Benim döngüm de 28 gün düzenli şekildedir ve çoğu kişinin aksine 4 gün kala idrar testinde hamileliğimi gördüm.
Gerçi ovulasyon testiyle kontrol ediyordum zaten 1 hafta kaladan beri. Gittikçe koyulaşan ovulasyon testi bunun habercisiydi ama 4 gün kala dayanamadım ve elimde fazla var diye şansımı deneyeyim dedim.
Hep birşeylerin heyecanını yaşıyoruz. Test, sonuç gelince keseyi görme, kese görününce kalp atışı vs derken yok yere stres... kaygı...
Allah hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin
Ben kan testiyle 11 Ocak'ta 4 haftalık gebeliğimi öğrendim. 13 Ocak'ta kontrole gittiğimde kese görünmedi ve doktor 22 Ocak'ta ancak görüneceğini söyleyip o zamana randevu verdi.merhaba bende sizin gibiyim. benimde döndüm 28 günde 1dir. Lolalucy isimli arkadaş çamaşır suyu testi paylaşmış onunla aslında 1 hafta önce öğrendimama gebelik testiyle 24.gün hayalet çizgi gördüm 25te de öyle. 26 gün 2.çizgi belirginleşince kan verdim. bugün 28. günüm beklenen adet günü. şuanki telaşım kese görülebilcek mi ve kalp sesi duyulacak mı evet çok erken ama dua etmekten başka çarem yok :) sizin durum nasıl ? bu arada benim bugün 4+0 son adete göre.
Ben kan testiyle 11 Ocak'ta 4 haftalık gebeliğimi öğrendim. 13 Ocak'ta kontrole gittiğimde kese görünmedi ve doktor 22 Ocak'ta ancak görüneceğini söyleyip o zamana randevu verdi.
Yani hemen giderseniz muhtemelen kese görünmeyecek.
Tabii yine de bilmiyorum.
Ben de 22 23'ü gibi doktora gideceğim gün sayıyorum resmen. Bunun heyecanı çok farklıymış gerçekten.
Sizin ilk gebeliğiniz mi peki?
Bir an bunlari benmi yazdim acaba dedim :) 13 ocakta kan testiyle kesinlesti 22 ocakta kontrole cagirdilar kese icin ikimizinde ayni gun dogacak gozukuyor bebisler tesadufe bakBen kan testiyle 11 Ocak'ta 4 haftalık gebeliğimi öğrendim. 13 Ocak'ta kontrole gittiğimde kese görünmedi ve doktor 22 Ocak'ta ancak görüneceğini söyleyip o zamana randevu verdi.
Yani hemen giderseniz muhtemelen kese görünmeyecek.
Tabii yine de bilmiyorum.
Ben de 22 23'ü gibi doktora gideceğim gün sayıyorum resmen. Bunun heyecanı çok farklıymış gerçekten.
Sizin ilk gebeliğiniz mi peki?
Benim 2 gun kala idrarda silik cikti ama herkeste farkli oluyormus bikac gun daha dur kan testi yaptir insallah hayirlisi olurAdet 2 gun kaldı bende gorebılecekmıyim acaba sureklı belırtıler oluyor ama denıyemıyorum sankı cıkmıcak bısı son gune kdr beklıcrm
Evet ilk benim deevet ilk gebeliğim bende aynı şeyleri duydum banada ocak sonu gel dedi :) 5 tüp kan verdim 1 idrar verdim öğleden sonra sonuçlarım çıkacak hayırlısıyla alalım yavrularımızı kucaklarımıza :)) sizin ilk mi gebelik ?
Aa evet ne güzelBir an bunlari benmi yazdim acaba dedim :) 13 ocakta kan testiyle kesinlesti 22 ocakta kontrole cagirdilar kese icin ikimizinde ayni gun dogacak gozukuyor bebisler tesadufe bak
ayy inşallah canım benimEvet ilk benim de
Birkaç gün bekleyelim madem göreyim istiyorum o keseyi artık :))
Aa evet ne güzel
İnşallah keseyi gördüğümüz hatta doğum yapacağımız günleri de konuşuruz
Bu aradatooches ve hlya1987
Öyle bir uykum geliyor ki anlatamam. Olur olmadık yerde uykum geliyor hem de duramayacak derecede. Uyuyorum yada zor zahmet ayakta duruyorum.
Siz de bunları hissediyor musunuz?
çıkmaz canımkızlar adetime tam 1 hafta var gebelik varsa idrar testinde çıkarmı meraktan ölücem yapsam hayal kırıklığı olacak diye korkuyorum
ovulasyon gününden 2 hafta sonra silik de olsa çıkar, 15 gün dolunca yaparsın bende bekliyorum adetim 3 gün gecikti ama idrarda çıkmayabilir diye bekliyorumevet bende öyle tahmin etmiştim mantıklı düşününce çıkmayacağı bariz zaten ama merak işte :) teşekkür ederim cevabınız için
evet canım aynen öylehmm peki ovulasyon tarihim 9 - 10 ocak tı inşşlh gebelik gerçekleşmiştir dediğine göre ayın 24 ünde testi yapmalıyım ozaman
peki çok teşekkür ederim rose inşşlh seninde benimde iyi haberlerimizi alırız sen artık test yap bence 3 gün geçmiş ne güzel inşşlh gebesindir..evet canım aynen öyle
sağol canım inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız bu ay... günüm geçti ama ovulasyondan sonraki iki haftam pazar günü doluyor ben de p.tesi sabah ilk idrarla test yapmayı düşünüyorum. bugün sol kasığımda ara ara kasılma ve çekilme oluyor farklı olarak... bakalım artık kısmet canımpeki çok teşekkür ederim rose inşşlh seninde benimde iyi haberlerimizi alırız sen artık test yap bence 3 gün geçmiş ne güzel inşşlh gebesindir..
Evet ilk benim de
Birkaç gün bekleyelim madem göreyim istiyorum o keseyi artık :))
Aa evet ne güzel
İnşallah keseyi gördüğümüz hatta doğum yapacağımız günleri de konuşuruz
Bu aradatooches ve hlya1987
Öyle bir uykum geliyor ki anlatamam. Olur olmadık yerde uykum geliyor hem de duramayacak derecede. Uyuyorum yada zor zahmet ayakta duruyorum.
Siz de bunları hissediyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?