Hamile arkadaşlar cinsiyet..?

Benimde 16. Haftada gösterdi pipisini 13. Haftada erken olabilir bazı bebişler gösterebiliyor ama 16 dan sonra daha net görünüyor cinsiyeti. Tabi bazen erkek denilen kız, koz denilen erkek çıkabiliyor bazı ultrason cihazları ve doktorların tecrübesine göre değişebiliyor bazen de bebekler göstermiyorlar net olarak. Rabbim sağlık lı sıhhatli bebişler nasip etsin hepimize

Merhaba o düşük taşıyorsun diyen Dr bunun için ne önermişti peki benimde kız hep aşağıda gibi

16. Haftada öğrendim..

12. haftada génital nub à göre tahmin yapmıştı doktor doğru çıktı o da.
12 haftalık görüntüsü varsa tahmin yapabilirim :)

Fazla
Merhaba o düşük taşıyorsun diyen Dr bunun için ne önermişti peki benimde kız hep aşağıda gibi
fazla yürümemek ağır kaldırmamak yorucu çok ayakta durmayı gerektiren ev işleri yapmamak bol bol yatmak. Aslında genel hamilelerin dikkat etmesi gereken durumlar.. Extra bir şey söylemedi.

Fazla

fazla yürümemek ağır kaldırmamak yorucu çok ayakta durmayı gerektiren ev işleri yapmamak bol bol yatmak. Aslında genel hamilelerin dikkat etmesi gereken durumlar.. Extra bir şey söylemedi.
Malesef evde bi nebze kendimi korusamda çalışıyorum Allah tüm hamilelere özellikle çalışan annelere yardım etsin

Amin bende tatil bitince ne yapıcam onu düşünüyorum özelliklede ağırlaştığı Zamanlarda

Amin bende tatil bitince ne yapıcam onu düşünüyorum özelliklede ağırlaştığı Zamanlarda
Aynen sırf çalıştığım için bir an önce doğum zamanı gelsin diyorum mümkün mertebe çalışayım doğum iznini bebiş gelince kullanayım diyorum

Ay o teyziş keşke beni de görse. Bende sizinkini kız hissettim nedense hiç görmedim ama. benim içime doğan oldu hep arkadaşlarımda. O içime bir tek kendimde doğmuyor nedense. Benim de ilk bebişim
Tekrar gittim bugün, yine pozisyonu uygun değildi. Fakat erkek gibi dedi dr. çok emin olmamakla beraber. Bir çıkıntı görüyorum ama emin değilim dedi

Tekrar gittim bugün, yine pozisyonu uygun değildi. Fakat erkek gibi dedi dr. çok emin olmamakla beraber. Bir çıkıntı görüyorum ama emin değilim dedi
23-24 e kadar değişenleri duydum. Daha kesin değilmiş değişir belki inş gönlünüzdeki olur.

23-24 e kadar değişenleri duydum. Daha kesin değilmiş değişir belki inş gönlünüzdeki olur.
Daha kapsamlı bir hastane gittim. Doğumu da orda yapmaya karar verdim. Burdaki dr. büyük büyük ihtimalle kız dedi Zaten herhangi bir fazlalık yok dedi Oğlumu da götürdüm. Çok sevindi. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason olacak. Netleştiririz dedi. Bakalım bu dr um daha profesyonel gibi, diğer dr un ilgilenmediği bir çok şeyle ilgilendi.

Ayyy çok sevindim. Allah gönlünüzdekileri vermiş. Sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız inşallah

12. haftalıkken kız dedı 16 haftalık gıttım kesın kız goruyorum dedı hamdolsun allah ısteyen herkese nasıp etsın 2,kızım gelıo:)))

16. Haftada öğrendim..

12. haftada génital nub à göre tahmin yapmıştı doktor doğru çıktı o da.
12 haftalık görüntüsü varsa tahmin yapabilirim :)
benimkinin tahmini yapabilir misin? Burda 5. Ayin sonunda soyluyorlar

Eklentiler

• image.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 84
  • image.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 83
Sanırım bu konu doktora göre değişiyor doktorunuz işinin Ehli ise 12. Haftada söylüyor. Zaten 7. Haftadan itibaren cinsiyeti oluşuyor bebeğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…