Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Merhaba arkadaşlar.Ben yeni üye oldum çok beyeniyorum konuları ve yazıları.Bende şu anda 15 haftalık hamileyim. İdrar Testini adet gecikmemden bir gün sonra yaptım ve net olarak 2 çizgi çıktı. İnş. herkes gönlüne göre istediği zaman 2 çizgiyi yakalar.

Ailemize hoşgeldin o zaman canım. :1hug: a.s. Anketi oyladığın için de teşekkürler. a.s.

İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. :Saruboceq:

bişey sormak istiyorum. mesela yani şu riskli dönem varya 12 ve 16, gün arasıo sanırım. o dönemden sonra yapsak 10 güne belli olmaz mı. benim dün hasta olmam gerekiyordu hiç de adet sıkıntım yok gayet rahatım. yani 10-15 gün içerisinde idrar testinde belli olur mu? cevaplarsanız çok sevinirim....

Benim bir sonraki adet tarihim 12 ocak kısmetse...
Yarabbim o güne kadar yine stresliyim...
Valla ne zor böyle be:))

bende bu akşam test yapıcam
insallah pozitif olurda anketini cevaplarım :Saruboceq:

arkadaslar ya ımkanınız varsa testlerın resmını koyalım haa ne dersınız ıns buraya gırenler hepsı cıft cızgı eklelreler:)

Canım erken ya da geç döllenmeye göre değişir çıkma olayı. Ama erken döllenme söz konusu değil ise 12. günden önce kolay kolay çıkacağını sanmıyorum.

arkadaslar ya ımkanınız varsa testlerın resmını koyalım haa ne dersınız ıns buraya gırenler hepsı cıft cızgı eklelreler:)

Valla iyi olur canım. Birkaç arkadaşımız koymuştu. İmkanı olanlar varsa koysunlar tabiki. Ben ilk mesajımı editleyip yazayım bunu da. sengözlerimebaksanab

Benimde tüp bebek transfer işleminden 9 gün sonra silik çıkmıştı reglime 1 hafta vardı nerdeyse .....
Ama lütfen ümitlenmeyin çok çok silikti bir de ikizdi . ikizde hormanlar iki kat fazla artar bilginizee

Benimde tüp bebek transfer işleminden 9 gün sonra silik çıkmıştı reglime 1 hafta vardı nerdeyse .....
Ama lütfen ümitlenmeyin çok çok silikti bir de ikizdi . ikizde hormanlar iki kat fazla artar bilginizee

Canım anketimizi oyladığın için teşekkürler. a.s. İnşallah bir daha göreceksin o testlerde çift çizgiyi ve Rabbim bağışlayacak sağlıkla kucağına alacaksın. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

Walla ben adet günümü bekliyorum yumurtlama takvimine göre 31 aralıkta 2 günüm kaldı zor tutuyorum kendimi test alıp yapmıyım diye. Bi 31 Aralık gelip geçsinde göstersin Allahım cift cizgiyi. walla kızlar beklemek cok zor hele şu adet günlerini. Allah hepimizin yardımcısı olsun Gerci belirtilerim var ama umarım psikolojik değildir. Haber vericem kızlar

İnşallah güzel haberlerini alırız canım. Sen de bu anketi oylarsın o zaman. :içelim:

nevroscum ,ne zamandan beridir bebiş istiyosunuz da olmuyo...
kaç yaşındasın...
sorun ne....
kaç senelik evlisin bebişim...
çok soru sordum dimi,afffet arkadaşım.....
rabbim en yakın zamanda mucizeni gönderir canım...:Saruboceq::1hug:

Ne demek canım hemen cevaplandırıyorum..

2 sene 10 aylık evliyiz. 1,5 senedir istiyoruz. Benim yaşım 30 , eşiminki 34. Sorunumuz sperm morfolojisi. a.s.

Hayırlısı ile Allahım gönderir inşallah. :Saruboceq:

kızlar çok üzgünüm adetim 7 gün gecikti,dün test yaptım negatifti.olsaydı çıkardı kesin.henüz adette olmadım ne bu yaa:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…