Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
bence de adet gününü bekle. bu belirtiler hamilelik belirtisi ama bazen psikolojik de olabiliyor. inşallah hamilesindir

bence bekle canım hayal kırıklıgı oluyor negatif gör gör... bence adetinin bi geçmesini bekle..
Evet hayal kırıklığı istemiyorum. . Boşuna beklemekte istemiyorum çok karmaşık duygular bunlar ya ama ilk defa yaşıyorum bu agrilari dünden beri yerimden kalkamiyorum bile

Evet hayal kırıklığı istemiyorum. . Boşuna beklemekte istemiyorum çok karmaşık duygular bunlar ya ama ilk defa yaşıyorum bu agrilari dünden beri yerimden kalkamiyorum bile
cnım bende öyleyim benim adetim geçti 7 gün bugun hala bekliyorummm durumum ne olcak hamilemiyim değilmiyim diye.. bu durumu biliyorum yani

şuan bile sağ kasımda batmalar oluyor bacagıma vuruyor anlamıyorum niye bunlar inşş hamileyizzdir hepimz.

benımde gogus agrıları felaket ınanılmaz gerıldıler ..heycan yapıyoruz işte bırde hafta içi hergun buraya bakıyorum yazılanları okuyunca bı umıt oluyo..alahtan hafta sonuda gelıoyoda kafam dagılır bıraz duşunmem

Inşallah hepimiz hamileyizdir umutlanıp dim değil yani ...peki erken mi bu belirtileri yaşamak için ya ?
aslında erken değil ben de birçok belirtiyi hamileliklerimi öğrenmeden yaşamıştım. mesela aşırı uyku halim vardı (eşim hamile olduğumu anlamış) göğüslerde hassasiyet, bel ve kasık ağrısı vardı. hatta iki hamileliğimde de ilk günden itibaren kahve kokusundan rahatsız oluyordum. bir de ikinci hamileliğimde yerleşme kanaması olmuştu.

inşallah güzel haberler alırsın

Aaa sen nasıl bekledin bukadar zaman test yapmadinmi hiç ya canım ??
yaptım canımm iki kere gebelik yaptım negatif bir kerede kan verdim 0.83 çıktı adet hala olmadıgım için bi umut var o yüzden onu bekliyorum arkadaşlarım 10. gün tekrar kan alıcaklar bakıcaz bakalım varmı yokmu..

Masallahh iki tane varmis senin.. Çok sağol yardımların için artık daha bir merakla bekleyeceğim inşallah öyledir ..Allah isteyen herkese yaşatsin inşallah bu duyguyu

In
Inşallah vardır canım dua ediyorum senin içinde .haklısın senin bekleme serüvenini daha zormuş suan .Allah gönlüne göre versin sonucunu bizimle de payaş mutlaka .bende bat günü test yapacağım inşallah

aminn canımmm.. tabiki paylaşmazmıyım inşallah olumlu olur.. aynen öyle yap inşş hamilesindir sende.

asrkadasim umarim degilsindr ama kimyasal gebelige benziyo seenin ki bnmde basima g geldi 12gecmedene ragmn idrarda cikmamisti kanda da degerim cok dusuktu
[QUOTE="eliflara, post: 38532101, member: la olmadıgım için bi umut var o yüzden onu bekliyorum arkadaşlarım 10. gün tekrar kan alıcaklar bakıcaz bakalım varmı yokmu..[/QUOTE]

Kızlar benimde bi sorum olacak adetime bi hafta var bi kaç gündür midem bulaniyo göğüs hassasiyetim kasık batmalari var bugün bulantım çok fena ve kendimi çok hasta hissediyorum ne olabilr usutme mi yoksa hamilelik olabilir mi cevaplarsaniz sevinirim

Mrb arkadaslar benim adetim 4 gun gecti evde test yaptim negatif cikti ama hala gelen giden yok sag kasigimda agrim var ve hafif mide bulantim acaba test yaniliyor olabilir mi yoksa psikolojim mi beni yaniltiyor benim durumumda olan arkadaslar yada boyle bir durum yasayanlar var mi?

[/QUOTE]

öylemi diosunn yaaa.. hayırlısı canımmm bakalım bugun kann verdım yarın belli olucak ama beklicem olana kadar ilaç kullanmıcam söktürücü gibi..

geç döllenme varsa test negatif çıkmış olabilir. bir de insan hamileliği isteyince psikolojik olarak bazı belirtileri yaşayabiliyor. inşallah hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…