- 10 Haziran 2010
- 2.155
- 598
- 198
normalde adet gecikmen olmuyorsa kan tahlili yaptırabilirsin. bir de testi sabah kalktığında yaparsan daha sağlıklı sonuç alırsınI
Insallah hamileyimdir cevabin icin tesekkurler
Olsa da 1 -2 gun falan olurdu bugun tam 6 gun oldu persembe gunune kadar bekleyecegim adet olmazsam kan testi yaptiracagimnormalde adet gecikmen olmuyorsa kan tahlili yaptırabilirsin. bir de testi sabah kalktığında yaparsan daha sağlıklı sonuç alırsın
bence doktora gitmelisin canim[/QUOTE]be
[QU"eliflara, post: 38574634, member: 640172"]Bugun adetim geçeli 10.gün kasık agrılarım oluyor adet olucakmışım gibi uyku hali var surekli uyumak istiyorum doymuyorum aç hissediyorum sürekli kendimi ama hala testlerde negatif anlamadım ben bu işten bişey ya...gebelik teseti yaptım biraz önce ama tek çizgi yine hayallerim yıkıldı resmen.. kan da verdm ama kesın odaaa negatif..
gidicem ama yarin ki sonucu alim öyle giderim diyorum.. ama yinede söktürücü falan kullanmak istemiyorum olana kadar beklemek istiyorum..neler okuyoruz cünküü ne bilim bi umut ilkez bu kadar geçikti.
canımmm bekliyorum tabii atmıyorum bakıyorum yok.. zaten kan testied yaptım ondada negatif ama hala regl olmadım..ümit vermek istemem ama test için yeteri kadar bekliyor musun?
3,5 yaşında bir oğlum var ve çok enteresan bir başlangıcı var:)
artık bebek olabilir diye korunmayı bırakmıştık, ben rahattım, hemen hamile kalırım diye de beklemiyordum. sonra regl başladı, o ara 3 arkadaş bebek istiyorduk, hangimiz ilk hamile kalırız derken benim bu ay teknik olarak imkansız dedim. benim regl ilk gün koyu kahverengi akıntı şeklinde başlar, 2. 3. gün kanama gelir, 2 gün bu lekeler sürdü sonra kesildi.. bekle bekle gelmedi bişey. sonra bi farkettim ki göğüslerde sızı var, normalde olmaz. gittim test aldım ve akşam yaptım testi, baktım tek çizgi attım çöpe yok hamile değilim ya dedim, zaten dediğim gibi hiç bi beklentim yoktu. bir daha wcye gittiğimde çöpün üstünde duran teste tekrar bi baktım ki 2.çizgi oluşmuş, ertesi gün kan verdim kanda çıktı tabi korktum ben o kanama ne diye, doktora koştum, kese 5. hafta olmasına rağmen oluşmuştu, üstüne görme olmuş dedi doktor.. velhasılı test için iyi beklemek gerek.. çok uzattım pardon..
benim de adet gecikmem 4 gün oldu.Kasıkalrımda batma hissettim.Ama iki test yaptım negatif çıktı.Boşuna ümitlenmişim.Bugün de adet olmadım.arkadaşlar ben adet geçikmesinin 14.günü adet oldum yani aralık ayıda ümitsizce bitti..
canım hiç bişey düşünme vardır yada yoktur diye düşünce çok etkliyor ben bu ay çok düşünmediğim halde 14. gün oldum ilkkez böyle bişey oldu geçen ayda 2 gün geçikmişti. ama sonunda hasta oldum. inşallah sen hamilesindir ve geç döllenmiştir.benim de adet gecikmem 4 gün oldu.Kasıkalrımda batma hissettim.Ama iki test yaptım negatif çıktı.Boşuna ümitlenmişim.Bugün de adet olmadım.
inşallah canım,düşününüp stres olunca çok etkileniyor insan.canım hiç bişey düşünme vardır yada yoktur diye düşünce çok etkliyor ben bu ay çok düşünmediğim halde 14. gün oldum ilkkez böyle bişey oldu geçen ayda 2 gün geçikmişti. ama sonunda hasta oldum. inşallah sen hamilesindir ve geç döllenmiştir.
benim bazen 28 bazen 30 gün oluyor döngü.
28e göre 2 gün geçti, 30a göre bugün olmam lazım bi belirti yok.. test yapmak istiyorum ama bi yandan da yapmak istemiyorum napayım sizce?
Eğer olumsuz bir şey görüp etkilenmeyecekseniz yapın derim ben, inşallah dilediğinizce gerçekleşir
çok teşekkürler, Allahım herkese nasip etsin bir oğlum var ona kardeş istiyorum, yurtdışında yaşıyoruz, çalışıyorum ve şuanda koşullarım 2. için uygun, bir daha böyle bir fırsat olmayabilir, çalışırken düzgün bir bakıcı bulmak çok zor çünkü dışarda..hayırlısı bakalım: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?