erkek gibi dediler ama kesin bir şey söylemek istemiyorum dedi doktor. Ultrason doktoru 20 de kız gördüm ama özellikle bakmadım dedi. Kafam çok karıştı benim...

Çok şaşırdım canım benim 16 da erkek gibi dediler ama kesin bir şey söylemek istemiyorum dedi doktor. Ultrason doktoru 20 de kız gördüm ama özellikle bakmadım dedi. Kafam çok karıştı benim...
Bence bekle , bişey alma şimdi. Doktorlar bi alem. Madem emın degılsım soyleme

Bizde aynı fikirdeyiz çok yakınlarımıza anlatıyoruz sadece durumu yoksa göstermedi diyoruz. Beklemedeyiz yani ama insan bilmek istiyor :/

devlet hastanelerinde soylemiyor olabilirler.. okuduklarima sasirdim ozel hastanedemi cinsiyetin den emin olamiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…