- 9 Haziran 2016
- 821
- 274
- 103
13 dü sanırım ikili teste gittiğimde kızlar geç gösterirmiş Terbiyeli olarlarmışAllah bağışlasın. Kaçıncı haftada kesinleşti inatçı Bebiş
Merhaba o düşük taşıyorsun diyen Dr bunun için ne önermişti peki benimde kız hep aşağıda gibiBeni sinirlendiren cinsiyet mevzusu değil malum tatil çok doktor gezdim biri çok düşük taşıyorsun Bebek ters eşi aşağıda kanama olabilir derken diğeri bişi yok herşey yolunda döner daha diyor öbürü çok başka bir şey ilk olunca anlamıyorda insan. Ben ondan doldum sanırım. Neyse ayın 30unda yaşadığım şehirde bir doktora gidicem inş iyi olurda onda devam ederim artık
fazla yürümemek ağır kaldırmamak yorucu çok ayakta durmayı gerektiren ev işleri yapmamak bol bol yatmak. Aslında genel hamilelerin dikkat etmesi gereken durumlar.. Extra bir şey söylemedi.Merhaba o düşük taşıyorsun diyen Dr bunun için ne önermişti peki benimde kız hep aşağıda gibi
Malesef evde bi nebze kendimi korusamda çalışıyorum Allah tüm hamilelere özellikle çalışan annelere yardım etsinFazla
fazla yürümemek ağır kaldırmamak yorucu çok ayakta durmayı gerektiren ev işleri yapmamak bol bol yatmak. Aslında genel hamilelerin dikkat etmesi gereken durumlar.. Extra bir şey söylemedi.
Aynen sırf çalıştığım için bir an önce doğum zamanı gelsin diyorum mümkün mertebe çalışayım doğum iznini bebiş gelince kullanayım diyorumAmin bende tatil bitince ne yapıcam onu düşünüyorum özelliklede ağırlaştığı Zamanlarda
Tekrar gittim bugün, yine pozisyonu uygun değildi. Fakat erkek gibi dedi dr. çok emin olmamakla beraber. Bir çıkıntı görüyorum ama emin değilim dediAy o teyziş keşke beni de görse. Bende sizinkini kız hissettim nedense hiç görmedim ama. benim içime doğan oldu hep arkadaşlarımda. O içime bir tek kendimde doğmuyor nedense. Benim de ilk bebişim
16. Haftada öğrendim..
12. haftada génital nub à göre tahmin yapmıştı doktor doğru çıktı o da.
12 haftalık görüntüsü varsa tahmin yapabilirim :)
12 haftalık. Ben hiçbir şey anlamadım yorum yapar mısınız ben nub göremedim sanki16. Haftada öğrendim..
23-24 e kadar değişenleri duydum. Daha kesin değilmiş değişir belki inş gönlünüzdeki olur.Tekrar gittim bugün, yine pozisyonu uygun değildi. Fakat erkek gibi dedi dr. çok emin olmamakla beraber. Bir çıkıntı görüyorum ama emin değilim dedi
Daha kapsamlı bir hastane gittim. Doğumu da orda yapmaya karar verdim. Burdaki dr. büyük büyük ihtimalle kız dedi23-24 e kadar değişenleri duydum. Daha kesin değilmiş değişir belki inş gönlünüzdeki olur.
Ayyy çok sevindim. Allah gönlünüzdekileri vermiş. Sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız inşallahDaha kapsamlı bir hastane gittim. Doğumu da orda yapmaya karar verdim. Burdaki dr. büyük büyük ihtimalle kız dediZaten herhangi bir fazlalık yok dedi Oğlumu da götürdüm. Çok sevindi. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason olacak. Netleştiririz dedi. Bakalım bu dr um daha profesyonel gibi, diğer dr un ilgilenmediği bir çok şeyle ilgilendi.
Amin canım çok sağol. Rabbim sana da dilediğini versin.Ayyy çok sevindim. Allah gönlünüzdekileri vermiş. Sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız inşallah
12. haftalıkken kız dedı 16 haftalık gıttım kesın kız goruyorum dedı hamdolsun allah ısteyen herkese nasıp etsın 2,kızım gelıo:)))Benimde 14+4 de bağdaş kurup oturmuştu doktor 20 dk falan baktı hiç birşey göremedi. 16+4 tede yan yatıyordu sırtı dönüktü popodan tahmin yaptı doktor ama bana sallamış gibi geldi açıkcası. 20. Hafta da kontrolüm var acaba o Zaman belli olur mu. İlk hamileliğim normal mi bu durumlar meraktan çatlıyorum
Allah bağışlasın ama siz genede 20li haftalara kadar emin olmayın bence12. haftalıkken kız dedı 16 haftalık gıttım kesın kız goruyorum dedı hamdolsun allah ısteyen herkese nasıp etsın 2,kızım gelıo:)))
benimkinin tahmini yapabilir misin?16. Haftada öğrendim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?