- 10 Haziran 2010
- 2.155
- 598
- 198
bence de adet gününü bekle. bu belirtiler hamilelik belirtisi ama bazen psikolojik de olabiliyor. inşallah hamilesindirArkadaşlar Günaydın öncelikle .Yardımınız ihtiyacım var çok. .. bat 29 aralık.1 haftadır memelerde hassasiyet vardi son 3 gündür de sistiler. dünden beri ciddi bel ve bacak agrilari yaşıyorum.kasiklarimda seyirde de var ara ara. 3gündür SabaHları metalik bi tad var dilim damagım kuru uyaniyorum. 21inde bir merakla test yaptım evde ama negatifti. Regl belirtilerim sadece göğüs şişligi ve hassasiyeti olUrdu ama bu kez bütün bunlar kafamı çok karıştırdı. Bugün test yapsam çıkar mı yoksa beklemelimiyim?
Evet hayal kırıklığı istemiyorum. . Boşuna beklemekte istemiyorum çok karmaşık duygular bunlar ya ama ilk defa yaşıyorum bu agrilari dünden beri yerimden kalkamiyorum bilebence bekle canım hayal kırıklıgı oluyor negatif gör gör... bence adetinin bi geçmesini bekle..
bence sende bekle canım.benımde ocak2 snde olucak ama çok sabırsızlanıyorum alsam çıkarmı acaba
cnım bende öyleyim benim adetim geçti 7 gün bugun hala bekliyorummm durumum ne olcak hamilemiyim değilmiyim diye.. bu durumu biliyorum yaniEvet hayal kırıklığı istemiyorum. . Boşuna beklemekte istemiyorum çok karmaşık duygular bunlar ya ama ilk defa yaşıyorum bu agrilari dünden beri yerimden kalkamiyorum bile
Inşallah hepimiz hamileyizdir umutlanıp dim değil yani ...peki erken mi bu belirtileri yaşamak için ya ?bence de adet gününü bekle. bu belirtiler hamilelik belirtisi ama bazen psikolojik de olabiliyor. inşallah hamilesindir
Aaa sen nasıl bekledin bukadar zaman test yapmadinmi hiç ya canım ??şuan bile sağ kasımda batmalar oluyor bacagıma vuruyor anlamıyorum niye bunlar inşş hamileyizzdir hepimz.
aslında erken değil ben de birçok belirtiyi hamileliklerimi öğrenmeden yaşamıştım. mesela aşırı uyku halim vardı (eşim hamile olduğumu anlamış) göğüslerde hassasiyet, bel ve kasık ağrısı vardı. hatta iki hamileliğimde de ilk günden itibaren kahve kokusundan rahatsız oluyordum. bir de ikinci hamileliğimde yerleşme kanaması olmuştu.Inşallah hepimiz hamileyizdir umutlanıp dim değil yani ...peki erken mi bu belirtileri yaşamak için ya ?
yaptım canımm iki kere gebelik yaptım negatif bir kerede kan verdim 0.83 çıktı adet hala olmadıgım için bi umut var o yüzden onu bekliyorum arkadaşlarım 10. gün tekrar kan alıcaklar bakıcaz bakalım varmı yokmu..Aaa sen nasıl bekledin bukadar zaman test yapmadinmi hiç ya canım ??
Masallahh iki tane varmis senin.. Çok sağol yardımların için artık daha bir merakla bekleyeceğim inşallah öyledir ..Allah isteyen herkese yaşatsin inşallah bu duyguyuaslında erken değil ben de birçok belirtiyi hamileliklerimi öğrenmeden yaşamıştım. mesela aşırı uyku halim vardı (eşim hamile olduğumu anlamış) göğüslerde hassasiyet, bel ve kasık ağrısı vardı. hatta iki hamileliğimde de ilk günden itibaren kahve kokusundan rahatsız oluyordum. bir de ikinci hamileliğimde yerleşme kanaması olmuştu.
inşallah güzel haberler alırsın
Inşallah vardır canım dua ediyorum senin içinde .haklısın senin bekleme serüvenini daha zormuş suan .Allah gönlüne göre versin sonucunu bizimle de payaş mutlaka .bende bat günü test yapacağım inşallahyaptım canımm iki kere gebelik yaptım negatif bir kerede kan verdim 0.83 çıktı adet hala olmadıgım için bi umut var o yüzden onu bekliyorum arkadaşlarım 10. gün tekrar kan alıcaklar bakıcaz bakalım varmı yokmu..
aminn canımmm.. tabiki paylaşmazmıyım inşallah olumlu olur.. aynen öyle yap inşş hamilesindir sende.In
Inşallah vardır canım dua ediyorum senin içinde .haklısın senin bekleme serüvenini daha zormuş suan .Allah gönlüne göre versin sonucunu bizimle de payaş mutlaka .bende bat günü test yapacağım inşallah
asrkadasim umarim degilsindr ama kimyasal gebelige benziyo seenin ki bnmde basima g geldi 12gecmedene ragmn idrarda cikmamisti kanda da degerim cok dusuktuyaptım canımm iki kere gebelik yaptım negatif bir kerede kan verdim 0.83 çıktı adet hala olmadıgım için bi umut var o yüzden onu bekliyorum arkadaşlarım 10. gün tekrar kan alıcaklar bakıcaz bakalım varmı yokmu..
[/QUOTE]asrkadasim umarim degilsindr ama kimyasal gebelige benziyo seenin ki bnmde basima g geldi 12gecmedene ragmn idrarda cikmamisti kanda da degerim cok dusuktu
[QUOTE="eliflara, post: 38532101, member: la olmadıgım için bi umut var o yüzden onu bekliyorum arkadaşlarım 10. gün tekrar kan alıcaklar bakıcaz bakalım varmı yokmu..
geç döllenme varsa test negatif çıkmış olabilir. bir de insan hamileliği isteyince psikolojik olarak bazı belirtileri yaşayabiliyor. inşallah hamilesindir.Mrb arkadaslar benim adetim 4 gun gecti evde test yaptim negatif cikti ama hala gelen giden yok sag kasigimda agrim var ve hafif mide bulantim acaba test yaniliyor olabilir mi yoksa psikolojim mi beni yaniltiyor benim durumumda olan arkadaslar yada boyle bir durum yasayanlar var mi?
Insallah hamileyimdir cevabin icin tesekkurlergeç döllenme varsa test negatif çıkmış olabilir. bir de insan hamileliği isteyince psikolojik olarak bazı belirtileri yaşayabiliyor. inşallah hamilesindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?